Την ημέρα που ορκιζότανε η Κυβέρνηση Παπαδήμου μιλήσαμε  για αχυράνθρωπο  ,τότε κάποιοι πέσανε να μας φάνε και κάποιοι  ζήτησαν την  καρατόμηση  μας …

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όμως και επαληθευτήκαμε Πατριώτες   και σήμερα άρον άρον παραιτούνταν υπουργοί που μέχρι χθες δεν σήκωναν κάν το τηλέφωνο !

Δεν απαντούσαν σε επιστολή αγανακτισμένων πολιτών που έλεγαν ότι δεν υπάρχει σάλιο πώς να πληρώσουμε τα διόδια που στοιχίζουν πλέον 50 λεπτά το φανάρι ή 1517 € το χρόνο , ενώ οι ίδιοι  μας συμβούλευαν  ότι είναι μικρές οι αυξήσεις και άκρως απαραίτητες .

Απαραίτητες όμως είναι και υποχρεώσεις των εταιρειών κύριε Υπουργέ και εκεί θα έπρεπε φανεί η πυγμή όχι στον φουκαρά που δεν έχει να πάρει ένα κιλό ψωμί για τα παιδιά του ,αλλά να τον εγκαλείται γιατί δεν  πλήρωσε  τα χαράτσια !

Χρειάστηκε η πολιτική καθίζηση και απαξίωση των πολιτικών από το σύνολο του Ελληνικού λαού γα να καταλάβουν κάποιοι ότι πρέπει να είσαι πρώτα από όλα με την Πατρίδα και μετά με τα κόμματα .

Τώρα την ώρα που μας λοιδορούν ακόμη και χαζογκόμενες  ,υπουργοί των Βορείων χωρών της Ευρωζώνης ,από αυτές που βάζαμε τους φαντάρους να τις (πηδάνε στα νησιά μας τα καλοκαίρια  για να μην φύγουνε παραπονεμένες για την Πατρίδα τους ,με το συμπάθιο! )

Αμάν πια κάποιοι ξύπνησαν  και γύρισαν τον τροχό αλήθεια ή όχι θα φανεί στα επόμενα  24ώρα !

Κάποιοι που ονειρεύονταν να γίνουν βουλευτές ή ακόμη και υφυπουργοί που τους έταζαν κάποιοι από τα  ΜΜΕ που δεν έχουν να πληρώσουν το ΙΚΑ  ,έπεσαν σε μαύρη πλερέζα  και τάζουν τάματα σε όλα τα μοναστήρια .

Τώρα που γυρίσαμε το παραμύθι και τον τροχό τώρα που θα πέσουν στην αφάνεια και να μου το θυμάστε  Πατριώτες είναι άτιμο πράμα η κοινωνική απαξίωση !

Εμείς θα είμαστε εδώ στο μετερίζι του αγώνα για την Πατρίδα και τους Πατριώτες !

Βετεράνος