Την Παρασκευή χρεοκόπησαν την Ελλάδα! Και μάλιστα έχουν το θράσος να μας το παρουσιάζουν ως “επιτυχία”!!!

 

Αν παρακολουθήσει κανείς το θράσος τους και την ευκολία που κάνουν το μαύρο άσπρο, το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να πάρει τα όπλα! Ίσως να είναι η πρώτη φορά που θα δεχτώ την άποψη Καρατζαφέρη και θα συνηγορήσω στο ότι πρέπει να οπλοφορούμε εναντίον των ληστών!!!

Γνωρίζετε μεγαλύτερο ληστή από αυτούς…; Έχετε υποστεί μεγαλύτερη ληστεία από πιο οργανωμένη μαφία από τη δική τους…; Ή όταν σας ληστεύουν και σας καταδικάζουν σε μόνιμη εξαθλίωση μέσω αντισυνταγματικών νόμων και λόγω του σφετερισμού της εξουσίας… της δικής σας εξουσίας, δεν είστε ικανοί να αναγνωρίσετε και να κυνηγήσετε τον ληστή που τον γνωρίζετε μάλιστα και με ονοματεπώνυμο…;

Eπειδή έχει και οργανωμένο γραφείο δημοσίων σχέσεων (βλέπε ΜΜ Εξαπάτησης και γκεμπελικής προπαγάνδας) δε σημαίνει ότι δεν είναι ληστής! Ίσα-ίσα που δρα ως μία καλά οργανωμένη εγκληματική οργάνωση και αυτό αναβαθμίζει την ποιότητα του εγκλήματος σε “σωρεία κακουργημάτων κατά συρροή”!!! Αυτό κάνει την τιμωρία που απαιτείται εναντίον αυτής της εγκληματικής και τρομοκρατικής οργάνωσης, ακόμη πιο επιβεβλημένη και πιο αυστηρή…

 

 

Όλες οι εγκληματικές οργανώσεις κάποια στιγμή κλείνουν τον κύκλο τους! 

Μόνο στην Ελλάδα έχουμε τη διαχρονική δράση της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης (οικονομικο-πολιτικό σύστημα) με αρχιμαφιόζους τις ίδιες οικογένειες και θύμα πάντα το ίδιο (Ελληνικός λαός)!

Μόνο στην Ελλάδα έχουμε όλη τη “δικαιοσύνη” εξαγορασμένη από την παραπάνω οργάνωση σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει μείνει ούτε ένας να ασκεί δίκαιο, τουλάχιστον από τους υψηλόβαθμους που έχουν απευθείας διασυνδέσεις με την εγκληματική οργάνωση! Ούτε η ίδια η περιβόητη σικελική μαφία δε συγκρίνεται με τούτους εδώ!!! 

Αν τις συγκρίνουμε δε, ίσως να βρούμε και τη σικελική μαφία πολύ πιο αθώα και καθαρή μπρος στη διακομματική μαφία που έχει καταλάβει την Ελλάδα… Διότι, αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, τόσα χρόνια μας έχουν καταλάβει και τώρα, αφού έγιναν δεκτοί και αγαπητοί (λυκοφιλίες!) στην ανώτερη εγκληματική οργάνωση των Βρυξελλών, τρέχουν να την εξυπηρετήσουν με αντάλλαγμα τη διατήρησή τους ως απαραίτητο συστατικό στη δράση που αναπτύσσει πλέον η ξένη οργάνωση στην Ελλάδα…

 

 

Το θέμα είναι… Θα συνεχίσουν τα θύματα να ανέχονται το μόνιμο βιασμό τους και τη ληστεία στην οποία υπόκεινται ή θα καταλάβουν ότι είναι πολύ πιο ισχυρά και πρέπει να αντιδράσουν πριν την επέλαση των μελών της ξένης μαφίας και την επέκταση του προβλήματος…; Πόσους βιαστές είναι διατεθειμένα να ανεχθούν και να δεχθούν…;

Πότε θα καταλάβουν ότι ο φόβος τους είναι το μόνο όπλο της εγκληματικής οργάνωσης που τους κρατάει καθηλωμένους και έτσι η μαφία δρα ανενόχλητη…; Δε μπορώ να δεχτώ ότι τόσα εκατομμύρια θύματα πάσχουν ταυτόχρονα και από το σύνδρομο της Στοκχόλμης! Μπορώ να δεχτώ ότι σίγουρα κάποιο ποσοστό θα υπάρχει και οι υπόλοιποι πρέπει να φροντίσουν και για τη διάσωση των αυτών…

 

 

Εντοπίζω όμως ότι, πέρα από τον ίδιο το φόβο και την εντύπωση της αναγκαιότητας για την ύπαρξη της μαφίας που υπάρχει ακόμη στα θύματα λόγω πολυετούς συνύπαρξης, έχει δημιουργηθεί και ένα άλλο πρόβλημα που εντέχνως η εγκληματική οργάνωση δημιούργησε… Μετά από τόσο καιρό και τόση επιβολή από τη μαφία στην περιουσία των θυμάτων και τη συστηματική λεηλασία της, τα ίδια τα θύματα έπαψαν να πιστεύουν ότι έχουν δικαιώματα και συμφέροντα πάνω στην περιουσία που τώρα λεηλατείται!

Ίσως αυτό να είναι το κλειδί που θα μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να αντιληφθούμε όλοι τι συμβαίνει…

 

 

Τόσα χρόνια τώρα τα θύματα (τουλάχιστον η μεγαλύτερη πλειοψηφία) υπό την επιρροή του γραφείου δημοσίων σχέσεων της εγκληματικής συμμορίας, είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι όχι μόνο δεν τους ανήκει η περιουσία τους αλλά ότι αποτελούσε και βάρος που έπρεπε να ξεφορτωθούν!

Η συγκεκριμένη μαφία δε, πιθανότατα ανώτερη και της σικελικής όπως προανέφερα, μετά τόσα χρόνια επιβολής φρόντισε να γίνονται δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ της δικής της εξουσίας και της εξουσίας που ουσιαστικά ανήκει στα ίδια τα θύματα… Έτσι, σιγά-σιγά και μεθοδικά, άρχισε να καταλαμβάνει τις υποδομές και τα γραφεία που ανήκαν στα θύματα και να οργανώνεται βάζοντας μέσα, σε θέση κλειδιά ιδίως, τους δικούς της ανθρώπους! Και παραπλανώντας τα θύματα μέσω κάποιας εξουσιοδότησης (λαϊκή εντολή) που είχε αποσπάσει από αυτά συνήθως εξαπατώντας τα, την χρησιμοποιούσε τόσα χρόνια ως δικαίωμα για επιβολή της μαφίας πάνω στα θύματα-ιδιοκτήτες!!! 

Μάλιστα το βασικό δικαίωμά τους να συμμετέχουν στη διαχείριση της περιουσίας τους και να έχουν λόγο στις αποφάσεις και στη διοίκηση, άρχισε να παρουσιάζεται ως “χάρη” που γίνεται από την οργάνωση! Έτσι, αντί οι ιδιοκτήτες να ασκούν εξουσία στην περιουσία τους και να ορίζουν το μέλλον της, αναγνωρίστηκε περίπου ως “δεδομένο” το δικαίωμα της μαφίας να αποφασίζει ποιος θα κάνει τι, ποιος θα μπαίνει σε ποια θέση και πότε και τι θα πουλιέται από την περιουσία των θυμάτων (πλέον)!!!

Έγινε δε τέτοια προπαγάνδα ότι η μαφία γνωρίζει καλύτερα και είναι πιο αρμόδια να ασχολείται με την περιουσία, ώστε τα θύματα κάποια στιγμή πείστηκαν και αποχώρησαν πλήρως ακόμη και από τον έλεγχο που έπρεπε να ασκούν και να απολύουν τους ανίκανους, αντί να τους αφήνουν να τους επιβάλλονται! Σιγά-σιγά και τοποθετώντας η μαφία τους ανθρώπους της στις θέσεις κλειδιά, έκανε τόσο δύσκολο τον έλεγχο αλλά και τόσο εχθρική τη λειτουργία των μέσων προς τον ιδιοκτήτη τους που όταν του έλεγε “σε απαλλάσσουμε από αυτή την εταιρεία επειδή δε σε συμφέρει” αντί ο ιδιοκτήτης να διατάξει άμεση έρευνα της διοίκησης και τιμωρία αυτών που έκαναν την εταιρεία του (μονοπωλιακή τις περισσότερες φορές) ζημιογόνα ενέκρινε τις πράξεις ή έφτανε να πιστεύει ότι η μαφία δρα προς όφελός του και όντως τον συμφέρει!

Η μαφία δε, συνεχίζοντας την υπόγεια δράση της και εξασφαλίζοντας την ομερτά πότε μέσω εκφοβισμού και εκβιασμών και πότε δίνοντας ως “δωράκι” κάποια θέση στις εταιρείες των θυμάτων, κατάφερνε να φροντίζει να ξεπουλιόνται και να λεηλατούνται κερδοφόρα κομμάτια της περιουσίας… Τα “φιλέτα” δε, φρόντιζαν πάντα να διοχετεύονται σε άλλα μέλη της οργάνωσης ή έναντι καλού τιμήματος που πήγαινε στην τσέπη της μαφίας μεγάλο μέρος του και ένα ποσό διοχετεύονταν για εξαγορά νέων μελών που θα συντηρούσαν την οργάνωση! Ένα μικρό μέρος πήγαινε στο ταμείο των ιδιοκτητών, διότι έπρεπε να εμφανίζεται ως “πώληση” και όχι ως ληστεία το όλο εγχείρημα!!!

 

 

Όσο περνούσε ο καιρός και η εγκληματική οργάνωση ενίσχυε τη θέση και την κυριαρχία της και πλέον φάνταζε ως “ισχυρή” και έκανε τους ιδιοκτήτες να πιστεύουν στην παντοδυναμία της, τόσο έμενε περισσότερο ανενόχλητη και ανεξέλεγκτη… Και όσο περνούσε ο καιρός τα χρήματα που έφταναν στο ταμείο των ιδιοκτητών από τις πωλήσεις μειώνονταν δραστικά, μέχρι που έφτασε το πλήρες ξεπούλημα να θεωρείται “σωτηρία” των ιδιοκτητών-θυμάτων και ξαλάφρωμα από τα βάρη τους!!! Στο τέλος έφτασε να γίνεται ένας κύκλος των χρημάτων, που δικαιωματικά ανήκαν στους ιδιοκτήτες, μεταξύ των μελών της συμμορίας και των ευνοουμένων της και μάλιστα να κρύβεται η πολυετής λεηλασία μέσω δανείων που αναπλήρωναν τα κενά και εξαγόραζαν την ομερτά, διασφαλίζοντας, τη μακαριότητα των θυμάτων και την αδιαφορία τους!!!

Δε λέω ότι τα θύματα δεν έχουν ευθύνες και μάλιστα ότι δεν έπρεπε να έχουν αντιδράσει εγκαίρως… Το αντίθετο υποστηρίζω! Όμως τα πράγματα έφτασαν στο σημείο που είναι σήμερα και πρέπει να δούμε πώς θα αντιληφθούν επιτέλους τα θύματα ότι πρέπει να απαλλαγούν από την εγκληματική οργάνωση οριστικά και να τους γίνει το πάθημα μάθημα ώστε να μην την ξαναπάθουν!

 

 

Τώρα είμαστε στο σημείο που οι ιδιοκτήτες έχουν μετατραπεί σε υπόδουλοι και θύματα της μαφίας, ξεχνώντας πολλές φορές και οι ίδιοι την εξουσία τους και ότι αυτό που παρουσιάζεται σα δύναμη της μαφιόζικης οργάνωσης δεν είναι, παρά δύναμη που αντλείται από τη δική τους απάθεια και αδυναμία αντίδρασης! 

Είμαστε στο σημείο που η ντόπια μαφιόζικη οργάνωση έστειλε το λογαριασμό στους ιδιοκτήτες και θέλει να κάνει και τη διαχείριση!

Είμαστε στο σημείο που, για να παραμείνει στη διαχείριση και στο φαγοπότι της περιουσίας των ιδιοκτητών, ζήτησε βοήθεια από τη μεγαλύτερη… την ευρωπαϊκή και αμερικάνικη μαφία… με αντάλλαγμα το σύνολο της περιουσίας των θυμάτων με κάποια αμοιβή για την εξυπηρέτηση και μάλιστα για να τη στηρίξουν έναντι των θυμάτων (που τώρα δείχνουν ότι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τι παιχνίδι παιζόταν στις πλάτες τους και πώς τους έφαγαν την περιουσία)!

Είμαστε στο σημείο που, επειδή τα θύματα δείχνουν να αγριεύουν και να εξοργίζονται, το σύμπλεγμα της ντόπιας και της ξένης μαφίας δρουν όσο πιο γρήγορα μπορούν για να αρπάξουν τον πλούτο των ιδιοκτητών!

 

 

Αυτό που πρέπει πλέον να γνωρίζουν τα θύματα, είναι ότι μόνη λύτρωση είναι η οριστική απαλλαγή τους από την εγκληματική μαφία και μαζί με την τιμωρία της η δήμευση της περιουσίας που τόσα χρόνια έφτιαχνε λεηλατώντας τη δική τους… Όμως πρέπει να κινηθούν πολύ γρήγορα για να ακυρώσουν, όχι μόνο τις πρακτικές της μαφίας που έχει αρχίσει να τρέμει αλλά προσπαθεί να το κρύψει, αλλά και τις πράξεις και υπογραφές καθιστώντας τες άκυρες!

Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα διότι μόλις έκλεισε η συμφωνία της ντόπιας μαφίας με την ξένη και, επειδή η ντόπια δεν έχει ακόμη συλληφθεί και δεν της έχει αφαιρεθεί η εξουσία, όλα όσα υπογράφει τα υπογράφει στο όνομα των ιδιοκτητών φορτώνοντάς τους χρέη και παραχωρώντας την περιουσία τους…

 

 

Τώρα είναι η ώρα εμείς, οι ιδιοκτήτες τούτης της γης και όσων έχουν γίνει από τους παππούδες μας και τους πατεράδες μας αλλά και με το δικό μας κόπο και ιδρώτα, να ξαναπάρουμε την περιουσία μας στα χέρια μας και να δικάσουμε τη μαφία! 

Πρέπει από αύριο να εμποδίσουμε την εγκατάσταση της ξένης μαφίας και αν δεν καταλαβαίνει να της δώσουμε να καταλάβει ότι αυτά εδώ που κανόνισε με τα συνεταιράκια της να φάνε είναι δικά μας και ότι εμείς είμαστε το αφεντικό τούτης της γης! Και, αν δε θέλει να καταλάβει με το καλό, υπάρχει και το άγριο… Διότι, όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος!!!

 

 

Πάψτε να είστε τα θύματα της οργανωμένης μαφίας των τραπεζιτών, των εργολάβων και των πολιτικών και ορθώστε το παράστημά σας! Σταματήστε να νομίζετε “σωτηρία” την εξάρτηση από το βιαστή σας! Δεν έχετε καμία υποχρέωση στα δάνεια της εγκληματικής οργάνωσης που πλαστογραφούσε το όνομά σας ερήμην σας και σας στέλνει το λογαριασμό καθιστώντας σας υπόλογους… Πολύ περισσότερο, προστατεύστε τα παιδιά σας από τους επίδοξους βιαστές τους!

Ήρθε η ώρα να τους πετάξουμε με τις κλωτσιές από την περιουσία μας και να τους καθίσουμε στο σκαμνί για όλα όσα έχουν κάνει! Και απέναντί τους οι δικαστές θα είμαστε εμείς!!!