Προφανώς η τρομολαγνεία και δη εις βάρος της Ελλάδας την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, στην οποία η χώρα βρίσκεται μέσα σε έναν κυκεώνα προβλημάτων οικονομικών και πολιτικών, φαίνεται πως είναι αποδοτική. Δεν εξηγείται διαφορετικά η εμμονή ευρωπαϊκών αλλά και αμερικανικών ΜΜΕ, τα οποία έχουν εξαντλήσει κάθε είδος και μέσο προώθησης πτώχευσης της Ελλάδας, επιδεινώνοντας το πρόβλημα της χώρας μας και δίνοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα να γιγαντωθεί το πολιτικό και οικονομικπό πρόβλημα της ίδιας της ευρωζώνης.

Μέσα στα πλαίσια, λοιπόν, της επιβολής τρόμου, κινείται και το BBC το οποίο φαίνεται να ενστερνίζεται τις μέχρι σήμερα τακτικές προπαγάνδας γερμανικών φυλλάδων και οίκων αξιολόγησης που έχουν καταδικασθεί από την αμερικανική δικαιοσύνη. Στο ερώτημα ποιός οφελείται από μία κατάρρευση της ευρωζώνης, αλλά και των ΗΠΑ (οι οποίες είναι συνδεδεμένες οικονομικά με την Ευρώπη), η απάντηση ίσως να βρίσκεται στο όνομα Σόρος, ο οποίος έχει μετακινήσει (προ 9 μηνών περίπου) όλα του τα κεφάλαια σε επιχειρήσεις τροφίμων. Κάτι θα πρέπει να γνώριζε ο συγκεκριμένος οικονομικός τρομοκράτης, αφού εάν υπάρξει οικονομική κατάρρευση θα έρθει πείνα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο για την Ελλάδα, στην οποία η πιθανότητα αυτή δεν είναι απλά ορατή διά γυμνού οφθαλμού, αλλά είναι “ζωντανή” για ένα μέρος του πληθυσμού της χώρας.

Διαβάστε, λοιπόν, το τρομο-επιχείρηση του BBC και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…, αφού οι επενδύσεις στην οικονομική καταστροφή φαίνεται πως είναι η καλύτερη επιλογή όλν εκείνων που ενώ δεν έχουν εργαστεί ποτέ δεν είναι άξιοι να προσφέρουν στον εαυτό τους ούτε ένα ποτήρι νερό… Ίσως, όμως, θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται σοβαρά την πιθανότητα να πάει κάτι κάτι λάθος στο καταστρφικό τους σχέδιο…