Αν είναι δυνατόν! Για να κερδίσει λίγα κλικ παραπάνω, στο “ευαγγέλιο της τρομολαγνίας” newsit, όπως και η σύζυγός του στο Tlife, δε διστάζουν να θέτουν ερωτήματα περί μη συμμετοχής της 23χρονης Ελευθερίας, στον τελικό της Eurovision…

Βγάζουν λοιπόν (από την κοιλιά τους) τίτλο στο “ρεπορτάζ” τους:

“Kινδυνεύει να μην καταφέρει να εμφανιστεί στον τελικό;”

Στο “ρεπορτάζ”, λοιπόν, αναφέρονται για το επιπόλαιο ατύχημα που είχε η εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής Ελευθερία Ελευθερίου στο τελικό το οποίο μόνο ότι… σωριάστηκε αιμόφυρτη στο έδαφος δεν έγραψαν.

Κι επανέρχονται μετά με τον βαρύγδουπο τίτλο: “Όλη η αλήθεια για τον τραυματισμό της Ελευθερίας Ελευθερίου λίγο πριν τον τελικό”….

Κι αρχίζουν κι αραδιάζουν το ρεπορτάζ του Star! Δηλαδή, τι μας λένε; Ότι έλεγαν ψέματα κι ήρθαν οι “αληθινοί ρεπόρτερ Νίκος και Τατιάνα” να μας πουν την αλήθεια;

Διαβάστε, για να μην καταναλώνουμε και πολύ φαιά ουσία, τι ακριβώς συνέβη, επιβεβαιωμένα από το planet-greece.


Κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, ένα ηχείο μικρών διαστάσεων αποκολλήθηκε από τη βάση του. Η Ελευθερία Ελευθερίου βλέποντας ότι το ηχείο θα χτυπούσε μία κοπέλα έβαλε ενστικτωδώς το χέρι της για να αποτρέψει ενδεχόμενο τραυματισμό της, με αποτέλεσμα να της προκληθεί ένας εξαιρετικά επιπόλαιος μώλωπας (ίσα που φαίνεται) στο ύψος του αγκώνα. Αυτό και ΤΕΛΟΣ! Ποτέ δεν τέθηκε κανένα θέμα να μην εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision.

Έλεος… αντί να να βγείτε στον έξω κόσμο και να κάνετε πραγματικό ρεπορτάζ, μην κάθεστε στα γραφεία σας κι τερατολογείτε…. άντε, τρομολάγνοι….