Επτά μέχρι στιγμής βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μπροστά στην αγάπη τους για την πατρίδα, έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τις απειλές του αρχηγού του κόμματος κ. Σαμαρά περί διαγραφών και δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν αυτά τα οποία οι Γερμανοί αποικιοκράτες επιβάλουν στο ψοφοδεές πολιτικό σύστημα..

Οι βουλευτές, που μέχρι στιγμής γύρισαν την πλάτη στις απειλές του αρχηγού είναι οι:  Χρήστος Ζώης, βουλευτής Λάρισας, Δημήτρης Σταμάτης βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μαργαρίτης Τζίμας βουλευτής Δράμας, Κώστας Μαρκόπουλος βουλευτής Εύβοιας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς βουλευτής Χαλκιδικής και Παναγιώτης Μελάς Α’ Πειραιώς και Νήσων, Μαρία Κόλλια βουλευτής Σερρών.

Φυσικά θα ακολουθήσουν κι άλλοι και το ερώτημα είναι:…. Θα τους διαγράψει όλους ο κ. Σαμαράς ή θα κάνει πως δεν κατάλαβε και θα αυτοκαταργηθεί ο ίδιος;;

Προφανώς ο κ. Σαμαράς, δεν χρειάζεται φιλολαϊκούς Νεοδημοκράτες στο κόμμα του. Εξάλλου τώρα θα πάρει τους Ακροδεξιούς Νεοταξικούς του ΛΑΟΣ που τους διώχνει ο κ. Καρατζαφέρης!!!

Πέτρος Χασάπης