Φίλε Θάνο Δημάδη, 

Σταμάτα να εκφοβίζεις. Σταμάτα να απειλείς. Σταμάτα να τρομοκρατείς συναδέλφους, bloggers, και διαχειριστές άλλων sites με δήθεν μηνύσεις και αγωγές, στην περίπτωση που θέλουν να αναδημοσιεύσουν -και πίστεψέ μας είναι πολλοί- το κείμενο και την συνέχεια της έρευνας. Αν σε κάποιον νομίζεις ότι θέλεις να κάνεις μήνυση και αγωγή, αυτοί είμαστε εμείς και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, ο οποίος κρατάει στα χέρια του τον φάκελο με την υπόθεση Διαμαντοπούλου-Hotel Fairfax-Κυριάκος Παπαπολίτης.

Το κείμενο και η έρευνα αυτή μπορεί να αναδημοσιευτεί μόνο με την άδειά μας από μη διαπλεκόμενους, από μη εμπλεκόμενους σε σκάνδαλα και εκβιασμούς. Μπορεί και πρέπει να αναδημοσιευτεί από έντιμους, αδέσμευτους και ανεξάρτητους Bloggers και συνιστολόγους.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι όποιες απειλές, εκφοβισμοί και τρομοκρατία για μηνύσεις και αγωγές, δεν έχουν καμία απολύτως βάση, ούτε και πρόθεση πραγματική, ακριβώς γιατί ξέρει ότι αν ανοίξει η υπόθεση Διαμαντοπούλου-Fairfax-Κυριάκος Παπαπολίτης, ο μόνος που κινδυνεύσει είναι ο Θάνος Δημάδης, και κανέας άλλος.

Η Ομάδα διαχείρισης του Greek American NEws Agency