Του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου

Ότι αυτή την ώρα(από χτες Κυριακή 22.01 και σήμερα Δευτέρα 23.01.12 )  από την Ζυρίχη που βρίσκεται  ο κύριος Charles  Dallara, μετά την μοναδική αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε σε ελληνικό ΜΜΕ,  απαντά σε ένα  μπαράζ δηλώσεων  και κάποιων συνεντεύξεων κυρίως σε διεθνή ΜΜΕ δεν χρειάζεται να φανεί είναι ήδη καταγεγραμμένο και με τις τελευταίες δηλώσεις του επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά όσα έχουμε αποκαλύψει…και από εδώ και από το protothemaonline.gr

Συνεντεύξεις  που  έχει ξεκινήσει να παραχωρεί  από την Κυριακή  22.01.12 το απόγευμα,  και μάλιστα όπως τονίστηκε από τον συνεργάτη του σε θέματα επικοινωνίας  κ. Frank Volg  σε ορισμένα αυστηρά  επιλεγμένα ελληνικά και διεθνή  μέσα ενημέρωσης όπως οι Financial Times, Bloomberg,    στο γερμανικό SPIGEL το οποίο θα μεταδώσει εκτενείς δηλώσεις του,   και φυσικά  το GreekAmericanNewsAgency με το protothemaonline(στο οποίο δίνει ανταποκρίσεις ο υπεύθυνος διαχείρισης του εν λόγω πρακτορείου).

Συνεντεύξεις και δηλώσεις   του κ. Charles Dallara   σε διεθνή ΜΜΕ όσο πλησιάζει το τέλος  της κρίσιμης διαπραγμάτευσης με την Ελλάδα,   με τα οποία διατηρεί πάντα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας το επιτελείο του (Frank & Emily Volg)   καθώς και με άλλα μεγάλα οικονομικά διεθνή ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο για τις ανάγκες του IIF το οποίο εσχάτως ανακάλυψαν και τα ελληνικά ΜΜΕ και οι έλληνες δημοσιογράφοι  λόγω της κατάστασης της χώρας.

Αξίζει να τονιστεί επίσης ότι ανάλογης σημασίας και βαρύτητας έστω και μικρής διάρκειας  είναι και η δήλωση στον Ant1 στην καλή  συνάδελφο Κατερίνα Αντωνοπούλου (που είχε υποβάλει σχετικό αίτημα προ δυο εβδομάδων) στην οποία ο ισχυρός άνδρας των τραπεζών  παραχώρησε μια μονόλεπτη αλλά ουσιώδη   δήλωση για τις ανάγκες του κεντρικού δελτίου. Δεν είναι δε τυχαίο το γεγονός ότι αυτή η δήλωση αν και είχε ζητηθεί δεν δόθηκε ποτέ  στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στην Νέα Υόρκη κ. Θανάση Τσίτσα τον οποίο το IIF και προσωπικά ο ίδιος ο Charles Dallara  αναγκάστηκε να διαψεύσει  μετά από όσα είχε πει από το κεντρικό δελτίο του ANT1 στις 21.12.2011 εξαναγκάζοντας το IIF  να βγάλει την πρώτη διάψευση ειδικά για τον κ. Θανάση Τσίτσα και όσα είχε μεταδώσει περί σχέσεων Ε. Βενιζέλου και IIF.

Η συνέντευξη του κ. Charles Dallara  αρχικά μεταδόθηκε με ένα κεντρικό απόσπασμα  από το protothemaonline.gr το απόγευμα της Κυριακής 22. 01.12  εν συνεχεία αργά το βράδυ μέχρι την απομαγνητοφώνηση της δημοσιεύθηκε-αναρτήθηκε ολόκληρη στην πρώτη σελίδα όπου παρέμεινε μέχρι την επομένη(Δευτέρα 23.01.12) μέχρι και τις πρώτες μεσημεριανές ώρες στην πρώτη σελίδα   και ήδη κάνει το γύρο του ελληνικού διαδικτύου.  Λόγω της σοβαρότητας των όσων αναφέρει, λίγες ώρες πριν τις κρίσιμες συνεδριάσεις στις Βρυξέλλες αλλά και στο Παρίσι καθώς και στη Ζυρίχη όπου βρίσκονται 100αδες διεθνείς οικονομικοί παράγοντες για το ετήσιο παγκόσμιο οικονομικό forum στο οποίο παραβρίσκεται ο κ. Charles Dallara,   10αδες διεθνή ΜΜΕ έχουν ζητήσει το αγγλικό κείμενο της συνέντευξης  Charles Dallara το οποίο και εστάλη λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει η συνέντευξη του.

Μια συνέντευξη που απαντά και σε όλα τα κακόβουλα δημοσιεύματα και στην συνεχή διαρροή πληροφοριών με διάφορα απίθανα σενάρια τα οποία φυσικά αναγκάστηκαν να διαψεύσουν για ακόμα μια φορά και απαντώντας σε  όλους εκείνους (Έλληνες και ξένους)  δημοσιογράφους που συστηματικά, ο κάθε ένας για τους δικούς του προφανείς λόγους και σκοπιμότητες και φυσικά προσωπικά συμφέροντα μετέδιδαν ανακρίβειες διαρικώς…

Μια συνέντευξη που επελέγη να δοθεί  στην συγκεκριμένη κρίσιμη  χρονική στιγμή στο συγκεκριμένο ελληνικό ΜΜΕ (greekamericannewsagency.com + protothemaonline.gr) να δοθεί καθώς επίσης δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής γιατί έχει  μεγάλη και βαρύνουσα  σημασία(για την δημοσιογραφική πιάτσα)  έχει και το γεγονός  που επελέγη να δοθεί η συγκεκριμένη συνέντευξη. Σε ποιον και γιατί;

Γεγονός που παρατηρούσαν και αμερικανοί συνάδελφοι αλλά και ανώτατοι κυβερνητικοί παράγοντες στην Αθήνα οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί μας και με τους οποίους το GreekaAericanNewsAgency βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και επαφή για τις ανάγκες των ρεπορτάζ και δεν παύουν να τονίζουν σε κάθε ευκαιρία «μην ανησυχείτε όλοι εδώ και μια 5ετια σας διαβεβαιώνω προσωπικά γνωρίζουν τι συμβαίνει στην Νέα Υόρκη μεταξύ των δημοσιογράφων… Γνωρίζουμε και από την μια είναι για γέλια και από την άλλη για κλάματα με τις ιστορίες και τα σενάρια που κατασκευάζονται αλλά γιατί πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα εις βάρος σας προσωπικά και εις βάρος του πρακτορείου σας το οποίο συγκαταλέγεται στα πλέον αξιόπιστα και είναι πρώτο στην λίστα της καθημερινής  αποδελτίωσης που παίρνουμε σε κάθε υπουργείο» μας έλεγε κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας… «Απλά –σημείωνε ο ίδιος συνομιλητής μας- προκαλεί θλίψη το μένος και η συστηματική κατασυκοφάντιση σας εκ μέρους συναδέλφων σας… τι τους έχετε κάνει και γιατί εσείς το γνωρίζετε πάντως εμείς δεν μπαίνουμε στον κόπο ούτε καν να ασχοληθούμε…»

Για να συμπληρώσει με νόημα ο κάθε ένας κρίνεται από την δουλειά τα έργα και τις ημέρες του και κυρίως το ήθος του. Εσείς εξακολουθήστε να κάνετε την δουλειά σας είτε (μας) αρέσει είτε όχι και αφήστε εμάς και τον κόσμο να σας κρίνει»…

Πρέπει επίσης να τονιστεί,  όπως είναι σε θέση να γνωρίζει από ασφαλείς πηγές το GreekAmericanNewsAgency πως αιτήματα για συνέντευξη με τον κ. Charles Dallara είχαν υποβληθεί εκτός από διεθνή ΜΜΕ και  από  10αδες  ελληνικά ΜΜΕ –και από ανταποκριτές στις ΗΠΑ-αλλά κυρίως από διεθνή ειδησεογραφικά ΜΜΕ και  δίκτυα.

Ωστόσο  λόγω της πικρής εμπειρίας που είχε ο κ. Charles Dallara από προηγούμενη τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει το καλοκαίρι του 2011 σε «γνωστό» έλληνα δημοσιογράφο  νεότευκτο και νεοεμφανιζόμενο ωραιοπαθή συνάδελφο για  λογαριασμό  κεντρικού αθηναϊκού τηλεοπτικού και Ρ.Σ,  η οποία  προφανώς αλλοιώθηκε σε βασικά σημεία που κόπηκαν(…) ένεκα συντομίας στο μοντάζ,   όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε,  καθώς επίσης  και η  κακοποίηση και ενίοτε  παραποίηση  πληροφοριών από ανταποκρίσεις ελλήνων συναδέλφων στις ΗΠΑ, ήταν τα βασικά στοιχεία που ώθησαν τον ισχυρό άνδρα των διεθνών τραπεζών κ.    Charles Dallara να επιλέξει αυτή την χρονική κρίσιμα στιγμή  και το μέσο και τον δημοσιογράφο με αυστηρότητα κριτήρια.

Δεδομένου ότι καθημερινά πλέον  ενημερώνεται επαρκώς, για το τι λένε και τι γράφουν  τα διεθνή ειδησεογραφικά  δίκτυα για το ελληνικό PSI αλλά ειδικά για τα ελληνικά ΜΜΕ, από ομάδα συνεργατών του στην Αθήνα που του μεταφέρουν σε τίτλους ή σε περίληψη τι γράφεται και τι λένε για την πορεία των διαπραγματεύσεων  οι έλληνες δημοσιογράφοι σε Ελλάδα ΝΥ και Ουάσιγκτον…

Πρακτική που καθιερώθηκε  μετά από συγκεκριμένα γεγονότα όπου παραποιήθηκαν γεγονότα ή εφευρέθηκαν καταστάσεις, κρίσεις και εντάσεις  όπως π.χ μεταξύ του Ευάγγελου  Βενιζέλου και παραγόντων του IIF και ειδικά με τον κ.   Charles Dallara όπως χαρακτηριστικά  αυτά που είχε μεταδώσει ο κ. Τσίτσας στις 21.12.11  από το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με αποτέλεσμα να επακολουθήσει αμέσως  μετά  η γνωστή   σκληρή διάψευση και ο σταθμός να  βάλει τον κ. Θ.Τ στο ψυγείο για καμία 20αρια ημέρες εξαναγκάζοντας τον στο εξής  (όπως και επιβάλει η δημοσιογραφική δεοντολογία) και πλέον φαίνεται στις ανταποκρίσεις του  να αναφέρει πηγές-εξού και η συνεχής αναφορά στο όνομα του κ. Frank Volg εκ μέρους του Θ.Τ. – επανεμφανίζοντας τον πάλι στα κεντρικά δελτία του σταθμού  στα  μέσα του Ιανουαρίου και  με την επισήμανση, εκ μέρους του σταθμού,   να τηρείται αυστηρότητα η δεοντολογία και να αποδίδονται όσα μεταφέρει   πάντα σε πηγές που θα γνωρίζει και ο σταθμός και θα μπορεί να διασταυρώνει.

Ένα άλλο όμως  άγνωστο εξίσου σημαντικό   γεγονός  μέχρι σήμερα, που για πρώτη φορά αποκαλύπτεται  αλλά ωστόσο   έθεσε σε συνεχή  ετοιμότητα  το IIF  αναγκάζοντας  και  τον κ. Charles  Dallara λόγω της σοβαρότητας των διαπραγματεύσεων  με την Ελλάδα διότι από την έκβαση τους,  κρίνεται η τύχη και το οικονομικό μέλλον  της Ελλάδος και πολλά άλλα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα ,  να ενημερώνεται διαρκώς για τα όσα μεταφέρονται από τις ανταποκρίσεις όλων των ελλήνων δημοσιογράφων από ΗΠΑ.    Γεγονός που έθεσε  κυριολεκτικά σε συναγερμό   και τους συνεργάτες του Frank και Emily  Volg υπεύθυνοι   στον  τομέα της επικοινωνίας  του IIF,   είναι ότι την Κυριακή  8 Ιανουαρίου 2012  παραποιήθηκε η ανταπόκριση του  συναδέλφου Μιχάλη Ιγνατίου  στο MEGA για το IIF.

Παραποίηση που έγινε με ανάρτηση  από γνωστό και ανυπόληπτο BLOG «γνωστό» όμως  για την τακτική και την πρακτική,  αλλά και τα πάρε δώσε με την δικαιοσύνη για σωρεία πράξεων  εκβιασμών και άλλων αξιόποινων πράξεων…  Ο έγκριτος συνάδελφος Μ.Ι.  εξήγησε αμέσως  στο Frank Volg, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το GreekAmericanNewsAgency,   τι είχε συμβεί αμέσως  και έτσι το ζήτημα έκλεισε την ίδια νύχτα πριν πάρει έκταση με ανακοίνωση και διάψευση για όσα υποτίθεται ότι αποδίδονταν στον έγκριτο  συνάδελφο Μιχάλη Ιγνατίου και εκείνος με την σειρά του υποτίθεται απέδιδε  στον Charles Dallara…

Όλα αυτά αλλά και πολλά, που εξακολουθούν να συμβαίνουν στο παρασκήνιο με τους έλληνες ανταποκριτές στις ΗΠΑ(…)  που ασφαλώς  δεν είναι τοις παρούσης και είναι σε απόλυτη γνώση του GreekAmericanNewsAgency  με συγκεκριμένα αδιάψευστα στοιχεία και με ηχητικά ντοκουμέντα  έγειραν για ακόμα μια φορά την πλάστιγγα για την επιλογή του ΜΜΕ και του δημοσιογράφου που θα δοθεί μια τόσο σημαντική συνέντευξη.

Μια συνέντευξη μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση….

Μήνυμα και προς τους εμπλεκόμενους στην διαπραγμάτευση(IMF, KET, Αθήνα, Βρυξέλλες, Παρίσι, ΝΥ και κατόχους ελληνικών ομολόγων) εν όψει και των κρίσιμων συνεδριάσεων στο EuroGroup και στην  Commision     αλλά κυρίως μηνύματα  προς συγκεκριμένους   έλληνες δημοσιογράφους.  Δημοσιογράφους  με τους οποίους στο IIF είναι αρκετά προσεχτικοί διότι πλέον έχουν ξεπεράσει κάθε όριο δεοντολογίας, απόδειξη η τελευταία σκληρή εσωτερική διάψευση προς Έλληνες δημοσιογράφους που καλύπτουν τις διαπραγμaτεύσεις και αναφέρονται στο IIF.

 Μάλιστα αυτή  η σκληρότατη  και φυσικά άκρως προσβλητική  για επαγγελματίες αυστηρότατη  επισήμανση που ήταν η δεύτερη στην σειρά μετά την διάψευση για τα όσα είχε μεταδώσει ο κ. Τσίτσας στις 21.12.11  ήρθε να επιβεβαιώσει σχόλιο μας της 10ης Ιανουαρίου που αναφέρονταν στην Κρίση που περνά ο ελληνικός Τύπος και ειδικά εδώ στις ΗΠΑ σχόλιο που σας διαβεβαιώ  δεν πέρασε διόλου  απαρατήρητο όχι μόνο στην Ελλάδα σε διάφορους υψηλούς κυβερνητικούς και δημοσιογραφικούς   κύκλους(κυρίως στους opinion maker) αλλά και στις ΗΠΑ και φυσικά στο IIF….

Το οποίο όπως είπαμε για μια  σειρά γεγονότα-΄αλλα από τα οποία αποκαλύψαμε σήμερα και άλλα τα αφήνουμε σε περίπτωση που χρειαστούν αχρειάστα να είναι… – και όλο αυτό το έντονο παρασκήνιο που σήμερα αποκαλύπτεται έχει κάθε λόγο να παρακολουθεί –όπως και 100αδες άλλοι κυβερνητικοί και άλλοι φορείς σε Ελλάδα Βρυξέλλες, Γερμανία Παρίσι και αλλού- και το GreekAmericanNewsAgency.  Άλλωστε οφείλουμε επί τη ευκαιρία να διευκρινίσουμε ότι το βασικό αναγνωστικά κοινό μας και ένα στοχευμένο target group είναι οι opinion makers σε Ελλάδα και Αμερική.

«Η κατάσταση με αρκετούς από εσάς τους Έλληνες  – μας έλεγε  πολύ χαρακτηριστικά  αμερικανός συνάδελφος που παρακολουθεί τα διαδραματιζόμενα στον ελληνικό  έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο λόγω της έρευνας που κάνει για τους έλληνες δημοσιογράφους – κυριολεκτικά έχει παραγίνει!  Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να σας πιστεύει όταν μιλά μαζί σας ή ποιον από εσάς να πιστεύει αφού ο ένας σκάβει τον άλλο και φυσικά έχετε οι περισσότεροι- όχι όλοι και μη με παρεξηγείς – κάνει διατριβή στο ψέμα την ίντριγκα, το ψέμα  και την διαβολή»

Αυτά μας τα  λέει συνάδελφος, προσεχώς θα δείτε και την συνέντευξη του,   ο οποίος μάλιστα έχει κάνει και σχετικό ρεπορτάζ για την αναξιοπιστία και την χαμηλή εκτίμηση στους έλληνες  πολίτες  για την  πλειοψηφία των ελλήνων δημοσιογράφων.  Στο IIF τέθηκαν σε μεγαλύτερη εγρήγορση όταν διαπίστωσαν πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο άρχισαν να υποσκάπτουν συναδέλφους τους,  αρχές Δεκεμβρίου,  όταν δόθηκε η  δεύτερη στην σειρά συνέντευξη του  κ. Charles Dallara  σε Έλληνικά ΜΜΕ και η πρώτη  που δεν κακοποιήθηκε και δεν παραποιήθηκε  στην real news στις 4.12.2011.

Μάλιστα πηγή μας που βρίσκεται σε  άμεση  επικοινωνία με το επιτελείο του κ. Charles Dallara μας διευκρίνιζε, χαρακτηριστικά και με νόημα  μεταξύ άλλων  πως «…ο κ.  Charles Dallara και να ήθελε να έχει απευθείας τηλεφωνική  επαφή όχι μόνο  με τους  έλληνες δημοσιογράφους αλλά και ξένους δεν προλαβαίνει αφού είναι συνεχώς με το ρολόι στο χέρι αφενός  και αφετέρου ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες αεροπλάνων σε  συνεχείς πτήσεις που κάνει για τις ανάγκες των καθηκόντων του…» οπότε με λίγα λόγια μας έλεγε ο συνομιλητής μας  «μην ακούτε και μη δίνετε σημασία » ακριβώς επειδή ρωτήσαμε για πολλά που ακούμε και παρακολουθούμε προκειμένου να διασταυρώσουμε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ αλλά  και οι ίδιοι θέλησαν να στείλουν κάποια μηνύματα  επειδή πολλά  έπεσαν στην αντίληψη τους και ειδικά  σχόλια στο twitter,  επίσης ελλήνων δημοσιογράφων που αυτοπροβάλλονται,   επαίρονται ή παρουσιάζουν με το πρόσχημα της «έγκυρης και έγκαιρης  ενημέρωσης» διάφορα μικρά  «tips & στοιχεία» πότε  για το που πάει και πότε για το τι κάνει ή με ποιον  πίνει καφέ ή αν βρίσκεται στο Μαϊαμι ο ισχυρός άνδρας των τραπεζών «σχόλια και μικρόειδήσεις» κατ αρχήν  άνευ σημασία που όμως μεταδίδονται στο πλαίσιο του –μάλλον αρρωστημένου –ανταγωνισμού μεταξύ των ελλήνων δημοσιογράφων και ειδικά μεταξύ των ανταποκριτών στην ΝΥ και την WDC όπου όπως έχουμε ξανά γράψει οι περισσότεροι ούτε καλημέρα δεν ανταλλάσουν μεταξύ τους.

Όλα αυτά και πολλά άλλα έχουν βάλει στο επίκεντρο της παρακολούθησης τα ελληνικά ΜΜΕ και φυσικά την αξιοπιστία των Ελλήνων δημοσιογράφων που έτσι και αλλιώς βρίσκεται εν αμφιβόλω όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και εκτός Ελλάδος βάζοντας την δουλειά (μας) στο μικροσκόπιο ή και στο στόχαστρο αρκετών Αμερικανών και Εγγλέζων συναδέλφων διασταυρώνοντας κάθε τι που λέγεται on air και κάθε τι που γράφεται στον έντυπο ή ηλεκτρονικό  ελληνικό τύπο  ακριβώς επειδή  πλέον λόγω της οικονομικής  κατάστασης της Ελλάδος, που  βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας για τους ίδιους ή και περισσότερους λόγους έχουν τεθεί –και κυριολεκτώ γνωρίζουμε συγκεκριμένες περιπτώσεις –υπό συνεχή και στενή παρακολούθηση από ξένα ΜΜΕ συγκεκριμένα ελληνικά ΜΜΕ και ακόμα πιο συγκεκριμένοι(έγκριτοι ή όχι ) έλληνες  συνάδελφοι.

Για αυτό φίλτατοι συνάδελφοι  χρειάζεται πολύ  μεγάλη προσοχή στο εξής -διότι μας παρακολουθούν και έχουμε γίνει ρόμπα εξκούμπτη!!- όχι μόνο στο τι λέμε και τι γράφουμε δημοσίως αλλά και στο τι μεταφέρουμε υποτίθεται of the record… ειδικά όταν πετάμε λάσπη σε συναδέλφους μας με διάφορα σκάρτα και ασαφή υπονοούμενα… του τύπου “πρόσεχτε τον λένε πολλά για αυτόν…”  “είναι επικίνδυνο άτομο” “κοίτα τι γράφει ο τάδε για αυτόν για να καταλάβεις…” και άλλα πολλά που μόνον γέλιο μπορούν να προκαλούν τουλάχιστον σε σοβαρούς ανρθώπους αλλά και θλίψη για το κατάντημα κάποιων από εσάς…

Γιατί, φίλτατοι και “εκλεκτοί” συνάδελφοι  αν η χώρα πλέον έχει καταστεί ο διεθνής «περίγελος και παλιάτσος»  του κόσμου στο μεγαλύτερο βαθμό οφείλεται στην αναξιοπιστία –δυστυχώς –των περισσοτέρων “επαγγελματιών” όχι  στην ενημέρωση με ήθος και δεοντολογία αλλά στην συνεχή κατά σύστημα και κατ επάγγελμα διαστρέβλωση και κακοποίηση της αλήθειας!  

Όχι μόνον στα  κοινής λήψεως θέματα –αλλά κυρίως – των υποτιθέμενων αποκλειστικών που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο παρουσιάζει ο καθείς από εμάς στην προσπάθεια του να ξεχωρίσει, να αυτοπροβληθεί  και φυσικά  να διαχωριστεί από την μάζα ή ακόμα χειρότερα να κρατήσει την θεσούλα του που τώρα ακόμα πιο πολύ τρέμει υπό την απειλή της απόλυσης και των μειώσεων λόγω κρίσης… 

Προσοχή λοιπόν. Σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Μας βλέπουν και μας παρακολουθούν ακόμα πιο πολύ τώρα έτι περαιτέρω λόγω κατάστασης.  Δεν βλάπτει αντιθέτως βοηθά και κάμνει όλα τα άλλα όταν με πονηριές προσπαθεί κάποιος να παριστάνει τον πονηρό…Ας κρατήσουμε λοιπόν την αξιοπρέπεια  την εντιμότητα και το ήθος -σε όσους έχει απομείνει -και ας κάνουμε απλά καλά την δουλειά μας. ο Υγειής ανταγωνισμός κάνει καλό και αναδεικνύει τον καλύτερο μέσα στους άξιους και στους καλύυερους. ΄Οπου και όσο θα υπάρχουν…ακόμα. Αυτά και να είστε όλοι καλά. Το πάθημα ας γίνει μάθημα προς γνώση και συμόρφωση στο μέλλον… Γιατί η αλήθεια δεν κρύβεται μαθαίνεται αργά ή γήργορα διότι ουδέν κρυπτόν υπό το φως του Ηλίου… Και να θυμάστε δυστυχώς όλα εδώ πληρώνονται διότι εδώ είναι η κόλαση εδώ και ο παράδεισος μας. Ο καθείς λοιπόν με τις επιλογές του… τα έργα τις πράξεις και τις ημέρες του και κυρίως τον βίο του. Φανερό και αφανή… 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Α!  και επί τη  ευκαιρία κύκλοι προσκείμενοι στον ίδιο τον Charles Dallara διέψευδαν ότι είχε πάει στο Μαϊαμι όταν επέστρεψε από την Ελλάδα στις 14.01.12. όπως διαδίδονταν μέσω twitter και  μεταδόθηκε και από ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό.  Και καλό θα ήταν να μην προκληθούμε από κανέναν γιατί τότε δυστυχώς θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα που έχουν έρθει σε γνώση μας… καλή συνέχεια φίλτατοι και προσοχή στο εξής. Δεν πιάνει ούτε η λάσπη, ούτε το συνεχές σκάψιμο μας σε συναδέλφους στην Ελλάδα και σε ΜΜΕ με τα οποία συνεργάζομαι ούτε φυσικά  και τα ψεύδη ούτε οι συκοφαντίες που φροντίζετε να διαδίδονται -εδώ και μια 10ετια λέω για τους παλιούς που βγήκαν νωρίς  στο κουρμπετι της ψευτιάς και της διαβολής  – από στόμα σε στόμα με την αφέλεια ότι δεν θα φτάσουν  σε εμάς… γελιέστε σφόδρα… και οικτρά.   Και  να θυμάστε όσο εσείς θα μας -και θα με πολεμάτε- λυσσαλέα και μανιωδώς τόσο εμάς θα μας ανεβάζετε και θα μας «στηρίζετε» άθελα σας… αφού ουδείς  πια πιστεύει τις μπούρδες και τις συκοφαντίες που  διακινείτε από email by email…Για αυτό και σας οφείλω θερμές ευχαριστίες.

και για όσους παίρνουν τηλέφωνο θα το έχω κλειστό ακόμα έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω…