Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της έκρηξης που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 10:40 στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens». Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ.

Τα περισσότερα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία Reuters, Associated Press, Huffington Post, Bild, Independent, The National Herald, Washington Post, FoxNews, φιλοξενούν εκτενές ρεπορτάζ με τα γεγονότα καρέ καρέ. 

 
Σε σχολιασμό της είδησης προχωρά το πρακτορείο Reuters το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην έκτη χρονιά ύφεσης γεγονός που έχει τροφοδοτήσει την οργή και τα «τυφλά» χτυπήματα κατά τραπεζών, με τους Έλληνες πολίτες να φέρονται κατά της πολιτικής τάξης που έχει φέρει τη χώρα σε αυτή την κατάσταση.  
 
H Huffington Post επισημαίνει ότι οι επιθέσεις σε ΑΤΜ τραπεζών είναι ένα συχνό φαινόμενο για τη χώρα, ωστόσο «χτύπημα» σε εμπορικό κέντρο μέχρι σήμερα δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά. 
 
Και στο γερμανικό Τύπο η είδηση φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα με την Bild να αναφέρει ότι οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής στρέφουν τις έρευνές τους προς όλες τις κατευθύνσεις. 
 
 
 
 
 
 
 
 
protothema.gr