ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από το Γραφείο Τύπου του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το κίνημα των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» καθημερινά απλώνεται παντού, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, όπου υπάρχουν Έλληνες!

Το Σάββατο 7 Απριλίου στις 19:30 το απόγευμα, οργανώνεται για πρώτη φορά η πρώτη μεγάλη ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση  εκτός Ελλάδος στο Brooklyn της Νέας Υόρκης. Η πολιτική συγκέντρωση του κινήματος οργανώνεται με την ευγενική χορηγία του δημοφιλούς  πολυχώρου  Grand Prospect Hall ιδιοκτησίας του γνωστού  πετυχημένου ΕλληνοΑμερικανού  επιχειρηματία κ.  Μιχάλη Χαλκιά υποδέχεται την Ελληνίδα Βουλευτή  κ. Έλενα Κουντουρά εκπρόσωπο του κινήματος.  Η κ. Κουντουρά θα παρουσιάσει στην Ομογένεια και τους έλληνες της Αμερικής  τις βασικές  πολιτικές  θέσεις, τις απόψεις  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα εν όψει και  των εκλογών  και τα οράματα του κινήματος. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλο τον Ελληνισμό της Αμερικής και προσκαλούνται όλοι όσοι εκφράζονται μέσα από το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην πρώτη επαφή και επικοινωνία με τους Έλληνες Ομογενείς οι οποίοι πάντοτε  στέκονται στο πλευρό της Ελλάδος αλλά το πολιτικό κατεστημένο πάντα εκμεταλλεύονταν  τις δυνάμεις των απανταχού Ελλήνων για κομματικά οφέλη χωρίς  να τους έχει δώσει το αυτονόητο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα τους να ψηφίζουν από τους τόπους διαμονής τους. Σήμερα όλοι  οι Έλληνες της διασποράς  μπορούν  εκφρασθούν. Να έχουν την δική τους  φωνή. Το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων σας προσκαλεί και σας προτρέπει να παραβρεθείτε  στην ανοιχτή μεγάλη πολιτική συγκέντρωση. Θα είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά.  Να σας σφίξουμε το χέρι. Να σας συγχαρούμε για τους αγώνες που έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια για τα μεγάλα εθνικά ζητήματα. Από αυτή την εκδήλωση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Στην εκδήλωση προγραμματίζεται να απευθύνει  μήνυμα προς τους Έλληνες της Αμερικής   μέσω skype και ο πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος.

Την εκδήλωση αναμένεται να παρακολουθήσουν έλληνες από τις πολιτείες της Νέας Υόρκης, του New Jersey ,  την Βοστόνη, το Σικάγο, από το  Connecticut, το  Maryland, και από την Pennsylvania,   όπου έχει φίλους και υποστηριχτές το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : 

263 Prospect Avenue  Brooklyn, NY 11215
(718) 788-077

ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ GRAND PROSPECT HALL