Γράφει ο Τρελλάκιας

Πάντως είναι πολύ κωμικοτραγικό αυτό που ζούμε! Τόνοι μελανιού, χιλιάδες post, για την ……επιστολή Σαμαρά, για την κόντρα των ….λαϊκών Δεξιών με τους φιλελεύθερους, «αντάρτικο» Καμμένου, διαγραφή του Mr. αγρογή, βήμα για τις γραφικότητες του ανεκδιήγητου Γιακουμάτου κλπ. Προσπάθεια έντονη από το σύστημα να επικεντρωθεί η κοινωνία στον πολιτικό χώρο της ΝΔ. Από την ανώτατη μορφή, δηλ. τα εκδοτικά και τηλεοπτικά συγκροτήματα, ως τα troll της ομάδας καχριμαλακάκη στο Internet. Πάση θυσία οι προβολείς ΜΑΚΡΙΑ από το πασοκ που κλυδωνίζεται! Πάση θυσία καμία νύξη στον πόλεμο επιγόνων που έχει ξεσπάσει στο Πασοκ, καμία λέξη για τον γαντζωμένο στην καρέκλα Πάτρικ Αστερία από το Minnesota! Το παρακράτος ζει και βασιλεύει. Ο χρόνος περνά και κανείς δεν ασχολείται με τα οικονομικά μέτρα που περνά ο βουβουζέλας του υπουργείου οικονομικών.

 

 

Το τι κάνει ο Σαμαράς μας 

 

 

πλασάρεται εντέχνως! Φοβερή οργάνωση το παρακράτος πασοκ! Φανταστείτε δηλαδή να ήταν πρωθυπουργός ο Καραμανλής και να είχαμε την σύλληψη του Φωτόπουλου από την ΕΛ.ΑΣ. Μέχρι και επανάσταση θα μπορούσε να γίνει. Με το αμπέχονο θα ήταν ο Καψής στο mega, και το καρυοφύλλι ο Χασαπόπουλος. Μιλάμε για την απόλυτη γελιοποίηση κάθε έννοιας δημοκρατίας! Φέρτε στο μυαλό σας την σημερινή εκκωφαντική αφωνία για τα εσωκομματικά του Πασοκ, με την επομένη των εθνικών εκλογών του 2009! Φανταστείτε τους μύδρους της Στάη αν ο Καραμανλής δεν αποχωρούσε από την αρχηγία της ΝΔ!

 

Είπαμε όμως, ακόμα και εδώ στο δικό μας site, πόσοι δεν είναι αυτοί που εμφανίζονται για να κατακρίνουν την όποια κίνηση της ΝΔ και έχουν την απόλυτη σιωπή στα θέματα του πασοκ; Θυμόμαστε εύκολα τα …..πιτόγυρα Καραμανλή, αλλά ξεχάσαμε γρήγορα το …..κανό του Ζαβού. Διαβάζεις τα σχόλια και βλέπεις το μένος σε οτιδήποτε αφορά την ΝΔ.

Εν τέλει θεωρώ ακόμα και σήμερα το πράσινο κατεστημένο, που φόβισε τους δανειστές μας με τον μπαμπούλα Σαμαρά για καθαρά μικροπολιτικό συμφέρον, θα προσπαθεί συνέχεια στον απλό στόχο που έχει, την απώλεια της αυτοδυναμίας της ΝΔ στις εκλογές. Το ροκάνισμα των πιθανοτήτων που έχει η παράταξη για να μας βγάλει από τον βούρκο που μας έριξε ΕΣΚΕΜΕΝΑ ο Ζαβός της Μαργαρίτας! Όσο θα κρατήσει αυτή η ιστορία Παπαδήμου απλά πρέπει να προσέχουν στην κοινωνία τον επιθανάτιο βρόγχο του πασοκ. Η ιστορία έγραψε πως ο Παπανδρέου μας έβαλε στην κατοχή του ΔΝΤ! Αυτό είναι η σημαία που πρέπει να σηκώσει η κεντροδεξιά.

ΥΓ. Κύριοι της Συγγρού τον ηλίθιο τζέρυ πότε θα τον διαγράψετε; Ήμαρτον, δεν τον αφήνετε να πάει να συναναστρέφεται με τον Ψινάκη και των Τρύφωνα που παρακολουθεί και γνωρίζει; Ο άνθρωπος έπρεπε να έχει διαγραφεί από την επομένη των δηλώσεων για την κυβέρνηση Καραμανλή. Είναι επικίνδυνα βλάξ!