Σφαγή έχει αρχίσει να γίνεται για τα πακέτα του ΕΣΠΑ μεταξύ ΔΟΛ και νεοεκδοτών του καθεστώτος. 

Νίκο σε πιστεύω!…

Ο Παπαχρήστος ειρωνεύεται τον Χατζηνικολάου: Βέβαια δεν εχεις σχέση εσυ με τους ellines.com.

Το γεγονός οτι "αφεντικό" παρουσιάζεται, το δεξί σου χερι, ο εξ απορρήτων σου Χρήστος Μπάρλας, μάλλον συμπτωματικό θα είναι…

Σας τα παμε περιφραστικά. Η ιστορία άρχισε από χθες. Ο Παπαχρήστος άφησε διάφορους υπαινιγμούς για ενα συνέδριο στο χλιδάτο Costa Navarino που οπως γραφει "υλοποιείται από μια ΜΚΟ να την ονομάσω, επιχείρηση, μαγαζάκι, κάτι τελοσπάντων, με τιτλο ellines.com".

Και προσθέτει πως "συμφωνα με το πρόγραμμα οι εργασίες του συνεδρίου ανοίγουν με τοποθέτηση του γνωστού τηλεοπτικού αστερα   Ν. Χατζηνικολαου  και κλεινουν με τοποθέτηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη".

Κάνει αναφορά στον ιδρυτή του ellines.com και παρουσιάζει εναν άκρως υπαινικτικό διάλογο που είχε με τον κ. Τατούλη:

Παπ –   Πως  καταφερατε να το εντάξετε στο ΕΣΠΑ?

Τατ – Μεσω των προγραμμάτων τουρισμού και προβολής επενδυτικών πρωτοβουλιών της περιφέρειας.

Παπ – Και πόσο θα κοστίσει?

Τατ- Δεν τα ξέρω αυτα…

 Απάντηση με sms 

Σημερα επανέρχεται και αποκαλύπτει – τι καλός κύριος και αυτός!- πως ο Χατζηνικολάου του εστειλε sms με το οποίο αρνειται τη σχεση του με τους ellines.

Και παραθέτει το ακριβές σημείωμα:

"Καμία σχεση με το ellines.com .  Περαν του οτι αποδέχτηκα την πρόσκληση να συντονίζω την ημερίδα".

Φυσικά, επειδη είναι γνωστή η σχέση Χατζηνικολάου – Μπάρλα (ειναι ο ανθρωπος του, το δεξί του χέρι, ο εξ απορρήτων του) ο Παπαχρήστος τον ειρωνεύεται, γράφοντας  " το καιριον της διαψεύσεως με οδηγησε να διαβάσω εκ νέου το κειμενο μου, μήπως… αλλά φευ: Πουθενα δεν αναφερω οτι εχει "την παραμικρή σχεση" με το ellines.com, "φορεα υλοποίησης του εργου" συνέδριο στο  Costa Navarino . Αλλωστε , ιδρυτης της συγκεκριμένης ΜΚΟ ή επιχείρησης κ.λπ. αναφερεται πως είναι  ο κ. Χρήστος Μπάρλας, με τον οποίο φανταζομαι δεν σχετίζεται κατ' ουδεν τρόπο".

Και κλείνει μ' ενα υστερόγραφο – καρφί:  Αναμένω από τον φίλτατο Πετρο Τατούλη, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, να με ενημερώσει  οπως μου υποσχέθηκε , για το υψος του κονδυλίου που ενεταξε στο ΕΣΠΑ για το συγκεκριμένο event. Και ει δυνατόν, εαν εχει εντάξει στο προγραμμα κι άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες και με ποιο "φορέα υλοποίησης"… 

Ρε, που – και με τι προγραμματα ΕΣΠΑ – παμε! …

*Το "αλλιεύσαμε" από το διαδίκτυο