Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Αλβανός φίλος του Ρουπακιά από παλιά συνεπλάκη με τον Παύλο Φύσσα & εν συνεχεία κάλεσε τον Ρουπακιά να "καθαρίσει" 

Απρόσμενη τροπή προσλαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα. Εξέλιξη που αν επιβεβαιωθεί από τα στοιχεία και την ταυτοποίηση τους με τεκμήρια του εγκλήματος της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα  τότε μιλάμε για μια θεαματική τροπή ή μάλλον καλύτερα για τεράστια  ανατροπή όλων των μέχρις στιγμές δεδομένων σε ότι αφορά ειδικά την δολοφονία του άτυχου μουσικού ράπερ που έγινε όμως  και η αιτία (η αφορμή και ο σχεδιασμός  προϋπήρχε όπως πια έχει γίνει παραδεκτό από αρκετούς ) για να στηθεί όλη αυτή η επιχείρηση με επίκεντρο την Χρυσή Αυγή.

Σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου και σχεδόν 19 ημέρες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα  ξαφνικά ένας Αλβανός, που εκ πρώτης όψεως  δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ονόματι "Τζιάνι Άγγο", 37 ετών παραδόθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα καθώς θεωρείται άνθρωπος «κλειδί», για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο αλβανός  Αγγος ήταν στην ίδια καφετέρια με τον Παύλο Φύσσα, το βράδυ της δολοφονίας και ήταν εκείνος  ο μοιραίος  άνθρωπος που οι αρχές έψαχναν για να δέσουν όλα τα κομμάτια του πάζλ αφού αυτό το άτομο φέρεται να είναι εκείνος που  μάλωσε με τον Π.Φύσσα και το ίδιο πρόσωπο  που κάλεσε τον Γ.Ρουπακιά!   Το ίδιο πρόσωπο μάλιστα καθώς λένε οι πληροφορίες είχε σχέσεις με τον Γ. Ρουπακιά αρκετά πριν εκείνος εισέλθει στην Χρυσή Αυγή! Να σημειωθεί ότι ο Ρουπακιάς όπως έχει προκύψει από τις μέχρι σήμερα πληροφορίες αλλά και από στοιχεία της δικογραφίας αλλά και από τις επίμονες μαρτυρίες στελεχών της Χ.Α  ήταν νέο εισερχόμενο άτομο στο κίνημα και στην  οργάνωση προερχόμενο  από εντελώς άλλο ιδεολογικό χώρο από αυτό της Χ.Α. 

Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες κλήσεις, που έκανε με το τηλέφωνο της συζύγου του, ήταν αυτός που ειδοποίησε εμπλεκόμενους στην υπόθεση, τις επίμαχες ώρες.

 
Οι πληροφορίες της αστυνομίας αναφέρουν, ακόμη, πως ο Αγγος ήταν και εκείνος που επικοινώνησε πρώτος  με τον Γιώργο Πατέλη αμέσως μετά τη δολοφονία από τον Γιώργο Ρουπακιά. 
Σύμφωνα με την καταγραφή των συνομιλιών, ο νεαρός αυτός  είχε πλήθος επαφών με τον Γιάννη Καζαντζόγλου, συνεπιβάτη του Γιώργου Ρουπακιά στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας, καθώς και με τουλάχιστον 12 ακόμη άτομα, κάποια από τα οποία έχουν συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερα, κάποια ακόμη αναζητούνται. 
Οι «διακλαδώσεις» των επικοινωνιών του ήταν τόσο πολλές, που έθεταν τον συγκεκριμένο στο επίκεντρο των συνομιλιών.

 
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ήταν το πρόσωπο που ήρθε κατ' αρχάς σε λεκτική αντιπαράθεση μέσα στην καφετέρια του Κερατσινίου και στη συνέχεια, ειδοποίησε για την ενέδρα σε βάρος της παρέας του Παύλου Φύσσα έξω από την καφετέρια στο Κερατσίνι.

 

Οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες δεν δείχνουν πολλά. Μάλλον αθωωτικά στοιχεία προκύπτουν  τουλάχιστον για τους εν ενεργεία βουλευτές και εκείνους που κρατούνται και εκείνους που είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

 

Εκείνη την νύχτα έγιναν πολλά που είτε δεν δόθηκε από τις αρχές η δέουσα προσοχή ή υπέπεσαν αργότερα κατά την διάρκεια της δικαστικής έρευνας στην αντίληψη της ή αποσιωπούνται επιμελώς… Σήμερα, πριν από λίγες ώρες μια εξέλιξη μυστήριο έρχεται και δένει πολλά σημεία του πάζλ ανοίγοντας όμως ένα άλλο κεφάλαιο με μια  σειρά καυτά ερωτηματικά.  Οι αρχές διακριτικά ερευνούσαν ένα πρόσωπο κλειδί. Τον άνθρωπο που κάλεσε τον Γ. Ρουπακιά και ο οποίος φέρεται να διαπληκτίζονταν με τον Π. Φύσσα.  

 

 

Αν όμως  επιβεβαιωθεί η εξέλιξη που σήμερα  αποκαλύπτουμε τότε η υπόθεση προσλαμβάνει άλλη τροπή και χρειάζεται άλλους χειρισμούς. Λεπτούς και διακριτικούς χειρισμούς.  

Και εντελώς άλλους πολιτικούς και επιχειρησιακούς από πλευράς διωκτικών και αρχών ασφαλείας   χειρισμούς,  διότι είναι πολύ  πιθανόν- αν όχι βέβαιο –  να βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πλήρες και ολοκληρωμένο  σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας από ξένες δυνάμεις. Για την ακρίβεια ξένη γειτονική χώρα η οποία επιβουλεύεται ολόκληρες περιοχές της Ελλάδος. Μια χώρα φίλη και σύμμαχο με την γειτονική Τουρκία…    Ναι όπως το διαβάζετε.

 

Χωρίς να πούμε περισσότερα γιατί (και το δικό μας ) το ρεπορτάζ τρέχει και είναι σε εξέλιξη όπως και άλλων  φίλων που το ερευνούν αλλά κυρίως  η δικαστική  έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και μάλιστα σε κομβικά λεπτό σημείο…   

 

Απλά προειδεάζοντας τολμούμαι να πούμε πως αν –λέμε – αν αποδειχθούν αληθή τα γεγονότα, που γνωρίζουμε αλλά δεν είναι δυνατόν να αποκαλυφθούν ώστε να μην καταστραφούν αφενός στοιχεία και αφετέρου να μην εκτεθούν οι εμπλεκόμενοι φορείς των αρχών που ερευνούν προσεχτικά αυτή την συγκεκριμένη γκρίζα θολή και άκρως ύποπτη πτυχή της υπόθεσης   και ταυτοποιηθούν με καταστάσεις και τεκμήρια του εγκλήματος της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα,  τότε στα αλήθεια  γεννώνται και ένα μέγα  πλήθος άλλων πολλών αναπάντητων καυτών  ερωτηματικών για τον ρόλο αρκετών –κυρίως συγκεκριμένων  δημοσιογράφων –   στην επιχείρηση που ξεκίνησε το Σάββατο της 28ης Σεπτεμβρίου (2013) με τις ομαδικές  συλλήψεις και τις προσαγωγές εν ενεργεία βουλευτών της Χρυσής Αυγής.  Αναμφίβολα και υπάρχουν και παραβατικές συμπεριφορές σε μέλη στελέχη ή ακόμα και σε εν ενεργεία βουλευτές της Χ.Α. αλλά όχι τέτοιες που να δικαιολογούν την  προφυλάκιση ή πολύ περισσότερο την κράτηση ή την  αγωνιώδη προσπάθεια να συνδεθεί ένας ολόκληρος πολιτικός φορέας –ανεξάρτητα από αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε τις ιδέες τις  απόψεις ή τον πολιτικό λόγο που εκφέρουν μέσα και έξω από την βουλή – με εγκλήματα κατά ζωής και να γίνεται συστηματική και με εμφανή εμπάθεια  προσπάθεια ένας χώρος ολόκληρος να χαρακτηριστεί ως εγκληματική οργάνωση. Η δικαστική έρευνα αν αφεθεί να κάνει μόνη της την έρευνα της τότε είναι βέβαιο πως τα ευρήματα θα δώσουν όλες τις απαντήσεις χωρίς να χρειάζεται να εκτίθεται τόσος κόσμος με ακραίες θέσεις και απόψεις που δεν δικαιολογούνται ειδικά από εκείνους που εκφέρουν δημόσιο λόγο είτε μέσω των ΜΜΕ είτε μέσω άλλων οδών…

Αν η αποκάλυψη αυτή που φέρνουμε σήμερα στο φως της δημοσιότητας με την βοήθεια και άλλων φίλων που επίσης ερευνούν αυτή την συγκεκριμένη πτυχή τότε αλλάζουν πολλά αλλά παράλληλα γεννώνται ερωτηματικά  και για το εσπευσμένο  «κατηγορητήριο» του κ. Χ. Βουρλίώτη αλλά κυρίως γεννώνται ερωτηματικά για το ρόλο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου προστασίας του Πολίτη και ειδικά για τον κ. Νίκο Δένδια.    Ας δούμε όμως τα δεδομένα της γκρίζας και σκοτεινής  πτυχής αυτής.

 

Το μοιραίο βράδυ, για το οποίο υπάρχουν ακόμα πολλά θολά γκρίζα ή και πολύ σκοτεινά  σημεία που έχουν να κάνουν

α) με  το τι ακριβώς προηγήθηκε του μοιραίου γεγονότος ;

β) ποιο είναι μοιραίο πρόσωπο που κάλεσε σε βοήθεια τον Γιώργο Ρουπακιά; μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν είχε βρεθεί ούτε και κανείς είχε εστιάσει σε αυτό…   

γ) Με ποιον ακριβώς είχε τον διαπληκτισμό ο ατυχής Π. Φ και για ποιο λόγο ;

δ) ήταν τα ποδοσφαιρικά ή πολιτικές διαφορές (η γειτονιά και οι θαμώνες που δεν θέλουν μπλεξίματα  άλλα ψιθυρίζουν…

ε) πόσα ήταν τα άτομα μέσα στην καφετέρια ;

στ) και αφού υπάρχει βίντεο έχει δοθεί στην αστυνομία;

ζ) Και αν ναι τι και ποιους δείχνει;

Η) ποιο ήταν το πρόσωπο που ήταν ο συνοδηγός του ρουπακιά στο φορτηγάκι;

θ) είναι το πρόσωπο που σήμερα αποκαλύπτεται; ή κάποιο άλλο ;

ι) γιατί το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άργησε περίπου 50’ της ώρας; Υπάρχουν ευθύνες και προς αυτή την κατεύθυνση και προς τα εκεί θα πρέπει να στραφούν οι δικαστικές έρευνες και αν προκύπτουν ευθύνες θα πρέπει να ασκηθεί δίωξη;  

Υπάρχουν και άλλα πολλά ερωτηματικά που πρέπει να μπουν στο μικροσκόπιο των δικαστικών και αστυνομικών αρχών.

    

Εκείνο το μοιραίο βράδυ έγινα πάρα πολλά… Για τα οποία ουδείς έχει μιλήσει. Και δυστυχώς όσοι έχουν πρόσβαση σε στοιχεία της δικογραφίας ή σε αυτόπτες μάρτυρες –κυρίως δημοσιογράφοι – είτε τα αποκρύπτουν και αυτό είναι ποινικά κολάσιμο – είτε τα αλλοιώνουν (επίσης διώκεται ως αδίκημα )   και η συνέχεια θα το αποδείξει ήδη έχουμε βάσιμες ενδείξεις και αποδείξεις εξ ου και η επισήμανση – είτε τα παραποιούν! Δυστυχώς. Προκειμένου να συνεισφέρουν στο σχέδιο και την επιχείρηση εναντίον της Χρυσής Αυγής.

  

Την νύχτα λοιπόν  της 17ης Σεπτεμβρίου υπάρχουν πολλά λεπτά της ώρας χαμένα από την δικογραφία… Πάρα πολλά. Ούτε ένα ούτε δυο αλλά ώρες ολόκληρες. Ώρες που κρύβουν γεγονότα που θα μπορούσαν να προστεθούν  ώστε αν συνδεθεί το πάζλ για να δούμε την εικόνα όχι του δολοφόνου αλλά του ιθύνονταν Νού που έστησε όλο αυτό το τρομερό  σχέδιο πατώντας στην  ήδη εκφρασμένη  πολιτική βούληση των περισσοτέρων πολιτικών κομμάτων εντός και εκτός βουλής προκειμένου  να παταχθεί η Χρυσή Αυγή. Τρελό; Όχι. Ακατανόητο;  Όχι. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο εν λόγω πολιτικός φορέας είχε ανοιχτούς λογαριασμούς όχι μόνο με τους αλλοδαπούς αλλά με οργανωμένες εθνικές ομάαδες όπως οι Αλβανοί με τους οποίους και πριν εισέλθει στην  Βουλή είχε συγκρουστεί για ιδεολογικό πολιτικούς λόγους ως εθνικιστικό ή εθνικό κόμμα.   Συνωμοσία ;Μπορεί…  Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα δείξουν πολλά και κυρίως θα καταδείξουν την εμπλοκή πολλών στην υπόθεση αυτή.. Η ιστορία θα δείξει πια με γεγονότα και αποφορτισμένη από εντάσεις αν αυτή η υπόθεση αυτή  είναι απαρχή δεινών και οδυνηρών  εξελίξεων για την  Ελλάδα  και κυρίως αν πράγματι έχουμε να κάνουμε μια καλά στημένη υπόθεση πολιτικής δίωξης και εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων που παραπέμπει σε άλλες μαύρες εποχές που η χώρα θρήνησε 100αδες χιλιάδες ή αν αυτή η υπόθεση είναι η αρχή μια εθνικής τραγωδίας… ίδωμεν. Μακάρι να αποφευχθούν τα χειρότερα. Μακάρι.    

  

 Δείτε και εδώ  

http://oimos-athina.blogspot.gr

http://antipliroforisi.blogspot.gr