Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου

 

Ανατρέξτε στην Βικιπαίδεια για να δείτε τον ορισμό του λαϊκισμού να μην λέτε οτι ειναι δικά μου. Ο υπερθετικός του λαϊκισμού ήταν κάποτε το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα ο υπερθετικός ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ που επί 2 βδομάδες στο ενα κανάλι καταγγέλει το μνημόνιο (υπόψη το 2ο και οχι το πρώτο πού ειναι η ταφόπλακα ολης της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας), στο άλλο το επαναδιαπραγματεύεται, στο τρίτο καταγγέλει μόνο το μνημόνιο και οχι τη δανειακή λεει άλλος, άλλος καταγγέλει ΄τούτο άλλος κείνο. Ετσι άν εγώ έχω ακούσει το Δραγασάκη έχω καταλάβει άλλο, άν έχω ακούσει την Κωσταντοπούλου με το σούπερ υπεροπτικό ύφος του 

 

ξερολισμού, έχω καταλάβει άλλο, με τον Μηλιό άλλο, με τον Λαφαζάνη άλλο και πάει λέγοντας. Κι όλοι είμαστε ευχαριστημένοι….

Φαίνεται πώς αυτή η αλλοπρόσαλλη λόγω πολλών συνιστωσών παρουσίαση δημιούργησε προβλήματα, πού ήρθε να τα διορθώσει ο αρχηγός. ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΝΟΜΟ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ. (Καλά δέν βρέθηκε ούτε ένας να του δείξει τη δήλωσή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Αυτιά και άλλου? Δεν βρέθηκε ούτε ένας να σχολιάσει τι ρόλο παίζουν άλλα στελέχη που δηλώνουν τα ακριβώς αντίθετα?

Εγώ γιατί να μην σκεφτώ ότι το κάνει ξανά εκ του πονηρού και οτι επειδή δέν θα ειναι κυβέρνηση θα το φέρει εκ του ασφαλούς? οπως εκ του ασφαλούς έκανε και πρόταση συνεργασίας προς το ΚΚΕ γνωρίζοντας οτι θα εισπράξει ενα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ σε συμπόρευση με κόμμα που πίνει νερό στο όνομα της ΕΕ δηλαδή των δανειστών τοκογλύφων οπως τους καταγγέλει????

Ο λαϊκισμός τους δέν παίζεται. ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΟ ΠΑΣΟΚ. Αυτόί ειναι οι καλύτεροι μαθητές του. Αλλά εάν το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να πρωταγωνιστεί καμμιά 30άριά χρόνια με το λαϊκισμό και τη δημαγωγία,τον ΣΥΡΙΖΑ γιά πάνω από 1-2 (και πολύ λέω) δέν τον βλέπω, ΑΦΟΎ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ (ΕΕ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ.

ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΆΝΟΥΣ??? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ….

Υ.Γ. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ. Οταν το ΚΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ….. Καί μετα μου λές εμένα γιατί δέ σου γράφω….. ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗς ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΆΝΩ ΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ….