“Το κατα Φύσιν ζήν, ταυτό του κατ’ Αρετήν ζήν (εστί)”. – Ζήνων
“To live according to Nature is to live in Arête (virtue)”.

Τι θα γίνει ρε μάγκες και μάγκισες; Μας έχετε κυριολεκτικά ζαλίσει με τα εκτός βο(υ)λής επί μέρους πολιτικά κινήματα, κομματίδια και πατριωτικά μέτωπα.

Όλοι αυτοί οι φορείς που καθημερινά μας βομβαρδίζετε με μηνύματα υπέρ των επί μέρους σας πολιτικών κινημάτων, κομματιδίων και πατριωτικών μετώπων, απλά είστε εκτός στόχου. Είστε εκτός θέματος κυρίες και κύριοι.

Μας βομβαρδίζετε καθημερινά με προτάσεις γιά νέους νόμους και συντάγματα, λες και έχει ήδη γίνει η ποθητή συντακτική εθνοσυνέλευση. “Ελάτε μαζί μας” λαλείτε, διότι “ο δικός μας πολιτικός φορέας” έχει τάχα πέντε τελείες και τρία κόματα πιό σωστά από τους άλλους φορείς.

Κάνετε προεκλογική εκστρατεία, προσπαθώντας να μας πείσετε πως μόνο αν συσπειρωθεί πίσω σας και μόνον πίσω σας ο ελληνικός λαός, μόνον τότε θα δούμε άσπρη μέρα. Το πως όμως πρέπει να κάνουμε εκλογές στην ‘μετά’ Ελλάδα, όλες και όλοι το γνωρίζουμε.

Όλες και όλοι μας έχουμε όνειρα ‘πολιτειότητας’ γιά μετά την αποτίναξη της διπλής κατοχής της πατρίδος μας που ζούμε σήμερα. Το μεγάλο όμως ερώτημα του ελληνικού λαού είναι: πως πάμε αναίμακτα, νομικά και νόμιμα, από την τώρα διπλή κατοχή σε εκείνη την ρημάδα την μετά Ελλάδα;

Εδώ είμαστε και δεν πρόκειται να πάμε πουθενά όσο εξακολουθεί να παίζει αυτή η τακτική των επί μέρους πολιτικών κινημάτων, κομματιδίων και πατριωτικών μετώπων σας. Με την τακτική τούτη, όλα τα επί μέρους πολιτικά κινήματα, κομματίδια και πατριωτικά μέτωπά σας, είτε ακούσια είτε εκούσια συμβάλλετε στη επιβίωση και διαιώνιση του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας.

Αλλάξτε ρότα γιά το καλό της Ελλάδας. Ενωθείτε, συσπειρωθείτε και δώστε μας τον τρόπο ανατροπής του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας. Μετά τα ξαναλέμε. Μετά, μέσα στην διαδικασία της συντακτικής εθνοσυνέλευσης, όλες και όλοι μαζί θα βρούμε ποιοί φορείς έχουν τις πιό σωστές οξείες, τελείες και κόματα στις προτάσεις τους.

Αν δεν αλλάξετε ρότα, τότε είστε όλοι σας τόσο άχρηστοι όσο και οι νυν πολιτικοί της πλάκας του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας. Άντε και καλό βόλι, αντί γιά το βιολί-βιολάκι που τώρα παίζετε όλες και όλοι εσείς, είτε ακούσια είτε εκούσια, πάνω στην πλάτη του ελληνικού μας κόσμου.