ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,  εκπαιδευτικού και προέδρου της Ομοσπονδίας Σικάγου “Η Ένωση”

Πού είναι, αυτό το «κάτι», που έχει ξεχαστεί από τους υγιείς ανθρώπους της παροικίας μας, και δεν τους έχει αφυπνίσει από το λήθαργο της καθημερινότητας και του ωχαδελφισμού, ώστε  ανενόχλητοι, κάποιοι άλλοι, ομογενειομηδενιστές, και υδροκέφαλοι της Ομογένειας, να ισοπεδώνουν, τις αρχές, τις έννοιες και τις αξίες, χωρίς αιδώ;

Και πιό είναι αυτό το «κάτι»;

Αυτό το «κάτι», είναι τούτο, που οι πρόγονοί μας αποκάλεσαν ΗΘΙΚΗ.

Η έννοια αυτή, είναι άγνωστη από τους εγχώριους «τοποτηρητές», «αυτοκράτορες», τα «τσιράκια» και τις «Σικαγινές Φιλιππινέζες» με τις στοές και παραστοές και συνάξεις.

Η έννοια αυτή, είναι άγνωστη στα «μαραμένα λουλούδια της Ομογένειας», στους υπηρέτες του θλιβερού ενδοτισμού, στους πουλημένους και εξαγορασμένους, στους βαλιτσοφόρους της ομογενειακής αφασίας και της ευλύγιστης μέσης.

Είναι αυτές οι ανεξαργύρωτες, οι λαμπρές και υπέροχες ΑΞΙΕΣ, που έχουν καταπατηθεί για την εξυπηρέτηση βρώμικων σχεδίων και του εφιαλτικού δωσιλογισμού.


Είναι αυτές που ξεκινάνε από τα βάθη των αιώνων και φύτρωσαν σε αυτόν τον ιερό τόπο, που λέγεται πατρώα Γη, μια προσφορά των Ελλήνων, για να ημερώσει το ανθρώπινο γένος.

Ξεκινά από τον Λεωνίδα, συνεχίζει με τον Παλαιολόγο, τον Αθανάσιο Διάκο, με τον Παπαφλέσσα, με τον Κολοκοτρώνη με το Μπιζάνι, με το Σολωμό πάνω στον ιστό της σημαίας των κατοχικών δυνάμεων των Τούρκων στη Δερύνεια.

Είναι αυτές που πάνω τους καλλιεργήθηκε και άνθισε το λίπασμα που λέγεται ελευθερία λόγου, ελευθερία του ατόμου, της συνείδησης, του καλού και ωραίου!

Αυτές τις αξίες πρέπει να υπηρετούν οι άνθρωποι που εργάζονται στα κοινά.

Μακριά από ίντριγκες και συκοφαντίες, μακριά από συμβιβασμούς και σκοπιμότητες, μακριά από το ψέμα και τις σκευωρίες, τις βρώμικες συναλλαγές και την εμπάθεια.

Συμπεριφορές, ανεξήγητες, άσκοπες για τους «μαϊντανούς της ασχήμιας», τους υποκριτές «θεολόγους;;;», «μορφωμένους;;;» και για κάποιες «εθελόντριες;;;», που μετέρχονται εγκληματικές, ανήθικες συμπεριφορές για να σπιλώσουν συνειδήσεις και ανθρώπους, με το να τους οδηγούν στην αστυνομία με ψεύτικες καταγγελίες.

Συμπεριφορές δυσνόητες, που θα τις βρεις μόνο, στους αρουραίους των υπονόμων της λάσπης των Σικαγινών στοών (…), στους ερωτολάχνους της μπάζας και της απατεωνιάς και δυστυχίας των άλλων.

Στους «κοτσιδολάχνους» της «απρέπειας και τις διαστρέβλωσης», στους «γαμπρούς-προικοθήρες» της διάλυσης των οικογενειών και «συκοφάντες» έντιμων και υγειών ανθρώπων με προσφορά στην κοινωνία και την Ομογένεια.

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε ένας άνδρας – εκτός από μερικούς – να υψώσει ένα τείχος, για να εμποδίσει αυτή την βρωμιά και τη δυσωδία, που διαπερνά και διατρέχει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, την παροικία μας!

Χάθηκαν οι αξίες και μαζί οι έντιμοι άνθρωποι; Παρασύρθηκαν; Φοβούνται; Αδρανούν; Γιατί;

Τα άτιμα τα «γρόσια», όπως θα έλεγε, αν ζούσε ο Μεγάλος Στρατηγός της Επανάστασης, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, έχουν ματαλλάξει τους ανθρώπους, σε «πειθήνια οργανάκια», σε «πιθηκοϊδή» και «κιοτήδες».

Πού είναι οι ταγοί της Ομογένειας, πού είναι οι ηθικοί και καθαροί να ορθώσουν το ανάστημά τους, και να σταματήσουν τους «χαρτογιακάδες», τους «σιδερωμένους» και τα «καρχαριοειδή» της Ομογένειας;

Δυστυχώς, όλοι τούτοι – οι εξαίσιοι και μοναδικοί – μας κοιτούν μέσα από τις γρίλιες;, χωρίς να αντιδρούν! Μια ανεξήγητη συμπεριφορά που πρέπει να μας φοβίζει για το μέλλον του Ελληνισμού και της οργανωμένης Ομογένειας.

Έτσι βρίσκουν έδαφος οι διάφοροι «περιθωριακοί και γραφικοί», οι «σαλταμπάγκοι και υπερφίαλοι», οι «μηχανορράφοι» της ενότητας της Ομογένειας και καλλιεργούν το μίσος, το φθόνο, την απρέπεια και την διαίρεσή της.

Η παροικία μας δεν αντέχει τους «Βαυαρούς επίτροπους», τους «ομογενειοσωτήρες», τις «ομογενειακές ύαινες» και τα υποπροϊόντα της «ημερομηνίας λήξης». Η παροικία πρέπει να πάρει θέση, προτού είναι αργά! Εδώ και τώρα!

Όσες συνεδριάσεις και αν κάνουν στο «σπίτι», που κάποιος το κατάντησε «Αλ-Τσαντίρ», τους στέλνουμε το μαντάτο:  «μουσατοχτενιστές» και «μαριονέτες».

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Η Ομοσπονδία με το πρόεδρό της και το Διοικητικό Συμβούλιο, θα τελειώσει τη θητεία της και το εθνικό της έργο!

Αυτά που κάνετε 5-8 ανθρωπάκια είναι καραγκιοζιλίκια και ανήθικα! Διαιρείτε την Ομογένεια και την εκθέτετε στα μάτια των Αμερικανικών Αρχών και της κοινωνίας!!!

Η Ομογένεια χρειάζεται Αγωνιστές και Εκφραστές των Ιδεών, των Αρετών, της Ειλικρίνειας, των Θυσιών και της Αυτοκυριαρχίας της, χωρίς κηδεμόνες.

Ζητούνται άνθρωποι με ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΗΘΟΣ και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ!!!