Του Paul Joseph Watson, συντάκτη του ιστολογίουPrison Planet

Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης φοβάται έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και σχεδιάζει οικονομική ανάκαμψη “ως δια μαγείας”

Η Λέσχη Bilderberg δείχνει να έχει τρομοκρατηθεί για την πιθανότητα της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και την συνακόλουθη εντυπωσιακή οικονομική της ανάκαμψη, πράγμα που θα δώσει το παράδειγμα και σε άλλες χώρες να κάνουν ακριβώς το ίδιο. Μια τέτοια έκβαση είναι βέβαιο ότι θα απειλήσει το ενιαίο νόμισμα της ευρωζώνης και, το σημαντικότεροτο όλο σχέδιο για την οικοδόμηση ενός ευρωπαϊκού ομοσπονδιακού υπερκράτους. Ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης στην επικείμενη ετήσια σύνοδο της Λέσχης Bilderberg στο Chantilly της πολιτείας Virginia θα είναι ο τρόπος με τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές της οικονομικής ελίτ θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που απειλεί να καταστρέψει την ατζέντα τους για μια παγκόσμια διακυβέρνηση: την κρίση της ευρωζώνης. Ο ολοένα αυξανόμενος κίνδυνος αθέτησης της υπόσχεσης της Ελλάδας ότι θα τηρήσει τους δρακόντειους όρους “διάσωσης” που της έχουν επιβληθεί από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο και η απειλή εξόδου της από την ευρωζώνη ανάγκασαν χθες το βράδυ την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να παραδεχθεί για πρώτη φορά ότι η Ελλάδα ίσως και να βγει από την ευρωζώνη, εκτίμηση που προκάλεσε απότομη “βουτιά” του ευρώ, αλλά και των χρηματοπιστωτικών αγορών. Η κρίση της ευρωζώνης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πιο καίριο σημείο που βίωσε ποτέ η Ευρώπη, και έχει αποδειχθεί πολύ χειρότερη από άλλες κρίσεις, που όλως τυχαίως ξέσπασαν και εκείνες λίγο πριν από τις ετήσιες συνόδους της Λέσχης Bilderberg, το 2010 και το 2011.
Και στις δύο εκείνες περιπτώσεις, η πολιτική συναίνεση που υπήρξε ανάμεσα στα μέλη της Λέσχης Bilderberg ήταν αρκετή για να δοθεί η ευκαιρία στην ευρωζώνη να αναπνεύσει – έστω και με μάσκα οξυγόνου – για άλλους 12 μήνες, και το 2010 αλλά και το 2011Φέτοςτα ίδια αυτά άτομα, που η κοινή γνώμη αναγνωρίζει πλέον ως διαχειριστές της παγκοσμιοποίησης, θα προσπαθήσουν και πάλι να χαράξουν μια στρατηγική κεκλεισμένων των θυρών, η οποία θα διασώσει το “μονάκριβο” κατασκεύασμά τους: το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.

Στη προπερσινή σύνοδο της λέσχης το 2010 στην Ισπανία, “το μέλλον του ευρώ” βρέθηκε στο επίκεντρο, καθώς ο Ισπανός πρωθυπουργός Luis Rodriguez Zapatero, πλαισιωμένος από αρκετούς οικονομικούς εγκεφάλους, κατέβαλε προσπάθειες να επιλύσει την κρίση, την ίδια ώρα που τα μέλη της Bilderberg πανικόβλητα συνεδρίαζαν, εξετάζοντας σενάρια σε περίπτωση κατάρρευσης του ενιαίου νομίσματος.

Ένα χρόνο αργότερα, το 2011, κατά τη διάρκεια της συνόδου στο St Moritz της Ελβετίας, η κρίση του ευρώ ήταν και πάλι στην κορυφή της ατζέντας της Λέσχης Βilderberg. Οι παγκοσμιοποιητές εξέφρασαν φόβους ότι η διάλυση της ζώνης του ενιαίου νομίσματος θα μπορούσε, μεταξύ άλλων, να τορπιλίσει τις ελπίδες για την δημιουργία πολλών περιφερειακών νομισμάτων.

Η Λέσχη Bilderberg δεν φοβάται απλά ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ, αλλά ότι με την έξοδό της θα βιώσει τεράστια οικονομική ανάκαμψη και θα αποτελέσειπαράδειγμα για άλλες χώρες της Ευρωζώνης να ακολουθήσουν την ίδια πορεία.

Ο φόβος αυτός διακρίνεται καθαρά σε άρθρο που δημοσίευσε σήμερα το φερέφωνο της Λέσχης Bilderberg, η ελεγχόμενη από την εν λόγω λέσχηεφημερίδα “Financial Times” με τίτλο “Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα την μετατρέψει σε πρότυπο για άλλες χώρες“.

Αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη, θα μπορούσε να αποδειχθεί πιο επικίνδυνη για το σύστημα από ό,τι ήταν ποτέ όσο βρισκόταν μέσα σε αυτήν, δίνοντας το παράδειγμα της αποτελεσματικής αντίδρασης, σχολιάζει ο Arvind Subramanian.

Ο Subramanian δεν είναι τυχαίος αναλυτής. Είναι επίτιμο μέλος του γνωστού “Peter G. Peterson Institute for International Economics”, ανάμεσα στα κορυφαία μέλη του οποίου συμπεριλαμβάνονται πολλά μέλη της Λέσχης Βilderberg. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο πρώην πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve), Paul Volcker, ο πρώην υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, Lawrence Summers, και το διαχρονικό έμβλημα της Βilderberg, ο David Rockefeller.

Ας υποθέσουμε ότι από τα μέσα του 2013 θα αρχίσει μια ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, ενώ το υπόλοιπο της ευρωζώνης θα παραμένει σε ύφεση. Η επίδραση μιας τέτοιας εξέλιξης στην Ισπανία και την Πορτογαλία, που μαστίζονται από την λιτότητα, αλλά ακόμη και στην Ιταλία, θα είναι ισχυρή. Οι ψηφοφόροι εκεί αποκλείεται να μην επηρεαστούν από τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των Ελλήνων, των γειτόνων τους που σήμερα έχουν γίνει αντικείμενο περιφρόνησης. Θα αρχίσουν να διερωτώνται για ποιό λόγο και οι δικές τους κυβερνήσεις δεν ακολουθούν τις ίδιες πολιτικές επιλογές με των Ελλήνων και θα απαιτήσουν την έξοδό τους από την ευρωζώνη. Με άλλα λόγια, η ελληνική εμπειρία μπορεί να μεταβάλει ριζικά τα κίνητρα της παραμονής αυτών των χωρών στην ευρωζώνη, κυρίως εάν οι οικονομικές συνθήκες εξακολουθήσουν να είναι ζοφερές”, γράφει ο Subramanian, προσθέτοντας τα εξής:

Η δυνατότητα εξόδου της Ελλάδας μπορεί να αποδειχθεί κάτι σαν μεταδοτική νόσος και να οδηγήσει στη διάλυση της ευρωζώνης και ίσως και του όλου ευρωπαϊκού σχεδίου“.

Η Bilderberg δείχνει κάτι παραπάνω από πρόθυμη να σώσει την ευρωζώνη, αφού αντιπροσωπεύει την ίδια την βάση της παγκόσμιας οικονομικής ατζέντας των νεοταξιτών για τη δημιουργία περιφερειακών νομισμάτων και προσεκτικά σχεδιασμένων ομοσπονδιών σε διάφορες ηπείρους, που θα βασίζονται στο ίδιο μοντέλο με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Εάν τελικά η ευρωζώνη αποτύχει, η προοπτική της επίτευξης του τελικού στόχου ενός παγκόσμιου νομίσματος νεκρώνεται για τουλάχιστον άλλα 100 χρόνια.

Η πρόεδρος της Bilderberg, Etienne Davignon, καυχήθηκε κάποτε σε συνέντευξή της ότι η Bilderberg συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία τουευρώ, συντάσσοντας πρώτη την ατζέντα των πολιτικών που θα έπρεπε να ακολουθήσουν οι χώρες της ΕΕ προκειμένου να υπάρξει ένα ενιαίο νόμισμα στις αρχές της δεκαετίας του 1990, το οποίο αργότερα επισημοποιήθηκε μέσω τηςΣυνθήκης του Μάαστριχτ το 1992.

Αυτό που δεν γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος είναι ότι οι πρώτες συζητήσειςγια την δημιουργία ενιαίου νομίσματος έλαβαν χώρα περίπου τέσσερις δεκαετίες πριν, στη συνεδρίαση της Bilderberg στο Garmisch-Partenkirchen της Δυτικής Γερμανίας το 1955.

Έγγραφα από εκείνη την σύνοδο, που διέρρευσαν αργότερα, αποκαλύπτουν ότι οι σύνεδροι της λέσχης – και ήδη γνωστοί νεοταξίτες – μίλησαν για την ανάγκηνα εισέλθει ο γερμανικός λαός σε μια κοινή ευρωπαϊκή αγορά το συντομότερο δυνατό, προσθέτοντας ότι το μέλλον του θα είναι αμφίβολο χωρίς μια Ενωμένη Ευρώπη“!
Η ατζέντα αυτή περιλαμβάνειτην ανάγκη να επιτευχθεί ένα κοινό νόμισμα, καθώς και η δημιουργία μιας κεντρικής πολιτικής εξουσίας.

Δεδομένου του γεγονότος ότι η συνομωσία που οδήγησε τελικά στην θέσπιση του ευρώ διήρκεσε τουλάχιστον 50 χρόνια, δεν υπάρχει πιθανότητα η παγκόσμια ελίτ να εγκαταλείψει το “πόνημά” της αμαχητί.
Αλλά να είστε βέβαιοι ότι η κρίση της ευρωζώνης θα βρεθεί στο επίκεντρο της φετινής συνόδου της Λέσχης Bilderberg και πάλι, καθώς τα μέλη της θα προσπαθούν να συναινέσουν σε άλλη μια μεγάλη προσπάθεια να διασώσουν το ενιαίο νόμισμα.


Τα σημεία που έχουν τονιστεί με κόκκινο δεν είναι μόνο σκέψεις του αρθρογράφου. Είναι πληροφορίες που περιέχονται σε αρκετά βιβλία για τα σχέδια της Νέας Τάξης. Το σχέδιό τους είναι να γίνουν διαφορετικές “ενώσεις” στο στυλ της Ε.Ε., με ξεχωριστό νόμισμα η κάθε μία. Ήδη έχει γίνει η Αφρικανική Ένωση (με 19 χώρες και μαριονέτες ηγέτες) και άλλες είναι στα σκαριά. Η NAFTA (ένωση ΗΠΑ-Καναδά-Μεξικού) έγινε, αλλά απέτυχε, λόγω ασυνεννοησίας με το Μεξικό, που τους την “έκανε” στο τσακ. Ο απώτατος στόχος είναι σε κάποια στιγμή αυτές οι ενώσεις να απορροφηθούν η μία από την άλλη, μέχρι στο τέλος να μείνει ένα κράτος και μια κυβέρνηση. Γι’ αυτό είναι να απορείς με τόσους Έλληνες που δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει ευρώ και ευρωζώνη!

Επίσης, το σημείο που μιλάει για τα 100 χρόνια είναι χαρακτηριστικό. Τα σχέδια της ΝΤΠ έχουν πάντα πνοή 100 χρόνων και ό,τι καταφέρουν. Ό,τι δεν καταφέρουν πάει για τα επόμενα 100 χρόνια. Αυτό το έχει πει και ο Κίσινγκερ πολλές φορές και ξέφυγε μια φορά και στον ΓΑΠ.

Το ζήτημα είναι, τι θέλει να μας πει το έντυπο όργανο της Bilderberg αυτή τη φορά και γιατί; Δεν υπάρχει τίποτε που να τυπώνεται στους Financial Times και να μην έχει έναν σκοπό απώτερο. Ό,τι γράφουν οι Financial Times δεν έχει απλά σκοπό να μας δώσει μια εντύπωση, αλλά να κατευθύνει τις επόμενες σκέψεις και πράξεις μας. Γι’ αυτό απορούμε με την άνεση που αναπαράγουν τα άρθρα αυτής της εφημερίδας τα ιστολόγια (ειδικά τα ιστολόγια) έτσι σκέτα, χωρίς ένα συλλογισμό ή ένα σχόλιο. Στην Αμερική λένε:Αν δεν μπορείς να ερμηνεύσεις ένα άρθρο των Financial Times και αν δεν μπορείς να βρεθείς δυό τουλάχιστον κινήσεις μπροστά του, τότε μην το διαβάσεις. Θα σου κάνει κακό”. Και απορώ: Είμαστε τόσο αφελείς εμείς οι Έλληνες;

Εσείς τι βλέπετε σε αυτό το άρθρο; Γιατί ανοίγει η εφημερίδα της λέσχης με τόση ευθύτητα τα χαρτιά της Νέας Τάξης, ενώ υποτίθεται πως ό,τι σχεδιάζουν μένει κρυφό και το αντιλαμβανόμαστε μόνο αφού είναι σε εξέλιξη η εκτέλεσή του; Εμάς πάντως μας γεμίζει υποψίες.

Το άρθρο στην αρχική του μορφή, στην Αγγλική γλώσσα, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://www.prisonplanet.com/bilderberg-scheme-to-save-the-euro.html
ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ και αυτά…

… δοκούν…. Προ καιρού-κάπου στην Ευρώπη- σε μια συνεδρίαση τύπου Bilderberg, γεμάτη από υπουργούς Οικονομικών, και διοικητές τραπεζών, ώστε να φαίνεται ότι συμμετέχουν σε μια διάσκεψη κορυφής για τη παγκόσμια …

Μποϊκοτάζ του εκλογικού νόμου μέσω της …ψήφου! (ή τι κάνουμε στις εκλογές) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!! .. Posted: 15 Mar 2012 01:30 AM PDT Το εκλογικό σύστημα στην Ελλάδα περιλαμβάνει μια σειρά από …

… γνωστών γερακιών της Bilderberg και της τριμερούς επιτροπής που έχει συγκεκριμένους στόχους… Για τους οποίους θα μιλήσουμε εν καιρώ και ευθέτω χρόνο… ένα μόνο αρκεί να πούμε. Μόνο σήμερα, …

… (Bilderberg), των Ιλλουμινάτι και της Νέας Τάξης; Όσοι ήταν παρόντες στην επαναστατική νύχτα της 12ης Φεβρουαρίου 2012 είδαν ανθρώπους όλων των ηλικιών να μάχονται απέναντι στα μιάσματα της ανθρωπότητας, …

5. Στα ίχνη της Αργεντινής
(Αναλύσεις/Αναλυσεις)
…  της Δύσης, σε ολόκληρο τον πλανήτη. Σήμερα όμως, διαπιστώνοντας τη συνεχώς αυξανόμενη δύναμη της ελίτ (αγορές, πολυεθνικές τράπεζες, ισχυρά κράτη, λέσχες «τύπου» Bilderberg κλπ.), η Δημοκρατία φαίνεται …

… οι σημαίες της «The Trilateral Commission» Τριμερούς Επιτροπής, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ (Bilderberg), των Ιλλουμινάτι και της Νέας Τάξης υπό τα κρωξίματα του όχλου των ανθρωποειδών των Rothschilds  …

… τα πανωτόκια  και άλλοι με τις μυστικές και υπόγειες πολιτικές διασυνδέσεις τους (βλ. Bilderberg , τριμερή κτλ)  στον ένα και μεγάλο πόλεμο. Τον πόλεμο  για την  παγκόσμια  επιρροή κυριαρχίας και τελικής  …

… της Ν.Δ., ούτε  το διαβόητο «πόθεν έσχες» που το θεωρεί… κομμουνιστικής εμπνεύσεως θεσμό, ούτε και αυτή ακόμη η διαβόητη «Λέσχη Bilderberg»! Αυτό μας αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «ΣΚΑΪ» …

… Η Λέσχη Bilderberg, η οργάνωση Trilateral, το Council of Foreign Relations και ο χρηματοδοτικός τους οργανισμός το ΔΝΤ οργανώνουν την πορεία και την εξέλιξη του κόσμου στις συνεδριάσεις και στα μυστικά …

… τις εικονικές τους διαφωνίες- πολιτικών γελωτοποιών, πρέπει οι Έλληνες να δυναμώσουν την φωνή τους και να θυμίσουν στην παρέα του Παπανδρέου, στους έρποντες της Bilderberg και στους υπαλλήλους των πολιτών, …

… για όλα τα κακά, από τα οποία υποφέρουμε. Για παράδειγμα, οι Σοφοί της Σιών, οι Εβραίοι τοκογλύφοι, η λέσχη του διαβόλου (Bilderberg), οι φορείς των μονοπωλίων (Καρτέλ), οι καπιταλιστές και το χρηματοπιστωτικό …

… Battle or Insider Trading? The S&P Downgrade and the Bilderbergers: All Part of the Plan? Διείσδυση της ΜΙΤ στα ελληνικά ΜΜΕ! Απόσπασμα από το βιβλίο “Poorly Made in China” του …

… ισχυρών   Bilderberg, της τριμερούς επιτροπής, τον ρόλο των Εβραίων των Αμερικανών και των μυστικών υπηρεσιών όχι μόνον της Αμερικής( CIA, DIA , NSA,)   αλλά και της Ρωσίας (FSB) και φυσικά της Al Qaeda. …

… in a capital that he’d ruled by fear for more than four decades, Libyan and NATO officials said.” Read the Article   Standard & Poor’s and the Bilderbergers: All Part of the Plan? Ellen Brown, Truthout: …

… τον κοπανιστό δηλαδή γιατί αυτό είναι το χρήμα- και έβαλαν τους ανθρώπους τους τα νόμιμα θεσμικά όργανα τους(UN, Ε.Ε, IMF, Παγκόσμιες Τράπεζες, Bilderberg,Trilateral Commission, IIF, BIS, Federal Reserve …

16. Προς Ανθέλληνες
(Απόψεις/Αποψεις)
… του Δ.Ν.Τ, της Fitch, της Goldman Sachs, της Morgan Stanley, του Τρισέ, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, της Λέσχης BILDERBERG και της Νέας Τάξης που υπηρετείτε. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!   Οδυσσέας Τηλιγάδας …

Της Χριστιάννας Λούπα «Η Λέσχη Bilderberg είναι μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά …

Σοκάρει η εξομολόγηση ενός Ελβετού τραπεζίτη στο wearehange.org, για τις δολοφονίες με εντολή της Λέσχης των ισχυρών Bilderberg, οι οποίες πληρώνονται μέσω ελβετικών τραπεζών! Ο τραπεζίτης υποστηρίζει …

Πολλά έχουν γραφτεί για την γνωστή πλέον Λέσχη Bilderberg που αναφέρονται σε σενάρια με Εβραίους και Μασόνους. Η φαντασία οργιάζει καθώς ο κόσμος αρέσκεται στο να πλάθει θεωρίες. Τα πράγματα είναι πιο …

… την διάσωση του μεγάλου ευρωπαϊκού σχεδίου που η ίδια η Bilderberg διατύπωσε τη δεκαετία του 1950. Πράγματι, ο αντιπρόεδρος της Bilderberg, Étienne Davignon , καυχήθηκε πέρυσι ότι το ενιαίο νόμισμα …

… οι άνθρωποι της Bilderberg  και των αγορών. Ας τους δώσουμε να καταλάβουν πως το δούλεμα τελείωσε. Πως ξυπνήσαμε και πως τέτοιου είδους παιχνίδια δεν ενδιαφέρουν εμάς αλλά τους πάτρωνες των ψευτοηγετών …

… λέσχης Bilderberg. Η λέσχη Bilderberg είναι μία ανεπίσημη, ετήσια, μυστική, αμαρτωλή, διατλαντική διάσκεψη που συνεδριάζει μια φορά τον χρόνο σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα στην Ευρώπη και …

1. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου στην συνάντηση της Λέσχης Bilderberg 2. Λέσχη Bilderberg. Το Club των ισχυρών της οικονομίας και της πολιτικής συνεδριάζει στην Ελβετία… 3. Οι λαοί του κόσμου στους …

… λέσχης Bilderberg. Γίνεται σαφές ότι η Bilderberg χρησιμοποιεί ελβετικές τράπεζες για τις δραστηριότητες ξεπλύματος χρήματος, χρηματοδοτήσεις για ανατροπές κυβερνήσεων, δολοφονίες και χρεωκοπημένες …

Και ο Έλληνας υπουργός των Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου στην ετήσια συνάντηση της Λέσχης Bilderberg στο St Moritz της Ελβετίας. Πέρα από το έλληνα Υπουργό, Ο Γιώργος Δαυίδ της Coca Cola, o Γκίκας Χαρδουβέλης …

Ξεκίνησε σήμερα(09 Ιουνίου) η ετήσια συνάντηση της «μυστιής» λέσχης των ισχυρών της γης γνωστή ως Bilderberg. Οι κλειστές συνεδριάσεις γίνονται  στο Grand Hotel Kempinski στο St Moritz της Ελβετίας υπό …

… των χρεών, λαμβάνει χώρα μία ετήσια συνεδρίαση τραπεζιτών και βιομηχάνων που μπορούν να παρέμβουν και να διασώσουν τους πάντες. Bilderberg! Σε λίγα 24ωρα, στην Ελβετία, ο Henry Kissinger …

… Chapter 17. [2] Alfred Mendez, “The Network”, The World Central Bank: The Bank for International Settlements, http://copy_bilderberg.tripod.com/bis.htm. [3] HubPages, “BIS – Bank of International …

… Αθηνών,  πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και κατ’ επανάληψη συνδαιτυμόνας της λέσχης Bilderberg.  …

… αναλάβει την απεθνοποίηση της παιδείας μας, μαζί με την υπουργό παιδείας και πάντα παρούσα στις συσκέψεις της Bilderberg, Άννα Διαμαντοπούλου) και ο Γκρέγκορυ Μανιάτης. Τον Μάιο του 2006 ο Μανιάτης …

… — αυτό ακριβώς θα σας έλεγα αν είχα μισθό από τη λέσχη Bilderberg — και όλες ανεξαιρέτως κρατάνε ψηλά το λάβαρο της ελευθερίας (για τους μη θρησκόληπτους) ή της θρησκείας (για όσους βλέπουν το τέλος …

… Όφις» είναι καταδικασμένος να αποτύχει και θα αποτύχει, διότι είναι  αντιμέτωπος  με τους λαούς και το   υψιπετές Ελληνικό Πνεύμα(Ελευθερία-Δημοκρατία-Δικαιοσύνη κλπ) 20/Λέσχη Μπιλντερμπεργκ/ ‘Bilderbergers’  …

… Charlie Skelton της βρετανικής εφημερίδας «Guardian» έχει φτάσει στην Αθήνα με στόχο να παρεισφρήσει στα άδυτα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος όπου γίνεται η συνάντηση της λέσχης Bilderberg και να στείλει …

34. Αποσταθεροποιηση με συστημα
(Ειδήσεις/Ειδήσεις)
… εσωτερικο, που φωνασκουν για σκανδαλα και διαφθορα και μη φοβουμενος τους Ιουδαιους της λεσχη Bilderberg στο εξωτερικο, τους οποιους ομως θα πρεπει να λαβει σοβαροτατα υπ’ οψιν. Ελπιδοφορες ηταν …

… … ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ  ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ  …Spontaneous Protest Breaks Out In Vicinity Of Bilderberg Hotel Prison Planet.com Our man at Bilderberg: They’re watching and following …

… δεύτερης συνεδριάσης σταθμό για τα Βαλκάνια και την Μεσόγειο- ως συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ μας για τους ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ BILDERBERG που έχουν λάβει μέρος από το 1954 μέχρι σήμερα(2008)  …

… τα ονόματα όλων των Ελλήνων που έχουν συμετάσχει στις συνεδριάσεις της “μυστικής” λέσχης  Bilderberg από το 1954 μέχρι σήμερα!    Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ …

… Ελλάδα της ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG. Πριν προχωρείσετε στην ανάγνωση σας διαβάστε το αντίστοιχο ρεπορτάζ  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ BILDERBERG TOY 2008     Elitists divided on whether …

… είναι αφιερωμένες σε συνεδρίες, που ειδικά εφέτος αναμένεται να επικεντρωθούν στην οικονομική κρίση. Η Λέσχη πήρε την ονομασία της από το ξενοδοχείο Bilderberg, στο Οοστερμποϊκ της Ολλανδίας, …

Τελικά η λέσχη των ισχυρών της γης, η περιβοήτη  BILDERBERG θα συνεδριάσει μετά από 16 χρόνια και πάλι στην Αθήνα, έτσι  επιβεβαιώνεται η πληροφορία που αποκαλύψε το Greek American News Agency  ήδη από …

… ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ BILDERBERG TOY 2008 10.06.08 2. ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η BILDERBERG ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; 09.05.08 3. Στο Orient Express της Κωνσταντινούπολης οι ισχυροί της BILDERBERG  …

… στη συνεδριάση της περιβόητης Λέσχης Bilderberg που συνεδρίασε στη Virginia των ΗΠΑ από της 5 μέχρι και της 8 Ιουνίου 2008. Όλα τα άλλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας  τα τελευταία …

… on holidays this year because it is a olympic year whith special holidays in may . July is late.Why not Greece? Marek At the moment Bilderberg 2008 in Portugal is still conjecture, even though I …

Στο ξενοδοχείο Orient Express  συνεδριάζουν  από της 31 Μαϊου μέχρι και της 3 Ιουνίου  οι ισχυροί της γης που ανήκουν στην μυστική λέσχη Bilderberg. Το Ξενοδοχείο βρίσκεται στο προαστιακό  κέντρο της …

ΤΟ ΑΡΘΡΟ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ   ένα εκτενές ρεπορτάζ – αφιέρωμα στη λέσχη των ισχυρων της γης γνωστή και ως μυστική λέσχη Bilderberg κάνει η εφημερίδα  ΤΟ ΑΡΘΡΟ. Η εφημερίδα κάνει αναφορά στο …

H Bildeberg στην Κωνσταντινούπολη… Από τις 31 Μαϊου μέχρι τις 3 Ιουνίου θα συνεδριάσει φέτος -πάλι μακριά από κάθε δημοσιότητα- η λέσχη Bildeberg στην Κωνσταντινούπολη. Η πόλη που θα γίνει φέτος …

… Ισραήλ.  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG Από την Ελλάδα έχουν συμμετάσχει πολλοί έλληνες πολιτικοί και πανεπιστημιακοί  μεταξύ των οποίων  οι: Κώστας Καραμανλής(1998)   Θεόδωρος …