Από το Planet-Greece

 

Το παρασκήνιο για την έδρα στη Β΄Αθήνας καλά κρατεί στο στρατόπεδο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Θα κρατήσει αυτή τη φορά την έδρα ο Πάνος Καμμένος στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια ή θα διαλέξει να κρατήσει και πάλι την έδρα στον Έβρο; Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο αρχηγός των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ θα 

προτιμήσει αυτή τη φορά την έδρα της Β΄Αθηνών. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Γιάννης Μανώλης θα μείνει εκτός κοινοβουλίου.


Αν στη θέση του Γ.Μανώλη όμως ήταν γυναίκα υποψήφια βουλευτής και μάλιστα με πολύ στενές σχέσεις με γνωστό μεγαλοπαράγοντα, τι θα διάλεγε να κάνει ο Καμμένος;
Για ποιο λόγο λοιπόν «θυσιάστηκε» στις 6 Μαίου ή έδρα του κ.Ουζουνίδη στον Έβρο; Για τα μάτια μιας γυναίκας!

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του spirospero.gr ο Πάνος Καμμένος προτίμησε την έδρα στον Έβρο την προηγούμενη φορά, για να χριστεί βουλευτίνα η «αγαπημένη» γνωστού μεγαλοπαράγοντα (που έχει σχέση με τα media – σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece!!!) που ήταν τελευταία μετά τους εκλεγμένους σε σειρά προτίμησης.

Δεν θα γίνει όμως το ίδιο τώρα και με τον Γιάννη Μανώλη, το πιο «δυνατό» χαρτί των Ανεξάρτητων, αφού ούτως ή άλλως η εν λόγω κυρία τώρα δεν εκλέγεται!

Η «αγαπημένη” του «κυρίου» μεγαλοπαράγοντα είχε μεγαλύτερο πολιτικό υπόβαθρο;

Για μια γυναίκα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «θυσιάζουν» έδρες. Το πολιτικό παρασκήνιο καλά κρατεί και ο δικός μας σπίνος βρίσκεται εκεί! Σύμφωνα με πληροφορίες από φιλικά προσκείμενα πρόσωπα του Γ.Μανώλη, ο τελευταίος φέρεται να είπε το εξής: “Ο Καμμένος μπορεί να φύγει από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ…ΕΓΩ ΠΟΤΕ!!!”

Θα επανέλθουμε…