Όλα μα όλα τα δυνητικά θετικά αποτελέσματα γιά τον ελληνικό μας κόσμο, τόσο τα ντετερμινιστικά όσο και τα στοχαστικά, απόλυτα εξαρτώνται από την συγχώνευση σε ένα, όλων των εκτός του νυν πολιτικού συστήματος πολιτικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων. Ορίστε μερικά συγκεκριμένα παραδείγματα αυτών των κινημάτων και μετώπων που πρέπει να συγχωνευτούν:


Ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε συγκεκριμένη πολιτική αιχμή, πρόταση ή πράξη, κανένα ώφελος δεν πρόκειται να προκύψει γιά τον ελληνικό μας κόσμο, εάν προηγουμένως δεν συγχωνευτούν σε ένα, όλα μα όλα τα κινήματα και μέτωπα τούτα. Θέλετε να δούμε:

(α) την αντιμετώπιση του άρθρου 50 της συνθήκης της Ο.Ν.Ε. που αναγκάζει την Ελλάδα να παραιτηθεί από τις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας,
(β) την απαίτηση επιστροφής από την Ε.Κ.Τ. των αξιογράφων και του χρυσού της Ελλάδος,
(γ) την διεκδίκηση των οικονομικών αποζημιώσεων γιά τις βλάβες που έχει υποστεί η Ελλάδα μέσα στην Ευρωζώνη,
(δ) την αντιμετώπιση της συνθήκης της Λισαβόνας, που συνεπάγεται την απεμπόληση της εθνικής μας κυριαρχίας, ή
(ε) την κατάλυση του περίφημου Καλλικράτη, που κατακερματίζει την Ελλάδα σε μία ομοσπονδία 13 καντονιών;

Όποια λοιπόν συγκεκριμένη πολιτική αιχμή, πρόταση ή πράξη και να δούμε, εάν αφήσουμε την νέα και πλήρως αντισυνταγματική δικτατορική κυβέρνηση, της οποίας ηγείται ένα μέλος της Τριημερούς Επιτροπής, να μας κατευθύνει προς ένα ‘μαλακό’ Ευρώ, τότε όλα αυτά τα σενάρια καταστροφής, είτε ντετερμινιστικά είτε στοχαστικά, που εδώ και τόσον καιρό μας ταΐζουν συνεχώς τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ (μέσα μαζικής εξαπάτησης), θα επαληθευτούν, και οι δυνάστες μας θα μας το παίζουν και προφήτες από πάνω. Βέβαια εμείς, τα μέλη της ελληνικής διασποράς, δεν έχουμε πλέον καμμία θεσμική εκπροσώπηση στην Ελλάδα.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ασκούμε πίεση πάνω στα απλά μέλη των εκτός του νυν πολιτικού συστήματος κινημάτων και μετώπων, ώστε να τα αναγκάσουμε να συγχωνευτούν σε ένα και μόνον ένα. Μόνον έτσι μπορεί να ανατρέψουμε το νυν σαθρό πολιτικό σύστημα της τόσο ανθελληνικά αγγλοσαξωνικής και στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας, στην πατρίδα μας την Ελλάδα.

Δυστυχώς, αυτό είναι το ίδιο σαθρό, ανθελληνικό πολιτικό σύστημα, το οποίο ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής διασποράς εξακολουθεί να υποστηρίζει, είτε ακούσια είτε εκούσια, με τις δικές της πολιτικές αιχμές, προτάσεις ή πράξεις. Ήρθε όμως η ώρα να δούμε την αλήθεια, να ξεσκεπάσουμε την μεγάλη συνομωσία εναντίον του ελληνικού μας κόσμου και να πάρουμε την γενναία απόφαση να πάρουμε την μοίρα του ελληνικού μας κόσμου στα χέρια μας.

ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/12/2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Hellas FM ΚΑΙ ΩΡΑ 10-12 Π.Μ. (ΗΠΑ), 5-7 Μ.Μ. (ΕΛΛΑΔΟΣ):

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΧΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ: ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΟΚΑ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΙΒΑΝΗ, KAI ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ THN ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ,
ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΛΣΤΑΤ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΕΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ευοί Ευάν,

 ΥΓ: Δεν συμφωνώ απόλυτα μαζύ του, ειδικά γιά το πως ακριβώς λειτουργεί το Federal Reserve System των ΗΠΑ. Άσε δε που πρώτα μπέρδεψε το 1990 με το 1980 και μετά έβαλε δύο κόματα, εκεί που προσωπικά θα έβαζα άνω τελεία.

Κατά τα άλλα όμως, φοβερή ανάλυση και φοβερά εμπεριστατωμένη, με πολλά απλά και απτά παραδείγματα. Ούτε ο Δημήτρης Καζάκης του Ε.Πα.Μ. δεν μας τα κάνει τόσο λιανά. Απολαύστε τον!

Ο καθηγητής Ανδρέας Αθηναίος μιλά στο ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ webtv

 

{youtube width=”640″ height=”510″}U5CJrLMBu-U[/youtube]