το κεντρικό σύνθημα της Α’ Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης του Πατριωτικού Μετώπου.

Με κεντρικό σύνθημα, «ο Αγώνας μας είναι Εθνικοαπελευθερωτικός», οργανώνεται το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο President, στην Κηφισίας 43, η Α’ Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Πατριωτικού Μετώπου.

Καλώντας τον ελληνικό Λαό να συμπαραταχθεί στο Μέτωπο, το Κίνημα ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο: Οι προτάσεις για διέξοδο από την κρίση υπάρχουν. Αυτό που πρέπει να προστεθεί, είναι η οργισμένη αντίδραση-αντίσταση του Ελληνικού Λαού.

Από κάθε γωνιά της Πατρίδας μας, αντιπροσωπείες των Πυρήνων του Πατριωτικού Μετώπου, από τη Θράκη, τη Μακεδονία, το Αιγαίο, την Κρήτη, την Πελοπόννησο, από ολάκερη τη χώρα, θα παραβρίσκονται στην Α’ Πανελλήνια Συνδιάσκεψη, για να στείλουν σαφές μήνυμα στους νεοταξίτες και στους τοκογλύφους που κυβερνούν παρανόμως τον τόπο: «Μαζέψτε τα και ξεκουμπιστείτε από τη χώρα».

Στην Συνδιάσκεψη, θα ξεδιπλωθεί ανοιχτά στον ελληνικό Λαό, η θεμελιώδης πολιτική σκέψη του και οι στόχοι του Κινήματος.

Συγκεκριμένα:

–       Ο Πανεπιστημιακός κ. Παναγιώτης Παπαγαρυφάλλου,  θα αναφερθεί στο πολιτικό πλαίσιο της αρχής του Πατριωτικού Μετώπου, «ούτε αριστερά, ούτε δεξιά: Πατριωτικά».

–       Ο κ. Κυριάκος Κυριακόπουλος, θα παρουσιάσει το πλέον δημοκρατικό όλων των πολιτικών φορέων της Πατρίδας μας, Καταστατικό του Κινήματος.

–       Ο κ. Γιάννης Γαλανόπουλος, θα αναφερθεί στην λειτουργία του «Ανταλλακτηρίου Αγροτικών Προϊόντων το Αλληλέγγυον», στο πλαίσιο της προσπάθειας του Κινήματος, ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, στις σκοτεινές εποχές που ήδη χτύπησαν την πόρτα του ελληνικού Λαού.

–       Ο κ. Στυλιανός Σφακιανάκης, θα αναφερθεί στο Νέο Σύνταγμα της Ελλάδος. Ένα Σύνταγμα βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα της πραγματικής Άμεσης Δημοκρατίας, με την άμεση ανακλητότητα όλων των μορφών των αιρετών προσώπων, αλλά και με τη σαφή διάκριση εξουσιών, το οποίο αμέσως μετά τη Συνδιάσκεψη, θα δοθεί ανοιχτά στην κρίση του ελληνικού Λαού, για να προγραμματισθεί η ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ η οποία και θα του προσδώσει την τελική του μορφή.

–       Ο κ. Σταύρος Βιτάλης, θα εξηγήσει με σαφείς πολιτικοεπιστημονικούς όρους, την επιλογή του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα, ως κεντρικού στόχου του Κινήματος, καθώς και τους σχεδιασμούς υλοποίησης της επιλογής αυτής.

Παράλληλα, σε μια διαδικασία ανοιχτού διαλόγου, τα μέλη, οι φίλοι, τα στελέχη αλλά και οι παρατηρητές της Συνδιάσκεψης, θα έχουν ελεύθερα τον λόγο, να προτείνουν, συμπληρώσουν, κατευθύνουν, την πορεία της σαφούς αντίστασης στους νεοταξίτες, που έχει από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, δρομολογήσει το Πατριωτικό Μέτωπο.

Η Α’ Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Κινήματος, θα αποτελέσει μια από τις σοβαρότερες στιγμές, του κοινού αγώνα όλων των Ελλήνων, για την ανατροπή του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και ένα τεράστιο άλμα για την Ελλάδα της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Σε αυτήν την ιστορική στιγμή, δεν μας περισσεύει κανένας Έλληνας Πατριώτης. Το Κίνημα, έχει τις προτάσεις. Αυτό που μένει να προστεθεί και να γιγαντωθεί, είναι η οργισμένη φωνή του Λαού, πέρα από αγκυλώσεις, συντεχνιακές αντιλήψεις, αριστεροδέξιες ιδεοληψίες, υστεροβουλίες και μεσσιανισμούς. Και όταν αυτή η συμπαράταξη, Λαού και Κινήματος ολοκληρωθεί, τότε η υπόθεση απαλλαγής από αυτούς που οδήγησαν την Πατρίδα και το Λαό μας, από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα,  στον βούρκο που μας βούλιαξαν, θα είναι υπόθεση ενός απλού «φ(τ)υσίματος».

Όλοι οι Έλληνες Πατριώτες, είναι προσκεκλημένοι στη Συνδιάσκεψη. Γιατί ήλθε η ώρα, ο Λαός να πάρει την υπόθεσή του στα χέρια του. Για να φύγουμε επιτέλους από το «εγώ» και να πάμε στο «εμείς». Για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση.