Σχολιάζει ο Στρατηγός Δημήτρης Αλευρομάγειρος

Χθες βράδυ, προς το πρωί ένοιωσα ακριβώς όπως την νύκτα της 21ης Απριλίου του 1967, οταν ξυπνώντας το πρωί έλεγα ότι ήταν ένα κακό όνειρο..

Η 21η ανετράπη υπό το βάρος των εγκλημάτων της με κυριότερο την καταστροφή της Κύπρου. Η σημερινή μαύρη μέρα θα ανατραπεί και αυτή και θα αγωνιστούμε να μην έχει ανάλογα αποτελέσματα με εκείνα τα τραγικά της χούντας του 67.

Παρήγορο το γεγονός ότι παρά τις ασφυκτικές πιέσεις ,απειλές και την διατεταγμένη παρέλαση από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ασήμων ή διατεταγμένων δήθεν ειδικών καθηγητών και άλλων σαλτιμπάγκων βρέθηκαν πολλοί και στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία που απέρριψαν την οικονομική υποδούλωση της χώρας.

Αυτή η ενέργεια πιστώνεται σε όλες εκείνες τις δυνάμεις αντίστασης μέσα στο Λαό και είναι η απαρχή της ανατροπής αυτής της αθλίας και υποτελούς σύμβασης με τους οικονομικούς δολοφόνους μας,καθώς και της ανατροπής της ήδη παραπαίουσας πολιτικής σκηνής της υποτέλειας.

Ο αγώνας θα είναι σκληρός αλλά στο τέλος θα πετύχει και η Πατρίδα μας θα ξαναβρεί την αξιοπρέπεια της,

Θα συνιστούσα σε όλους αυτους που υπερψήφισαν αυτή την υποτελή σύμβαση να διαβάσουν, τώρα που έχουν χρόνο, τι ακριβώς εψήφισαν….

Η τρομοκρατημένη Κυβέρνηση δεν δίστασε να πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα βάλλοντας απολύτως αναίτια χημικά [ήμουν παρών και κάνεις δεν μπορεί να με διαψεύσει] κατά αμάχων πολιτών που διακηρύτταν απολύτως ειρηνικά στην πλατεία Συντάγματος και μάλιστα την ώρα [1800]που δύο κορυφαίες προσωπικότητες της Εθνικής Αντίστασης , οι Μίκης Θεοδωράκης και Μανόλης Γλέζος ήσαν προ το Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου, με σοβαρότατο κίνδυνο να τους δολοφονήσει.

Ο κ. Παπουτσης έχει τη στοιχειώδη υποχρέωση να παραδώσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη αυτόν  που διέταξε αυτή την παρ ολίγα δολοφονία, η οποία μόνον εκ΄τυχης δεν συνετελέσθη . Ο ίδιος πρέπει να απολογηθεί στον Ελληνικό Λαό πως γιά άλλη μια φορά παρείσφυσαν στους χιλιάδες ειρηνικούς διαδηλωτές οι γνωστοί άγνωστοι και έκαψαν την Αθήνα.