Την ώρα που μητέρες αυτοκτονούν σε μία σταυρωμένη πατρίδα…

Δεύτερο ντοκουμέντο συνταγματικής εκτροπής αφού η “μεταβατική” κυβέρνηση πρακτικά έχει καταργήσει το κοινοβούλιο. Είδαμε νωρίτερα την επερώτηση για τις αγορές των “τοξικών” ομολόγων που η κυβέρνηση προσπαθεί να κουκουλώσει παρότι υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες…

Δείτε τώρα την πολιτική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο όπως την αλιεύσαμε σε φάση καρμπόν, πάλι από ερώτηση του Παυλόπουλου: Δεν δίνουν τα στοιχεία για τις αυτοκτονίες των Ελλήνων!


 

ΕΡΩΤΗΣΗ

(άρθρα 126 επ. του Κανονισμού της Βουλής)

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΘΕΜΑ: «Ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών».

Στις 22.9.2011 κατέθεσα, με αρ. 23174/22-9-2011, την ακόλουθη ερώτηση, την οποία επανακαταθέτω –μολονότι ουδόλως απαντήθηκε- λόγω λήξης της Συνόδου της Βουλής:

Από δημοσιεύματα και εκπομπές, στο γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο, προκύπτει ότι, ιδίως τους τελευταίους δώδεκα μήνες, υπάρχει σημαντική αύξηση αυτοκτονιών που αποδίδονται στη δεινή οικονομική κρίση, η οποία μαστίζει τη Χώρα, και στις επιπτώσεις της.

Ενόψει αυτών

 

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Πόσες αυτοκτονίες έχουν καταγράψει οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συγκεκριμένα και για καθένα από τα έτη 2009, 2010 και 2011;

Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Ο ερωτών Βουλευτής

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βουλευτής Α΄ Αθηνών