Η EUROMEDICA με ευαισθησία προς το κοινωνικό σύνολο και αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα της πρόληψης για την προάσπιση της υγείας, στο πλαίσιο της 4ης Φεβρουαρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου, παρέχει για όλο τον Φεβρουάριο εξετάσεις βασικού προληπτικού ελέγχου καρκίνου σε προνομιακές τιμές σε όλα τα διαγωνιστικά κέντρα του Ομίλου στην Αττική.

Από αυτή την εβδομάδα και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στα διαγνωστικά κέντρα EUROMEDICA της Αττικής, θα παρέχονται προληπτικές εξετάσεις με την αξιοπιστία που εγγυώνται το έμπειρο προσωπικό και τα διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας της EUROMEDICA. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ειδικά πακέτα εξετάσεων που απευθύνονται σε γυναίκες και άνδρες και περιλαμβάνουν τις παρακάτω εναλλακτικές επιλογές:

• ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΤAΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ – Τ.Κ.Ε, Ακτινογραφία Θώρακος, CRP (ποσοτικός προσδιορισμός C- αντιδρώσας πρωτεΐνης), CEA (νεοπλασματικός δείκτης) και ΤΕSΤ PAP, για γυναίκες, στην προνομιακή τιμή των €30.

• ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ – Τ.Κ.Ε, Ακτινογραφία Θώρακος, CRP (ποσοτικός προσδιορισμός C- αντιδρώσας πρωτεΐνης), CEA (νεοπλασματικός δείκτης) και Εξέταση PSA, για άνδρες, στην τιμή των €30.

• Μάλιστα, σε περιπτώσεις ζευγαριού ή δύο ατόμων παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους διαγνωστικά κέντρα της EUROMEDICA στην Αττική.

Οι επιστήμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας τονίζουν το γεγονός ότι ο καρκίνος μπορεί να προληφθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 2013 εκδηλώθηκαν 14.353 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, ενώ 37.000 νοσούν από καρκίνο κάθε χρόνο στη χώρα μας.

Για τη EUROMEDICA η πρόληψη αποτελεί ύψιστης σημασίας προτεραιότητα για τη διαφύλαξη της υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, η EUROMEDICA φροντίζει για να συμμετέχει στην ευρεία ενημέρωση για την αναγκαιότητα προληπτικού ελέγχου, ενώ συγχρόνως δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή υποδομών και την παρουσία εξειδικευμένων ιατρών διασφαλίζοντας αξιόπιστα και έγκυρα αποτελέσματα για όλους όσοι επισκέπτονται τις ιατρικές μονάδες του Ομίλου.