στο 7ο Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ

Μετά την μετάθεση από την ΠΟΕΣΥ της διεξαγωγής του 7ου Τακτικού Πανελλαδικού Συνεδρίου και του Καταστατικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας για τον Οκτώβριο,  με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΗΤ η Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 7ο Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, θα διεξαχθεί τελικά την Παρασκευή 13 Ιουνίου και το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 στα γραφεία της Ένωσης (μυστική ψηφοφορία με ψηφοδέλτια με το σύστημα της απλής αναλογικής, με πάγιο εκλογικό μέτρο τον αριθμό «είκοσι πέντε» (25) και μέχρι 5 σταυρούς, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Καταστατικού της ΠΟΕΣΥ).

 

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου καλεί τις οργανωμένες κινήσεις της ΕΣΠΗΤ να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Ένωσης μέχρι τις 17:00 της Δευτέρας 19 Μαΐου 2014, κείμενα των προγραμματικών δηλώσεών τους (σελιδοποιημένα, μέχρι 4 σελίδες μεγέθους Α4 ή 1 φύλο μεγέθους Α3) για την εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Τα κείμενα αυτά θα γνωστοποιηθούν στα μέλη με ενιαία αποστολή, την Δευτέρα 26 Μαΐου 2014.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται γραπτώς στη Γραμματεία της Ένωσης μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Ιουνίου 2014. Κάθε υποψήφιος είναι υποχρεωμένος να υποβάλει μαζί με την αίτησή του και υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα με το ν.δ.1599/1986, ότι ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου ή είναι συνταξιούχος και δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα.

Ενστάσεις για τις υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν στην Εφορευτική Επιτροπή μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 9  Ιουνίου 2014.

Συναδελφικά

Για το ΔΣ της ΕΣΠΗΤ

 

            Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας

 

       Θέμης Κ. Μπερεδήμας                                      Θανάσης Αλατάς