Πρόκειται για μια νέα εφαρμογή για τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ επαγγελματιών LinkedIn, η οποία έχει τη φιλοσοφία της αντίστοιχης πρωτότυπης εφαρμογής για το Facebook «Bang with Friends», η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από μερικές ημέρες.

Η εφαρμογή αυτή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του LinkedIn να δουν ποιοι από τη λίστα επαφών τους στην ιστοσελίδα, η οποία αποτελείται από νυν και πρώην συναδέλφους, επιθυμούν να συνευρεθούν ερωτικά μαζί τους.

Η ιστοσελίδα της εφαρμογής διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι οι υπηρεσίες τους είναι «ασφαλείς και ανώνυμες», αφού από τους συναδέλφους που έχει επιλέξει ένας χρήστης να κάνει μαζί τους σεξ θα ειδοποιούνται μόνο εκείνοι που έχουν επιλέξει τον χρήστη για ερωτική συνεύρεση.
 
 
Μέχρι στιγμής η εφαρμογή δεν έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της και οι δημιουργοί της παραμένουν ανώνυμοι. 
 
Στην αντίστοιχη εφαρμογή στο Facebook, «Πήδα τους φίλους σου», έχουν εγγραφεί περισσότερα από 30.000 άτομα, σύμφωνα με τους δημιουργούς της, τα περισσότερα από τα οποία άντρες ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της βρετανικής εφημερίδας «Indepen-dent», το 66% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή και μόνο το 34% απάντησαν αρνητικά.