Ευχαριστώ σας Γεωργία [1], Δημήτρη [2] και Γιώργο [3]. Χάρη στις πλέον διορατικές σας παρεμβάσεις, υποβάλω εκ νέου την πρόταση γιά να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω [4], ελαφρά αναθεωρημένη.

Αναθεωρημένη ΠΡΟΤΑΣΗ γιά το Παλλαϊκό Προσκλητήριο, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, στις 7 μ.μ. [5]

Εκκίνηση των νομικών διαδικασιών προς την από κοινού νομική σύμπραξη θεσμοθέτησης, στις 11 Νοεμβρίου 2011, του Δήμου (Dēmos) Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών με ‘πολιτειότητα’ (δηλαδή φυσικών προσώπων που φέρουν την ιδιότητα του πολίτη), από τελείως ανεξάρτητους πολίτες, καθώς και από όλα τα ανεξάρτητα και ετερόκλητα ελληνικά κινήματα και πατριωτικά μέτωπα, χωρίς καμμία απολύτως δέσμευση τούτα να συνενωθούν αναγκαστικά σε έναν κοινό οργανισμό.

Η άμεση Ανάγκη γιά την νομική θεσμοθέτηση του Δήμου Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών υπάρχει διότι, αναξάρτητα από το τι πολίτευμα ο ελληνικός λαός τελικά θα επιλέξει μετά την ανατροπή του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της δυναστικής κομματοκρατίας, π.χ., αισυμνητεία ή αιρετή τυραννία, μερική αντιπροσώπευση, πλήρη ή ολική αντιπροσώπευση, αυθεντική ή γνήσια δημοκρατία, ριζοσπαστική δημοκρατία, λαοκρατία κλπ, πρέπει να μπορεί να το πράξει νομικά και νόμιμα. Υπάρχει δηλαδή άμεση Ανάγκη να οργανωθεί πρώτα ο ελληνικός λαός, επίσης νομικά και νόμιμα, ώστε:

α) Ανεξαρτήτως πολιτεύματος, το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος να ανήκει, δηλαδή να είναι κτήμα, της θεσμισμένης νομικά και νόμιμα ελληνικής κοινωνίας σε Δήμο Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών. Μόνον έτσι μπορεί η ελληνική κοινωνία να είναι ο εντολέας του πολιτικού συστήματος, με την εκάστοτε κυβέρνηση αμέσως ανακλητών αρίστων να πράττει μόνον ως ο εντολοδόχος της ελληνικής κοινωνίας.

β) Η ελληνική επικράτεια, συμπεριλαμβανομένης και της άμεσα θεσμισμένης ΑΟΖ/EEZ (διαβάστε ΕΔΩ & ΕΔΩ) ), να ανήκει, δηλαδή να είναι κτήμα, του ελληνικού λαού.

Επειδή νομικός δεν είμαι, υποθέτω πως την Δευτέρα στο ΚΥΒΕ Περιστερίου χρειαζόμαστε μία μικρή ομάδα συνταγματολόγων, οι οποίοι δεν έχουν εξαρτήσεις από την δικομματική λαίλαπα ΝΔ·ΠαΣοΚ. Θα μπορούσε, π.χ., το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Γ. Λ. ΚΟΚΚΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ να βάλει πλάτη;