Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για «σκοταδιστικές πρακτικές» και «μπλακ άουτ στην ενημέρωση» που ακολουθήθηκαν στην ΕΡΤ από συνδικαλιστές του κόμματος, εξαπέλυσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κ. Κεδίκογλου απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Κοντονή, ο οποίος τον χαρακτήρισε «υπουργό του μαύρου» λέγοντας από το βήμα της Βουλής: «παρίσταται και ο υπουργός του μαύρου σε μια συνεδρίαση – μαύρη σελίδα για το Κοινοβούλιο για μια υπόθεση συγκάλυψης».

«Θα ήθελα να σας είχα δει να δείχνετε μεγαλύτερη ευαισθησία σε κατεξοχήν σκοταδιστικές πρακτικές όπως είναι το "μπλακ άουτ" στην ενημέρωση εναντίον των πολιτικών σας αντιπάλων. Αυτό που γίνονταν από τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ τόσο καιρό στην ΕΡΤ. Αυτό που είχε στερήσει την ενημέρωση από τη δημόσια τηλεόραση» τόνισε ο κ. Κεδίκογλου.

Υπογράμμισε πως την Πέμπτη, που θα γίνει η συζήτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης για συγκρότηση Εξεταστικής του ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ θα αναφερθεί εκτενώς στα όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ.

πηγή