Του ανεξάρτητου Βουλευτή Σπύρου Κουβέλη

Όπως εξήγησα και στη σημερινή συνέντευξη με Λυριτζή/Οικονόμου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ (που μπορείτε να ακούσετε εδώ) πήγα στην παρουσίαση του νέου κόμματος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, όχι μόνο γιατί η φιλική μου σχέση με τη Λούκα Κατσέλη και τους υπόλοιπους βουλευτές επέβαλλε ανθρώπινα να συμμετέχω, αλλά κυρίως γιατί θεωρώ ότι ένας ανεξάρτητος και ελεύθερος πολιτικός, όχι μόνο έχει δικαίωμα αλλά είναι ανάγκη να παρακολουθεί, να κρίνει, και όταν τις αξιολογεί σαν χρήσιμες, να στηρίζει ιδέες και προσπάθειες.

Από αυτό όμως μέχρι τις εκτιμήσεις που βγήκαν σε blogs και ΜΜΕ ότι εντάχθηκα στο νέο κόμμα, και άλλα τέτοια, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Αυτό που ισχύει, είναι αυτό που έχω πει δημόσια, και όπως ξέρετε δεν παίρνω πίσω αυτά που λέω:

Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, και μέχρι τότε παραμένω ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας, και θα προσπαθώ με όσα κάνω να τιμήσω την εμπιστοσύνη των πολιτών που με ψήφισαν.

ΑΠΕ

Σας στέλνω επίσης σήμερα και ένα άρθρο του Στέλιου Λουμάκη στο Κέρδος, για την πρόταση νόμου που καταθέσαμε για τις ΑΠΕ. Ο Στ. Λουμάκης είναι πρόεδρος του ΣΠΕΦ – Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά. Η πρόταση αυτή έχει βρει πολύ μεγάλη στήριξη, και αναμένω τις κινήσεις του αρμόδιου υπουργείου για την αξιοποίηση της.