Σαφείς αποστάσεις από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι όσον αφορά την διοργάνωση και τον χαρακτήρα των πάρτι "μπούγκα-μπούγκα", πήρε ο πρώην μάνατζερ ηθοποιών και μοντέλων Λέλε Μόρα.

Ο Μόρα, καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου του Μιλάνου, είπε ότι η υπόθεση χαρακτηρίζεται από "ηθική κατάπτωση, κατάχρηση εξουσίας και απώλεια της αίσθησης του μέτρου", επιβεβαιώνοντας ότι όσα "έγραψε ο Τύπος" ισχύουν.

Ο Μόρα είπε πως "ο ίδιος συμμετείχε παθητικά στην όλη αυτή υπόθεση, αλλά τώρα πια δεν θέλει να φάει άλλο αλλοιωμένο φαγητό και για το λόγο αυτό ζήτησε από τους δικηγόρους του να ξεκαθαρίσουν τον ρόλο του".

Ο Μόρα και η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέτι και ο δημοσιογράφος Εμίλιο Φέντε κατηγορούνται για συμμετοχή σε προαγωγή στην πορνεία, στην λεγόμενη δίκη "Ρούμπι-2". Οι αποφάσεις αναμένεται να δημοσιοποιηθούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου και ενδέχεται να συμπεριλαμβάνουν βαριές ποινές.

Τον Νοέμβριο του 2011 ο Ιταλός πρώην μάνατζερ ηθοποιών καταδικάσθηκε σε τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες για εικονική πτώχευση με δόλο. Τον Αύγουστο του 2012 αποφυλακίσθηκε και αποφασίσθηκε η έκτιση εναλλακτικής ποινής από μέρους του, με την παροχή κοινωνικά ωφέλιμων υπηρεσιών.

πηγή