Η μόνη σταθερή αξία σε εποχές αβεβαιότητας είναι η αγάπη

Ένας ακόμα χρόνος θα προστεθεί στον Γολγοθά όλων μας. Ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς ξημερώνει το 2014! Θα σφίξει κι άλλο το ζωνάρι ή θα δοθούν πάλι ψίχουλα, προκειμένου να μην ξεσηκωθεί ανεξέλεγκτα ο κόσμος; Πάντως ετοιμάζονται νέοι σοβιετικοί φόροι! Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα δέχεται αυτή την στιγμή σφοδρές πιέσεις από τους παγκοσμιοποιητές.

Μερικοί περιμένουν να δουν το «μπαμ» για να ξυπνήσουν. Θα γίνει κι αυτό, ωστόσο ήδη ξετυλίγονται γύρω μας γεγονότα, καθώς ο «ποντικός» της παγκοσμιοποίησης ροκανίζει σιγά-σιγά το σκοινί. Στην αρχή έπεισαν τους Έλληνες ότι δεν μπορούμε τελικά να έχουμε βιομηχανίες και πρέπει να ασχοληθούμε μόνο με τουρισμό και «πράσινη» ενέργεια, πληρώνοντας χαράτσι στην ιδιοκτησία μας, πάντα για το καλό του περιβάλλοντος (πράσινη ανάπτυξη).

Στην συνέχεια να είμαστε υπάκουοι στην εξουσία για να υπάρχει κοινωνική σταθερότητα και τέλος μέσω υψηλών φόρων τα λεφτά της μεσαίας τάξης να συσσωρεύονται στα ταμεία των παγκοσμιοποιητών, με απώτερο σκοπό να καταπολεμηθεί η επιχειρηματικότητα και όλοι να μετατραπούν σε δούλους και αργότερα σε σκλάβους του συστήματος. Έφτιαξαν μάλιστα και το «ταμείο αλληλεγγύης» για να νομίζουν οι πολίτες ότι τα χρήματα τους χρησιμοποιούνται προς βοήθεια των φτωχών. Κουραφέξαλα!

Η Ελλάδα υποθηκεύεται στους παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι θέλουν κρατική και ιδιωτική περιουσία στα χέρια τους, είτε με την σύμπραξη είτε με την συναίνεση πολιτικάντηδων. Η παγκοσμιοποίηση φέρνει όμως κι άλλα! Καταπολεμάει τις παραδοσιακές αξίες των Ελλήνων, διότι χωρίς και αυτές η απελπισία θα μεγαλώσει και η ζωή θα γίνει αφόρητη. Τότε σύμφωνα με το σκεπτικό της παγκόσμιας ελίτ είναι η κατάλληλη στιγμή να κηρυχθεί και επίσημα η κατάλυση των όποιων συνταγματικών ελευθεριών που έχουμε έστω και για τα προσχήματα.

Φίλοι και φίλες μας! Σε αυτή την ιστοσελίδα δεν μασάμε τα λόγια μας. Ίσως αυτό να οφείλεται και στον αυθορμητισμό της ηλικίας μας! Δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης από το διαδίκτυο. Ότι και να γίνει να μην ξεχνάτε ένα πράγμα: Να αμφισβητείτε μέχρι τέλους την εξουσία και να μην γίνεστε άβουλα όργανα της καθεστηκυίας τάξης. Δεν είναι των Ελλήνων η εξουσία είναι των ξένων. Σε λίγο καιρό μάλιστα ενδεχόμενα γίνει και επίσημα παγκόσμια. Το 2015 είχαν πει, αλλά κανείς δεν γνωρίζει, αν θα τους βγει το χρονοδιάγραμμα μέχρι τότε.

Η διεθνής διαπλοκή των οικονομικών οίκων θέλει να υποδουλώσει όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως για να τους ελέγχει τελικά σε όλους τους τομείς. Δεν την ενδιαφέρει το χρήμα που αποτελεί απλά το μέσο επιβολής της. Ο Έλληνας όμως αποτελεί τον υπ” αριθμόν ένα στόχο της παγκόσμιας αυτής ελίτ, γιατί Έλληνας σημαίνει φιλότιμο, γροθιά φωτός στο σκοταδιστικό κατεστημένο. Και βέβαια Έλληνας δεν είναι μόνο ο Ελλαδίτης, όπως τόσο καιρό σας υπενθυμίζουμε με την σειρά άρθρων «Άγνωστοι Έλληνες». Και να το δείτε, εμείς θα είμαστε πάλι που θα τους χαλάσουμε την «σούπα». Αυτό όποιος θέλει το δέχεται, όποιος θέλει το απορρίπτει. Εμείς θα το φωνάζουμε από όπου μπορούμε, γιατί το πιστεύουμε.

Σας ευχόμαστε από την καρδιά μας καλές γιορτές και να γνωρίζετε ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με μια καλή κουβέντα αγάπης στον συνάνθρωπο τώρα τα Χριστούγεννα αλλά και κατά την διάρκεια όλου του χρόνου! Η μόνη σταθερή αξία σε εποχές αβεβαιότητας είναι η αγάπη. Αυτό διακηρύττει ο Χριστός, του οποίου την γέννηση τιμάμε, μαζί με το «να φέρεσαι στον διπλανό σου, όπως θα ήθελες να σου φέρεται» και το «μην κρίνεις (σ.σ. τον διπλανό) για να μην κριθείς». Αυτό είναι και το νόημα της Ορθοδοξίας σε 2-3 γραμμές.

Δίχως αγάπη θα εξαφανιστεί η ανθρωπιά άρα δεν θα υπάρχει μέλλον και τότε είναι που το σύστημα έχει πραγματικά κερδίσει…

ΠΥΓΜΗ.gr