Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου, Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Τίποτα πια δεν ενοχλεί τον… ορθόδοξο Χριστιανό, που έγραψε και δοκίμιο για τους άγιους, αρχηγό του ΛΑ.Ο.Σ.!!

Ούτε το μαύρο χρήμα, ούτε οι λαδιάρηδες πολιτικοί, ούτε οι διεφθαρμένοι οικονομισάριοι… της Ζήμενς, ούτε οι… άγιοι Βατοπεδινοί, ούτε οι «σοσιαλΗστές» του Τζέφρη, ούτε τα «σατέν» της Ν.Δ., ούτε  το διαβόητο «πόθεν έσχες» που το θεωρεί… κομμουνιστικής εμπνεύσεως θεσμό, ούτε και αυτή ακόμη η διαβόητη «Λέσχη Bilderberg»!

Αυτό μας αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «ΣΚΑΪ» -σε πρώην μέλος της Λέσχης- δηλώνοντας: «Εγώ είμαι αντίθετος μ’ αυτές τις λέσχες. Αλλά δεν κατηγορώ όλους όσους περνάνε από κει ότι είναι πράκτορες. Λένε και για τον Παπαδήμο. Δεν ξέρω. Αλλά αν είναι, μακάρι να τον βοηθήσουν  και να μην τον αφήσουν να πτωχεύσει τη χώρα» (βλ. σχετικό εκτενές ρεπορτάζ στο εβδομαδιαίο «Παρασκήνιο» της 20/11/2011, σελ. 22 επ. Κατά το ρεπορτάζ, ο κ. Πρωθυπουργός (Παπαδήμος) «συμμετέχει στη Λέσχη», ενώ ο κ. Καρατζαφέρης ξέρει ποιοι έχουν περάσει αλλά το παραβλέπει»).

Την έλλειψη πολιτικής ηθικής από τον πολιτικό πρωκτοκυβιστή Γ. Καρατζαφέρη την επισημαίνω εδώ και πολύ καιρό, γράφοντας ότι εφαρμόζει τη… σοφή ρήση του Γκαίμπελς: «Πολιτική είναι η τέχνη που καθιστά δυνατά και όσα φαίνονται αδύνατα».

Αφού λοιπόν, ο πιστός μαθητής του πολιτικού μακιαβελισμού «ήθελε ν’ ακούσει και να διαβάσει τι λένε και τι γράφουν οι τρομοκράτες», αφού δήλωσε «θαυμαστής του Τσε Γκιεβάρα», αφού μας είπε ότι «θέλω ν’ ακούσω τους αγανακτισμένους της Πλατείας Συντάγματος», αφού εξαπάτησε τους οπαδούς του με το περί λαθρομεταναστών δημοψήφισμα –το οποίο ποτέ δεν τελείωσε- τώρα δεν τον πειράζει η Λέσχη που κυβερνά μυστικά τον κόσμο!

Ένας πρώην κομμουνιστής (ο γράφων) –που είναι  πιθανό να είναι  ο πιο αυθεντικός από πολλούς σημερινούς ιμιτασιόν- θυμάται τη ρήση του δασκάλου. Έλεγε ο Κ. Μαρξ: «Ένας άγιος σκοπός που χρησιμοποιεί άτιμα μέσα γίνεται άτιμος σκοπός».

Απορώ και εξίσταμαι, πως εκεί, στον ΛΑ.Ο.Σ., δεν έπεσαν ακόμα τα καντήλια να τους πλακώσουν.