γραφει ο αρισταρχος

“Πεθαίνω για σένα κι ας είσαι απάτη…”

Ωραία! Έμεινε ο ΣΥΡΙΖΑ στα ίδια ποσοστά και έπεσε η ΝΔ. Δηλαδή, και πως να μην έπεφτε. Κανονικά έπρεπε να πάρει τέτοια κουτρουβάλα που να παλεύουν με το μονοψήφιο αλλά… έλα που οι περισσότεροι των Ελλήνων έχουν παρακαταθήκες με την Νέα Δημοκρατία, κι ας βογκούν με την ανεργία, κι ας υποφέρουν με τις κομμένες τις συντάξεις, αρκεί… από παλιά έτσι δούλευε το μαγαζί, με μόνο την ελιά και τον Κώτσο- Βασιλειά.  

Ελιά; Ά ναι… τόπε ο Μπέννυ. Μη φοβάσαι φιλαράκι εγώ εδώ είμαι. Μεταμορφώθηκε το ΠΑΣΟΚ σε ελιά και τσουουπ έπιασε το 8%. Το πάμε στα λαθραία το καράβι και άσε τα κομμούνια να χαίρονται με την σταθερότητα των ποσοστών τους. Τα άλλα ποσοστά, δικά μας κι εκείνα. Γίνεται ρε Ελλάδα χωρίς ΠΑΣΟΚ(φτου γαμώ… ήθελα να πω Ελιά) και ΝουΔου(άντε ρε φίλε κάντο Νέα Ελλάδα να τελειώνουμε). Δεν γίνεται, πάλι εδώ είμαστε.

Κάτσε ρε Αλέξη που μόλις σταθεροποιήθηκες λίγο θες και εκλογές. Γιατί; Καλά δεν είμαστε; Άλλωστε αυτές θα γίνουν στον νόμιμο χρόνο, δηλαδή το 2016! Τότε που τα μνημόνια τέρμα και θα αρχίσουν τα… ξεχνόνια! Άμα θυμούνται τίποτα εμένα να με φτύσετε. Θα τους  τρατάρουμε και λίγο από δήθεν περίσσευμα  και άντε ρε, στην υγειά μας. Το Σάββατο βράδυ αλλά και την Παρασκευή γλεντήστε με Παπαδόπουλο και Χαρδαβέλλα. Ρίξτε και καμιά χαρτοπετσέτα στο κεφάλι της συμβίας έτσι, για να θυμηθείτε τα καλά χρόνια που τα τρώγατε όλοι μαζί. Τώρα; Χα! Virtual reality με φίρμα στο γυαλί και με κάτι μανούλια ναααααααα! Τα μεσάνυχτα, μετά τα αεράτα μπουζούκια ορμάτε γερόντια στο… παστωμένο αλλά ζωντανό! Κι ας φτιαχτήκατε με τα μελάνια.

“Πεθαίνω για σένα κι ας είσαι απάτη…” Μη τρελαίνεστε ρεεεεε! Η Ελλάδα δεν πεθαίνει με τίποτα. Τόπαμε πάλι. Ελλάδα και θάνατος είναι ασυμβίβαστες έννοιες. Λίγο ξαπόσταση, αλλά μετά;  Και ξανά προς την δόξα τραβά. Βέβαια το πράγμα έχει κάποια χασούρα αλλά… όσοι αντέξουν. Για τους άλλους, λυπάμαι.

Τώρα, αυτοί οι κομμουνιστές που ξεθαρρεύτηκαν με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών θα ζητούν κάθε μισή ώρα εκλογές, και όπως λέει και το ρητό ”και λέει λέει το κοπέλι κάνει την γριά και θέλει” οι εκλογές θα ξεφυτρώσουν με τα πρωτοβρόχια(κάποτε ήταν πρωτοβρόχια, γιατί τώρα μπαχάλιασε κι ο καιρός. Με τέτοιους που έμπλεξε!). Έ και; Ο Μπέννυ νάναι καλά και η συγκυβέρνηση πάλι στα επάνω.

Για να σοβαρευτούμε λίγο ρε φιλαράκια. Ο Έλληνας, άσχετα αν δουλεύει ή όχι, τα έχει και τα θέλει όλα. Δυό ποτηράκια τσίπουρο, δυό ποτηράκια ρετσινούλα και γέμισε ο αέρας Στελάρα και Στράτο και εθνικοφροσύνη φουλ. Και να η ζεϊμπεκιά και δώστου το χασάπικο για να πάμε στον καρσιλαμά και όλα τα μωρά(τα πιά;) στην πίστα. Που ζεις ρε; Εδώ Ελλάδα, και μεις…

Έλληνες, ή όπως λέμε… μια από τα ίδια.