ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΑΘΗΝΑ) ΑΠΌ ΤΙς ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΩΝ ΚΏΣΤΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ στις 24 Φεβρουαρίου 2014 παρουσιάστηκε από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ το νέο βιβλίο του Μιχάλη Ιγνατίου το οποίο αυρτή την φορά συνέγραψε με τον καταξιωμένο ιστορικό ερευνητή και δημοσιογράφο Κώστα Παπαϊάννου εκδότη του περιοδικού ΑΝΤΙ και της εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. Το βιβλίο παρουσιάσαν οι δημοσιογράφοι Νίκος Κιάος και Αλέξης Παπαχελάς. Την εκδήλωση μεταξύ άλλων -και έχει την σημασία του η παρουσία συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων-  τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από συναδέλφους δημοσιογράφους  οι Βουλευτές της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, και  Ανδρέας Ψυχάρης καθώς επίσης και  κ. Μαρκόπουλος και Παπακώστα ενώ αισθητή ήταν παρουσία του ιστορικού  ηγέτη της αριστεράς Μανόλη Γλέζου.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι οι επισημάνσεις του δημοσιογράφου και διευθυντή της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Α. Παπαχελά. Δείτε το βίνετο χωρίς άλλα σχόλια την εκδήλωση.