Μπορεί η Ελλάδα να μην έχει μπει ακόμα σε αυτή τη μόδα, κάθε χρόνο όμως στις 13 Ιανουαρίου σε πολλές πόλεις του κόσμου οι συρμοί του μετρό γεμίζουν από επιβάτες που δε φορούν παντελόνι! Δείτε σε video πως και πότε και από ποιον ξεκίνησε η τρελή μόδα. 

 
Από Νέα Υόρκη μέχρι την Ταϊβάν και από την Αυστραλία μέχρι το Μεξικό, χθες Κυριακή πολλοί τολμηροί άφησαν το παντελόνι τους ή τη φούστα τους στο σπίτι και έδειξαν τα εσώρουχά τους χωρίς αναστολές! Χαρακτηριστικό είναι και το slogan της κίνησης: «Άσε το παντελόνι σου στο σπίτι, αλλά φόρα οπωσδήποτε εσώρουχο!».
 
Η παράδοση ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη το 2002, όταν μία παρέα νεαρών θέλησε να στήσει μία φάρσα για να προκαλέσει την έκπληξη των επιβατών του μετρό. Ετσι εμφανίστηκαν μέσα στο συρμό χωρίς παντελόνι, ενώ ένας φίλος τους εμφανιζόταν ως πωλητής παντελονιών για να κρύψει τη γύμνια τους.
 
Η φάρσα έγινε talk of the town και μόδα που πέρασε τα σύνορα των ΗΠΑ και έγινε θεσμός σε πολλές πόλεις του κόσμου.
 
Μάλιστα, το 2008 κάποιοι που εμφανίστηκαν χωρίς παντελόνι συνελήφθησαν, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι γιατί δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει σε κάποιον να φορά μόνο εσώρουχα όταν ταξιδεύει με το μετρό.
{Youtube}yF9FM6KqCu4&feature=player_embedded#!{/Youtube}
{Youtube}yoajdUEYBIE{/Youtube}
{Youtube}VGfaTksFmrQ{/Youtube}
{Youtube}UxI46nl9pkc{/Youtube}
{Youtube}bXB_DcuMv_E{/Youtube}
{Youtube}9La40WwO-lU{/Youtube}