Του διεθνολόγου Αντώνη Γρυπαίου

Η «ομάδα ΕΨΙΛΟΝ» είναι μια μυθική μυστική οργάνωση και σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές της ύπαρξής της, αποτελείται από Έλληνες και ξένους φιλέλληνες επιστήμονες ερευνητές, καθηγητές, επιχειρηματίες, και πολιτικούς, και ανάγεται στο χώρο του μύθου.

Το όνομα της «Ομάδας Ε» προέρχεται από το σύμβολον  «Ε»  το λεγόμενο Δελφικό «Ε» που υπήρχε και υπάρχει στο Ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς, και σημαίνει «ΕΛΕΥΣΙΣ – ΔΙΑ».

«Ομάδα ΕΨΙΛΟΝ» μύθος ή πραγματικότητα;; Ιδού το ερώτημα!!

Η πολιτική  την εντάσσει στις θεωρίες συνωμοσίας, ενώ δεν εντάσσει στις συνωμοσίες αυτές το διεθνή Σιωνισμό, και τη Ν.Τ.Π. που όντως αποτελείται από συνωμοτικές μυστικές ομάδες, (βλέπε Ιλλουμινάτι, μασώνοι, και άλλες μυστικές οργανώσεις των Κοσμοκρατόρων ).

Σαν σύμβολο και έμβλημα έχει το καλλιγραφικό «Ε» σε συνδυασμό

με το ανάποδο «Ε» με το σταυρό στη μέση ανάμεσα στα δύο «Ε».

Για ενημέρωση των αναγνωστών μας, αποφασίσαμε να γράψουμε

ότι γνωρίζουμε, και ότι κυκλοφορεί σαν μύθος ή πραγματικότητα για την ομάδα «Ε», με κίνδυνο να χαρακτηρισθούμε γραφικοί, διότι πολλοί φίλοι,  μας υποβάλλουν αυτό το ερώτημα.

Επαναλαμβάνω είναι ένας όμορφος μύθος, ή μήπως και πραγματικότητα;;; κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα.

Τελικά τι είναι η «ομάδα Έψιλον»;;; Σύμφωνα με όλες τις φήμες και τους μύθους που κυκλοφορούν, λέγεται ότι τα μέλη της είναι Έλληνες επιστήμονες, με ιδιαίτερα υψηλό οικονομικό και μορφωτικό επίπεδο.

Δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά σχετικά με την ύπαρξή της.

Για τη δράση της έχει ειπωθεί μεταξύ άλλων ότι είναι μια επιστημονική ομάδα Ελλήνων, που εργάζονται στο εξωτερικό (Έλληνες της διασποράς), και συνεργάζονται  με ξένες επιστημονικές ομάδες και πανεπιστήμια, στο χώρο των διαστημικών ερευνών,  προγραμμάτων, αποστολών, και ανακαλύψεων, και έχουν ειδικές γνώσεις γύρω από το διάστημα, το χώρο και το κόσμο που περιβάλλει το πλανήτη μας.

Η «ομάδα ΕΨΙΛΟΝ» κατά τη λα’ι’κή παράδοση και τη μυθολογία,  χρονολογείται τουλάχιστον από τους Μινωικούς χρόνους (1700 π.χ.) και ανανεώνεται από γενεά σε γενεά, από εποχή σε εποχή.

Οι αρχαιότεροι μεταφέρουν τις γνώσεις στους νεωτέρους. Οι γνώσεις αυτές είναι επιστημονικές γνώσεις μιάς πανάρχαιας απόκρυψης διαστημικών και εξωγή’ι’νων γνώσεων, οι οποίες καλά κρατούν μέσα σε αυτή την Ελληνική οργάνωση. Η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ χρησιμοποιώντας διαχρονικά την προχωρημένη απόκρυφη γνώση των αρχαίων προγόνων μας, μεταφέρει με απόλυτη μυστικότητα στα μέλη της από εποχή σε εποχή τις γνώσεις αυτές, για το καλό της ανθρωπότητος, και τις θέτει στη διάθεση των δύο υπερδυνάμεων για την εξερεύνηση του διαστήματος. Υπάρχει τελικά η «Ομάδα Έψιλον»;;; Ποίοι είναι τα μέλη της;;; Ποίος ο σκοπός της….;;;

Σύμφωνα πάντα με φήμες και διαδόσεις, (ο λαός λέει τη παροιμία, για να βγαίνει καπνός, άρα υπάρχει φωτιά), η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ στο καταστατικό της, έχει σκοπό:

1.-Να διασφαλίσει με κάθε έννομο μέσο τα συμφέροντα του Ελληνισμού. Εμείς λέμε αφού έχει τέτοιο εθνικό σκοπό, γιατί τότε αφήνει το ΓΑΠ και την ομάδα του, να καταστρέφει την Ελλάδα και τους Έλληνες;;; Γιατί αφήνει την Ελλάδα κάτω από ξένη κυριαρχία;;;

2.-Να αποκαταστήσει στην διεθνή κοινή γνώμη, με αδιάσειστα στοιχεία, τις παραποιημένες από τους εξουσιαστές του πλανήτη ιστορικές και επιστημονικές αλήθειες, που σκόπιμα αποκρύφτηκαν,

για να μειώσουν το χαρακτήρα του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού.

3.-Να επιτύχει μέσω δημοκρατικών διαδικασιών, και ελευθέρας βουλήσεως  των ανθρώπων-κατοίκων του πλανήτη μας, τη πνευματική αποδοχή και ανάδειξη του Ελληνικού ιδεώδους ως τρόπου ζωής σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.    

Σε αυτό το σκοπό της «ομάδας Ε» υπάρχει η αντίδραση

του Διεθνούς Σιωνισμού και των οργανώσεων αυτού.

4.- Να αποκαλύπτει εκ των προτέρων οποιαδήποτε σχεδιαζόμενη εγκληματική ενέργεια κατά του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας.

Εάν όλα αυτά ισχύουν, που είναι σήμερα αυτή η ομάδα, για να βοηθήσει την Ελλάδα, που τη χρειάζεται ο Ελληνισμός όσο τίποτε άλλο;;; Γιατί η «ομάδα ΕΨΙΛΟΝ» αφήνει στα ανθελληνικά χέρια του ΓΑΠ την Ελλάδα να την καταστρέφει;;; Τώρα θέλουμε τους ΕΨΙΛΟΝ!

Όχι ξένες δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα. Όχι δοσίλογοι στην εξουσία.

Που ήταν αυτή η ομάδα 400 χρόνια Τούρκικης σκλαβιάς;;;

Που ήταν αυτή η ομάδα στη Μικρασιατική καταστροφή;;;

Που ήταν αυτή η ομάδα στη καταστροφή της Κύπρου;;;

Ερωτήματα που δεν θα βρούν ποτέ απάντηση.

Η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ –σύμφωνα πάντα με φήμες- έχει ένα θανάσιμο εχθρό, το πανίσχυρο διεθνή Σιωνισμό, γιαυτό κρύβεται. Μη ξεχνούμε ότι οι προθέσεις του Διεθνούς Σιωνισμού είναι, μεθοδικά εξασκώντας πάσης φύσεως βία με ύπουλα μυστικά και σκοταδιστικά μέσα, (λέσχη BILTERBERG, Μασώνοι, Ιλλουμινάτοι, Να’ι’τες Ιππότες, OPUS DEI, Μορμόνοι, Κρανίο και οστά, Σιωνιστές με τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών), και άλλες σατανικές μυστικές σκοταδιστικές οργανώσεις, όλοι αυτοί προσπαθούν να ασκήσουν ένα είδος παγκόσμιας δικτατορίας, και συγκροτούν τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορική διακυβέρνηση, που σκοπό έχει τη πνευματική  και οικονομική υποδούλωση του ανθρώπινου γένους. Έτσι έρχονται σε πλήρη αντίθεση και αντιπαράθεση με τις αρχές που πιστεύει η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ.

Μοιραίο λοιπόν να υπάρχει το αντίπαλο δέος. Αντίδραση στη δράση.

Ο Διεθνής Σιωνισμός με τις οργανώσεις του, -όπως διαδίδεται-δολοφονούν όσα μέλη αναγνωρίζουν της ομάδας ΕΨΙΛΟΝ, με σκοπό να την εξαφανίσουν από το πλανήτη μας, διότι η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ πρεσβεύει τις αρχές και αξίες του Ελληνικού πολιτισμού.

Η δολοφονία του Μεγάλου Έλληνα Αλέξανδρου Ωνάση, και του πατρός Αριστοτέλη Ωνάση, και γενικό ξεκλήρισμα της οικογένειας Ωνάση, δεν είναι τυχαία, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από τέτοιες κακουργηματικές και εγκληματικές ενέργειες, βρίσκετε ποίος άλλος από τους Παγκόσμιους Εξουσιαστές;;; οι μόνοι που μισούν θανάσιμα τον Ελληνισμό. Μας μισούν!!!, γιατί;; Διότι δώσαμε το πολιτισμό στη Γη.

Όλα είναι ασαφή, «δια τον φόβο των Ιουδαίων» ψάλλει η Εκκλησία.

Ορισμένοι λένε πως η «ομάδα ΕΨΙΛΟΝ» στις μέρες μας, διεξάγει ένα μυστικό πόλεμο σε όλους τους τομείς της σύγχρονης ζωής, όπως πολιτική, οικονομία, επιστήμη, κοινωνία, περιβάλλον, κ.λ.π.

Στη προσπάθεια αυτή, σύμφωνα πάντα με φήμες και μύθους, η «ομάδα ΕΨΙΛΟΝ» έχει απλωθεί σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο με πολυάριθμα «μυημένα μέλη», και ένα ευρύτατο δίκτυο ροής πληροφοριών, ενώ χρησιμοποιεί κάθε υπερσύγχρονο μέσο και άγνωστες πηγές ενέργειας, καθώς και ασύλληπτες επιστημονικές μεθόδους, γνωστές από τα αρχαία ελληνικά μυστήρια, που για το μέσο άνθρωπο και τα σημερινά δεδομένα αγγίζουν τα όρια της μεταφυσικής ή το χώρο της επιστημονικής φαντασίας.

Η τήρηση πλήρους μυστικότητας για λόγους ασφαλείας της οργάνωσης και των μελών, ήταν και είναι νόμος απαράβατος.

Κανένα μέλος της ομάδας, δεν ομολογεί ότι είναι Έψιλον.

Για λόγους στρατηγικής, κρίθηκε αναγκαίο να υπάρξει μια πλήρως ελεγχόμενη ροή πληροφοριών προς το ευρύ κοινό, γύρω από την ύπαρξη και δραστηριότητα της «ομάδας Έψιλον», ιδίως μέσω συγγραφέων, ώστε κατά αυτόν τον τρόπο να γίνουν ευρύτερα γνωστά το ιδεολογικό περιεχόμενο και δράση της οργανώσεως, γεγονός που θα είχε σαν αποτέλεσμα αφενός τη προσέλκυση νέων μελών, και αφετέρου

την Εθνική αφύπνιση στα απλά στρώματα του λαού.

Η «Ομάδα Ε» προσπαθεί να ξυπνήσει τον Έλληνα για να τον οδηγήσει στην προάσπιση της πατρίδος εν μέσω χαλεπών καιρών.

Είναι άραγε τυχαίο σήμερα το σύνθημα «ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ» που βροντοφωνάζει ο ελληνικός λαός των αγανακτισμένων στις πλατείες;;;

Επειδή δεν υπάρχει επίσημη παρουσία της «ομάδας Ε», η ύπαρξή της συνήθως αμφισβητείται. Υποστηρίζεται ότι η «ομάδα Ε» χρησιμοποιεί

μυστική και ανώτερη τεχνολογία, (αντιβαρύτητα, τηλεμεταφορά, κ.λ.π.)

για την άμυνα της Ελλάδος και την συνεχή ύπαρξη του Ελληνικού πολιτισμού στο κόσμο, εις πείσμα των ανθελλήνων της παρέας του ΓΑΠ. Οι υποστηρικτές της «ομάδας Ε» ισχυρίζονται ότι η ομάδα αυτή υπάρχει από την αρχαιότητα, και ότι οι δημιουργοί της, οι σημερινοί αρχηγοί, και όλοι οι πραγματικοί Έλληνες, κατά τη μυθολογία προέρχονται από τον απλανή αστέρα Σείριο, που ήρθαν στα αρχαία χρόνια και εξαπλώθηκαν σε όλη τη Γη, διαδίνοντας τη γνώση στους λαούς της Γης. Δηλαδή έχουν εξωγή’ι’νη προέλευση.

Σύμφωνα με μύθους η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ διαθέτει μυστικές βάσεις στη Σελήνη, και στην Αρκτική και Ανταρκτική ήπειρο, για επιστημονικούς λόγους, μελέτες και έρευνες.

Η ομάδα Έψιλον λέγεται ότι έχει διαμάχη με το διεθνή Σιωνισμό, ο οποίος υποκινεί τις μεγάλες δυνάμεις,  και ελέγχει τη παγκόσμια οικονομία και τις τράπεζες.

Ο Διεθνής Σιωνισμός με τις οργανώσεις του, κατηγορεί τα μέλη της «ομάδας Ε» σαν παγανιστές(ειδωλολάτρες), και την ομάδα σαν Ναζιστική, Εθνικοσοσιαλιστική, και φασιστική οργάνωση.

Αυτές οι κατηγορίες είναι συνήθεις σε όλους όσους αντιπαθεί ο Διεθνής Σιωνισμός. Όποιος αγωνίζεται για τη πατρίδα κατηγορείται εθνικιστής.

Γιαυτό λοιπόν μη δίνουμε βάση σε τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Η ομάδα Έψιλον στα σύγχρονα χρόνια αναφέρθηκε από πολλούς συγγραφείς, και ακολούθησαν πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι, οι οποίοι αναφέρουν μέσα από τα κείμενά τους, την ύπαρξη της «Ομάδας Έψιλον» για να δείξουν το ρόλο που διαδραματίζει στην εξέλιξη των γεγονότων παγκοσμίως, υπέρ του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας, αλλά και άλλοι πολλοί διανοούμενοι που την αμφισβητούν συλλήβδην.

Ο Διεθνής Σιωνισμός μισεί αυτή την ομάδα, διότι τους χαλάει τα σχέδια για παντοκρατορία και Κοσμοκρατορία, όπως λέγεται.

Μερικοί από τους διανοούμενους που πιστεύουν στην ύπαρξη της ομάδας, συγγράφουν σε έντυπα και ιστοσελίδες, ή έχουν εμφανισθεί στη τηλεόραση, λέγοντας ότι γνωρίζουν για την ομάδα «Ε» ερευνητικά, δηλαδή από έρευνες που έκαναν. Κανείς «Ε» δεν λέει ότι είναι «Ε».

Η ομάδα «Ε» σύμφωνα πάντα με φήμες, απορρίπτει την Ιουδα’ι’κή θρησκεία και το Χριστιανισμό, αφού –όπως λέγεται- η «ομάδα Ε» προέρχεται από το διάστημα, και τους έξω κόσμους, με εξωγή’ι’νες ρίζες και καταβολές, και δεν έχει κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο με τις γή’ι’νες θρησκείες.

Σύμφωνα πάντα με φήμες και μύθους, είναι κατευθείαν απόγονοι των 12 υπερανθρώπων, (SUPERMEN) , αστροναυτών και εξωγή’ι’νων όντων, των αποκαλουμένων «Θεών» του Ολύμπου.

Οι «ΕΨΙΛΟΝ» είναι η συνέχεια των ΕΛ, ή και τα δύο μαζί;;;;;

Στη πρώτη φάση ροής πληροφοριών, ορισμένες ξένες μυστικές υπηρεσίες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, ανησύχησαν από το γεγονός ότι γρήγορα η «ομάδα Ε», απέκτησε ερείσματα και προσβάσεις στα απλά λα’ι’κά στρώματα, και για αντιπερισπασμό άρχισαν να διαδίδουν μέσω πρακτόρων και όλων των ΜΜΕ, ότι η ύπαρξη της «ομάδος Ε» είναι ένα προ’ι’όν φαντασίας που κατασκευάσθηκε απλώς για να καλύψει τους ευσεβείς πόθους κάποιων εθνικιστών πατριωτών του Ελληνισμού.

Άλλοι πράκτορες ή ακόμα παραπληροφορημένοι αρθρογράφοι προσπάθησαν να προκαλέσουν αποστροφή της κοινής γνώμης προς την οργάνωση της «ομάδας Ε», και συγχρόνως σύγχυση γύρω από αυτό το θέμα. Πάντως καλόν είναι να μην επαναπαυόμεθα στον «από μηχανής

Θεό», για μας σώσει στη κρίσιμη στιγμή. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει»…λέγανε οι αρχαίοι Έλληνες. Πρέπει και εμείς να κάνουμε κάτι για την Ελλάδα. Μη ξενοιάζουμε στην ομάδα «Ε». Διότι όπως δεν έσωσαν τον Ελληνισμό στη Τουρκοκρατία, στη Μικρασιατική καταστροφή, στη τραγωδία της Κύπρου, στη χρεοκοπία, κ.λ.π. έτσι δεν θα μας σώσουν και σήμερα ή στο μέλλον από εθνικές τραγωδίες.

Οι ίδιοι Σιωνιστικοί κύκλοι άρχισαν να υποστηρίζουν ανυπόστατες θεωρίες για την «ομάδα Ε», με σκοπό να φέρουν σε αντίθεση τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία διασπείροντας διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων, διχάζοντας αυτούς σε Ελληνιστές και Χριστιανούς- Ορθοδόξους, ώστε στο μέλλον οι Έλληνες να είναι εύκολη λεία στα χέρια των Σιωνιστών Εξουσιαστών του πλανήτη.

Οι  ιερείς του ΔΙΑ φορούσαν σταυρούς, και έτσι λέγεται πως ο Σταυρός

είναι ένα Ελληνικό σύμβολο, και όχι μηχανισμός εκτελέσεως κρατουμένων αθώων και μη. Τον συναντούμε ανάμεσα στα δύο «Ε».

Οι Δώδεκα «Θεοί» των αρχαίων Ελλήνων, δεν ήσαν Θεοί, απλώς ήσαν υπεράνθρωποι, (SUPERMEN), αφού σύμφωνα με τη παράδοση, ήλθαν σαν εξωγή’ι’νοι αστροναύτες από άλλους υπαρκτούς αστρικούς κόσμους, κατείχον τεχνολογία υψίστης κατηγορίας, γιαυτό οι τότε γή’ι’νοι που εστερούντο υψηλών γνώσεων και τεχνολογίας τους αποκάλεσαν Θεούς.

Ο μονόφθαλμος στους στραβούς βασιλεύει, λέει μια λα’ι’κή παροιμία.

Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν ήσαν ειδωλολάτρες, άλλοι λαοί πίστευαν σε χάλκινα ή χρυσά γλυπτά. Οι Αρχαίοι Έλληνες φιλοσοφικά είχαν γνωρίσει τον Ένα και μοναδικό Θεό, την υπέρτατη αυτή δύναμη που κυβερνά τα σύμπαντα, αποκαλούσαν δε «Θεούς»  τους δώδεκα (12) υπερανθρώπους του Ολύμπου, με την έννοια των υπερφυσικών όντων και πνευμάτων, αφού είχαν δυνάμεις τέτοιες που τότε και σήμερα ακόμη, στερούμεθα οι κοινοί θνητοί.

Μη ξεχνούμε ότι είχαν αφιερώσει βωμούς, «Τω αγνώστω Θεώ!!!»….

Ο Διεθνής Σιωνισμός πρέπει να καταλάβει ότι όλοι, γή’ι’νοι είτε εξωγή’ι’νοι, είμαστε δημιουργήματα της υπέρτατης αυτής δυνάμεως

που δημιούργησε το σύμπαν, την οποία δύναμη ονομάζουμε ΘΕΟ!!!

«Πάντα εν σοφία εποίησεν», ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία.

Όλος ο πολιτισμός της ανθρωπότητας κατάγεται από τον αρχαιοΕλληνικό πολιτισμό. Ακόμη και οι εξερευνήσεις του διαστήματος. Οι Αρχαίοι Έλληνες με τα μέσα αντιβαρύτητας και τηλεμεταφοράς που γνώριζαν, είχαν πάει στην Αμερικανική ήπειρο, και στην Ασία, (οι ΕΛ), όπου ευρέθησαν πολλά Ελληνικά κτίσματα, σύμβολα, και ονομασίες. Ο Ελληνισμός πρέπει να είναι προσεκτικός και να μην επιτρέψει η τυχόν ύπαρξη της «Ομάδας ΕΨΙΛΟΝ» να γίνει όπλο τα χέρια ανθελλήνων και μέσο εφησυχασμού των απανταχού της Γης Ελλήνων. ΑΝ ΔΕΝ υπάρχει η «ομάδα ΕΨΙΛΟΝ» αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επικρατήσει ηττοπάθεια και να κυριαρχήσει πνεύμα υποταγής μεταξύ των Ελλήνων. Είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει η ομάδα «Ε», το ζήτημα είναι τι κάνουμε εμείς προς ανατροπή της κρατούσης παρακμιακής καταστάσεως.

Υπάρχουν άλλες ξένες μυστικές οργανώσεις που προσπαθούν να ελέγχουν τον κόσμο, με μεθόδους Μεγάλου Αδελφού.

Αυτούς όλους τους εχθρούς της ανθρωπότητας, η «ομάδα Ε» τους τοποθετεί απέναντί της. Η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ προσπαθεί να ξυπνήσει τον κόσμο για να τον διατηρήσει ελεύθερο.

Η ομάδα «Ε» αντιμετώπισε στο παρελθόν τη λέσχη BILTERBERG

η οποία σχεδίαζε να κάνει «Κράχ» στο Χ.Α.Α.  το ΄99 πολύ χειρότερο από αυτό που έγινε.

Κατά φήμες, διέσωσε το Πάπα Ιωάννη-Παύλο από δολοφονικά σχέδια παραθρησκευτικής οργάνωσης, κατά την επίσκεψη αυτού στην Αθήνα το 2004 επί Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου .

Είναι αφελείς όσοι πιστεύουν πως η «ομάδα Ε» κατέχει το «υπερόπλο»

που θα προστατεύσει τάχα την Ελλάδα την ύστατη στιγμή.

Στο πόλεμο που γίνεται στα παρασκήνια για τη παγκόσμια διακυβέρνηση, εάν νικήσει η αντίσταση της ομάδος «Ε», τότε θα καταρρεύσει ο Διεθνής Σιωνισμός, και οι λαοί της Γης θα ανανήψουν από τη νάρκωση στην οποία μας έχουν υποβάλλει τώρα μέσω  πρακτόρων,  εφιαλτών Πολιτικών,  πληρωμένων ΜΜΕ,  και των CHEMTRAILS  χημικών αεροψεκασμών, που αποκοιμίζουν το λαό.

Τότε θα ανθήσει το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα, και η άμεση Δημοκρατία, και όλοι οι λαοί της Γης θα ζούν αρμονικά στην ειρήνη και στην αφθονία της γνώσης και σοφίας.

Είναι το δώρο μας προς όλη την ανθρωπότητα όπως μας τη δίδαξαν οι φιλόσοφοί μας, και οι δώδεκα Ολύμπιοι υπεράνθρωποι, πρώτοι διδάσκαλοι και αστροναύτες, που σύμφωνα με τη μυθολογία ήλθαν από άλλους κόσμους. Το οφείλουμε στη διαθήκη του Προμηθέα.

Οι λαοί από μόνοι τους θα θελήσουν να δούν το φώς της Ελλάδος, και

όχι να ζούν στο σκοτάδι του εξαναγκασμού του διεθνούς Σιωνισμού,

και των παραφυάδων αυτού.

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ  λοιπόν! Το «Ε», το φώς των Δελφών ας έλθει!!

Πολλοί ερωτούν, αν υπάρχει η ομάδα «Ε», τότε γιατί αφήνει την Ελληνική οικονομία να καταρρέει;;;

Γιατί αφήνει την Ελλάδα στα χέρια ανθελλήνων, εφιαλτών και προδοτών;;; Πάντα στην ιστορία των Ελλήνων υπήρχαν οι εφιάλτες.

Είναι της μόδας εδώ και καιρό να ισχυρίζονται πολλοί ότι γνωρίζουν ποια είναι η ομάδα ΕΨΙΛΟΝ, και τι σκοπούς υπηρετεί. Σε αυτούς απαντάμε. Η ομάδα «Ε» είναι γνωστή μόνο κατά το όνομά της , και κανείς γνωστός δεν ανήκει σε αυτή, ούτε γνωρίζει κάτι για αυτήν.

Η πραγματική ομάδα «Ε» έχει την έδρα της στον ΟΛΥΜΠΟ , και

αποτελεί τμήμα της φωτεινής αδελφότητος, γράφουν τα βιβλία.

Είτε υπάρχει η ομάδα «Ε», είτε δεν υπάρχει, όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε η ομάδα «Ε», η αφύπνιση των Ελλήνων θα γίνει θέλουν δε θέλουν, παρά τη Σιωνιστική πνευματική βία, και τους ψεκασμούς…….

Η «Ομάδα «Ε» αναφέρει πως δεν έχουν καμία σχέση με ανθελληνικές οργανώσεις, όπως τέκτονες, πεφωτισμένους, OPUS DEI, κ.λ.π.

Η «Ομάδα «Ε» αναφέρει ότι δεν είχε καμία σχέση με τη «Φιλική εταιρία» του 1821 οι ιδρυτές της οποίας-ως γνωστόν- ήσαν τέκτονες.

Η «Ομάδα «Ε», εξέδωσε τη κάτωθι ανακοίνωση, όπως αυτή δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο.

«Αγαπητοί Έλληνες αδελφοί, θέλοντας να σας προφυλάξουμε και να σας ενημερώσουμε για τις παγίδες και για τις προπαγάνδες που θα γίνουν εις βάρος της ομάδας ΕΨΙΛΟΝ , πρέπει να διευκρινίσουμε πως οι ΕΨΙΛΟΝ δεν είναι και δεν ανήκουν σε κάποιους πλουσίους, ή σε κάποια επιχείρηση, όπως θέλουν να ισχυρίζονται κάποιοι.

Όταν αναφέρεστε στην ομάδα ΕΨΙΛΟΝ, πρέπει να αποκλείετε το γεγονός, ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με εκδοτικούς οίκους, οργανώσεις θρησκευτικές και μη, σχέσεις με πολιτικό φορέα-τομέα,

Επιχειρηματικό τομέα, σχέσεις με άλλα κράτη, προσηλυτισμό, κατασκευές οποιουδήποτε όπλου χημικού ή μη.»

Από αυτή την ανακοίνωση συμπεραίνεται η ύπαρξη της «Ομάδας Ε».

Η αυθεντικότητα αυτής της ανακοίνωσης επαφίεται στη κρίση σας.

Δυστυχώς η ΘΡΥΛΙΚΗ βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας κάηκε.

Μέσα εκεί υπήρχαν έγγραφες αποδείξεις για τη δημιουργικότητα και τη σημαντικότητα της Ελληνικής αξίας, και πολλά επιστημονικά μυστικά.

Υπάρχουν όμως στοιχεία στις αποθήκες του Βατικανού, όπου –διά τον φόβο σαμποτάζ- ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος στους πάντες με σκοπό την ασφάλεια και προστασία των ιστορικών δεδομένων. Σύντομα όμως θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, η οποία θα αναβλύσει από τις προσπάθειες όλων μας. Κατόπιν όλων αυτών αναφωνούμεν,

«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον».

Έλληνες, Έρρωσθε  Αφυπνισθείτε και Γρηγορείτε.

Έλληνες η πατρίς εάλω.

Πηγές:

1.- Από τη Βικιπαίδεια (Διαδίκτυο)

2.- http://www.diodos.gr

3.- http://www.avgerinos.tk

4.- ksipnistere.blogspot.com

5.-www.liako.gr