“Ήταν κακή η νύχτα που πέρασε…
Μη φοβάσαι… Αυτή που θα ‘ρθει θα ‘ναι χειρότερη!…”
(Νατάσα Χατζιδάκη – «Από τις εξόδους των πόλεων»)
Πριν αποκτήσουμε ορκισμένη κυβέρνηση, αποκτήσαμε «ορκισμένη» αντιπολίτευση
Πριν κοπάσουν οι θριαμβολογίες ελπίδας, για την νίκη που σημείωσε «το μη χείρον»,  κατά τραγική ειρωνεία η ζωή  σκαρώνοντας  φάρσα στο «βέλτιστον» φέρνει στο προσκήνιο τη θεωρία επικράτησης του μονόφθαλμου ανάμεσα στους τυφλούς!
Πριν οι πολιτικοί «σωτήρες», οι στηρίζοντες  «το μονόφθαλμο μη χείρον»    «σηκώσουν μανίκια» (κατά την πάγια Μαυρογιαλούρια έκφραση ) για να πιάσουν δουλειά, τράβηξαν τις ουρίτσες τους έξω  κάνοντας  πάσα το μπαλάκι της σωτηρίας στους τεχνοκράτες
Πριν εκλεκτή «αριστερή» προσωποποίηση τεχνοκρατικής  εθνικής σωτηρίας  αναλάβει χαρτοφυλάκιο, αναγκάζεται σε παραίτηση «ευθιξίας» διότι «δεν γνώριζε» (!!!)  το ασυμβίβαστο μεταξύ μετόχου  σε off shore και  υπουργού. Τα εκλεκτά πολιτικά δεκανίκια του που τον πρότειναν , αλλά και ο «βέλτιστος» που έκανε την πρόταση δεκτή , επίσης «δεν γνώριζαν» (!!!)
Πριν κοπάσει ο γέλωτας από τις ομαδικές πράσινες ομολογίες, αποδεδειγμένα ανικάνων οτι  «δεν διάβασαν το μνημόνιο» , η ΜΑΖΙΚΗ άγνοια του πρωτοκόλλου που διέπει τη σύνοδο κορυφής της  Ε.Ε   από τους  αριστεροδεξιούς χθεσινούς επικριτές τους και νυν  συγκυβερνώντες που ετοιμάζονταν να στείλουν στην σύνοδο τον εκλεκτό κύριο-Τίποτα ως εκπρόσωπο της Ρουσφετόβιας , φέρνει νέα γέλια μέχρι τελικής πτώσης στα χείλη ακόμη και του κάθε πικραμένου. Όταν οι αδιάβαστοι συνεργάζονται με τους άσχετους το αποτέλεσμα είναι μεγαλειώδες!
Πριν άπαντες οι εθνοσωτήρες της Ρουσφετόβιας  ανταλλάξουν έστω και ένα πολιτικό επιχείρημα ή έστω και ύβρη , για την μοίρα και το μέλλον της δύστυχης πατρίδας τους, η πρώτη καταγεγραμμένη σύγκρουση τους είναι ένας «όλοι εναντίον όλων» καβγάς ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ (!) η για να ακριβολογούμε για το ΕΔΡΑΝΟ! Για το ποιος θα κάτσει «δεξιά» ποιος «κέντρο» και ποιος «αριστερά». Ο προσδιορισμός της «αριστερής» ή «δεξιάς» θέσης στον πολιτικό ορίζοντα, κατά το διαζευγμένο με τη λογική μυαλό   των εθνικών καταστροφέων  κάθε χρώματος, δεν καθορίζεται από το έργο τους αλλά από φυσική θέση των βιδωμένων στα οπίσθιά τους εδράνων!
Και μιας και μιλάμε για ορίζοντα, πριν καλά καλά ο εξ’ ανατολών καρντάσης Ταγιπ Πασάς ολοκληρώσει την φράση του πως «αν εμείς –οι Τούρκοι- ενεργούσαμε όπως η Συρία θα έπρεπε να έχουμε καταρρίψει (!!!) περισσότερα από 114 Ελληνικά μαχητικά που παραβίασαν (!!!) τον εθνικό μας χώρο απ την αρχή του 2012» οι μεν συγκυβερνώντες καρεκλοκένταυροι που πλακώθηκαν για τον προσανατολισμό της καρέκλας αντί να τον βάλουν στη θέση του,  ετοιμάζονται για «αναθέρμαση» του ανώτατου συμβουλίου συνεργασίας της Ρουσφετόβιας με τους Πασάδες   , οι δε αντιπολιτευόμενοι καρεκλοκένταυροι που επίσης πλακώθηκαν για τον προσανατολισμό της καρέκλας κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο…

Και όλα αυτά πριν όλα τα ως άνω μπουμπούκια κάθε χρώματος συμπληρώσουν δεκαήμερο στον νέο εθνικό μπαξέ!
Πριν έρθουν τα πραγματικά δύσκολα που έχουμε μπροστά μας φοβάμαι πως μάλλον έχουμε τελειώσει…