Γράφει ο   Κωνσταντίνος Π.  Κουλούρης

Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ

ΠΡΟΣΟΧΗ τι ψηφίζετε, εμείς δεν σας ψηφίσαμε για να μας «σώσετε» με εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου.

λένε: η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα…

στην Ελλάδα σήμερα επαναλαμβάνεται ως τραγωδία …

-κύριοι πολιτικοί μας, «το τυρί το είδατε, την φάκα;;;»

Δεν είναι πολύ μακριά οι εποχές που η Ελλάδα «πλήρωνε» τους δανειστές με λογαριασμούς μονοπωλιακών ειδών, ενώ οι Έλληνες πεινούσαν…

Σήμερα οι «κατακτητές» δανειστές μας και οι εγχώριοι συνεργάτες τους, με οικονομικά μέσα, όχι με όπλα, αποφάσισαν και υπογράψουν. «Ιστορική μέρα…»

Διάφοροι υποστηρικτές του «μνημονίου», αυτού του περίφημου πλαισίου μιας δήθεν βοήθειας στους ατίθασους, άτακτους Έλληνες, ισχυρίζονται ότι η δανειακή σύμβαση απαιτεί και προϋποθέτει η Ελληνική Βουλή να αναλάβει και να ψηφίσει αμέσως, δυσβάσταχτα αλλά πάντως «απαραίτητα» χρήσιμα μέτρα.

Βελτιωτικά μέτρα λειτουργικά ή διαρθρωτικά της κρατικής οντότητας που λέγεται Ελλάδα και που με τις υπόλοιπες διατάξεις του μνημονίου, αυτές του Αγγλικού δικαίου, των εποπτών (επιτρόπων) στα Υπουργεία, του ειδικού ταμείου που τα παίρνει από τους Έλληνες και τα δίνει κατά προτεραιότητα στους δανειστές … αυτά που η Βουλή πρέπει να ψηφίσει δήθεν αυτοβούλως και να κατοχυρώσει Συνταγματικά μετατρέπουν την πολιτισμένη, περήφανη Ελλάδα, σε μια μορφή «κράτους υπό κατοχή» ή προτεκτοράτου.

Το πιο κρίσιμο ερώτημα για όποιον Εθνικά  και Πατριωτικά σκέπτεται είναι: σε ποιο κανόνα της Δημοκρατίας και του Συντάγματος στηρίζεται αυτή η αυθαίρετη ανάληψη ευθύνης και δικαιώματος της παρούσας Βουλής να εκχωρήσει  σε ξένες δυνάμεις την εθνική κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία και να υποτάξει τον Ελληνικό λαό σε μια μακροχρόνια υποταγή. Ποιο κόμμα, πότε, με ποιες διαδικασίες εκλογής παρουσίασε στον λαό αυτές τις επιλογές και έλαβε έγκριση- ψήφο;;;  Μήπως η Κυβέρνηση του αντισυνταγματικά διορισμένου κου Παπαδήμου είναι επαναστατική;;;

Κύριοι Βουλευτές

ελπίζω και εύχομαι πολύ σύντομα να δοκιμάσετε την αγανάκτηση και τον θυμό του λαού που προς ώρας κρύβεται και να «πληρώσετε» τις συνειδητές παρανομίες που διαπράττεται με δίκαια δικαστική κρίση στο άμεσο μέλλον.

Η πατρίδα θα απελευθερωθεί σύντομα από τον κλοιό και τον βρόγχο της υποταγής και ο λαός θα δείξει την δύναμή του σε πρώτη ευκαιρία.

Και τότε η φάκα που τάχα δεν την είδατε θα σας «φυλακίσει» για τα «εγκλήματά» σας απέναντι στην Δημοκρατία, το Σύνταγμα και τον λαό.