Από  τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Φίλες και Φίλοι αναγνώστες επειδή ρωτάτε, εδώ και μήνες, σχετικά με την παρούσα στήλη(editorial)’..πότε; πως; γιατί; κτλ”  

1. κατ αρχήν σας ευχαριστώ προσωπικά για το ζωηρότατο ενδιαφέρον. Όχι όλα είναι πολύ καλά. Χαίρω άκρας υγείας.Είμαι μια χαρά! Ειλικρινείς ευχαριστίες προς όλους σας σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα και ειδικά στην ΝΥ. Προσωπικά σχόλια στο προσωπικό μου blog θα αναρτηθούν την κατάλληλη στιγμή…σύντομα και όντως θα βγουν ειδήσεις…και θα δοθούν απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση…υπομονή…

2.Τώρα ως προς  το αρχικό κείμενο της στήλης μου, αναγκαστικά από τις καταιγιστικές  εξελίξεις τροποιείται εκ των πραγμάτων και θα αναρτηθεί τα προσεχή 24ωρα. Να κατασταλάξει το πράγμα και να κάτσει η σκόνη…από την θολούρα των ημερών με τις διερευνητικές εντολές, τα παρασκήνια, τα non paper και τις διαρροές…Σημασία έχει ότι επιβεβαιώθηκε πλήρως το προηγούμενο σημειώμα μου  γραμμένο και αναρτημένο λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές…ως προς το αποτέλεσμα και ως προς τις πολιτικές  εξελίξεις…που επακολούθησαν. αυτό αρκεί. 
Τα υπόλοιπα αναλυτικά και εκτενώς στο κείμενο που θα αναρτηθεί αμέσως μετά την οριστικοποίηση των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα. 

3. Σε ότι αφορά την επιλογή μου για σιωπή αυτό το μεγάλο διάστημα. Ένα έχω να πω μόνο. Υπάρχει σοβαρότατος λόγος που τελευταία αποφεύγουμε -προσωπικά πλην συνεργατών αρθρογράφων που σχολιάζουν και αναλύουν- να πάρουμε δημόσια  θέση στα διαδραματιζόμενα στην Ελλάδα…Το γιατί θα το εξηγήσω…σύντομα. 
 4. Τέλος, Όσοι-λίγοι επίλεκτοι και εκλεκτοί- λαμβάνετε το ειδικό δελτίο ενημέρωσης που εκδίδουμε απλά ξανά διαβάστε το τεύχος του Απριλίου και του Μαρτίου…Θα βρείτε πολλά κοινά (συμπτώσεις τραγικές…) με όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα μετά τις εκλογές. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε σύντομα… 

και ως τότε…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ…