Δε νομίζετε πως έχει παρατραβήξει αυτή η αηδία με την προσαρμογή του πολιτικού λόγου στα πρωτόκολλα που κατασκεύασε ο «πολιτικός σας πολιτισμός», όταν αυτοί που υποτίθεται ότι καυτηριάζετε, ελέγχονται για κακουργήματα και για συμπεριφορές που συνιστούν εσχάτη προδοσία???…

γράφει ο REPORTO

Δε νομίζετε πως πάει πολύ, από τη μια να αναγνωρίζετε πως μια συμμορία αλληλοσυγκαλυπτόμενων συνενόχων, κουκουλώνει απροκάλυπτα τα ίχνη των εγκληματικών της πράξεων, και την ίδια στιγμή να προβάλετε την αισχρή αυταπάτη πως για τη στάση τους θα τους κρίνει η ιστορία στο μέλλον, και εν ευθέτω χρόνω ο Έλληνας ψηφοφόρος???

Δε νομίζετε πως συνιστά πρόκληση πρώτου μεγέθους, τη στιγμή που ο χρεοκοπημένος οφειλέτης του δημοσίου ή των τραπεζών, εκβιάζεται από τη μαφία των εισπρακτικών και από υπουργούς – εκτελεστές που εκδίδουν κατασχετήρια, και την ίδια ώρα οι πρωταίτιοι της χρεοκοπίας να αυτοαναγορεύονται σε αφεντικά των ψυχών μας, και να συγκαλύπτουν με τρόπο προκλητικό τα κακουργήματα στα οποία ενέχονται πρωταγωνιστές της πολιτικής συμμορίας που συγκυβερνά???

Δε νομίζετε ότι οι πρωταγωνιστές των κακουργημάτων έχουν ονοματεπώνυμο όπως ονοματεπώνυμο διαθέτουν και οι συνένοχοι της συγκάλυψης, και ότι τα ονοματεπώνυμα όλων αυτών, δεν αρκεί να ξεφωνίζονται περιστασιακά, αλλά θα πρέπει να συμπεριληφθούν άμεσα στα πινάκια των κακουργιοδικείων της χώρας???

Δε νομίζετε πως αν είναι νόμιμο και ηθικό, να πλιατσικολογείται με κατασχετήρια το σπίτι του κάθε χρεοκοπημένου συμπολίτη μας, είναι όχι απλά νόμιμο αλλά και απαραίτητο αλλά και απόλυτα επιβεβλημένο κατά μείζονα λόγο, να εκτελεστούν κάποια στιγμή δημόσια τα λαμόγια που ντύθηκαν σωτήρες, όλοι αυτοί που ασέλγησαν σε βάρος ενός δημοσίου που σήμερα το εμφανίζουν χρεοκοπημένο, και έχουν το θράσος να εκδίδουν κατοχικά διατάγματα περί κατασχέσεων λογαριασμών των συνταξιούχων και των μισθωτών, την ίδια στιγμή που οι προσωπικοί τους τραπεζικοί λογαριασμοί είναι παραφουσκωμένοι με εκατομμύρια σαν τα ίδια τους τα τομάρια???

Δε νομίζετε ότι για όλους αυτούς η καταδίκη της ιστορίας δεν αρκεί, σε μια κοινωνία που οι πολίτες της καταδικάζονται και εκτελούνται για τα εγκλήματα που διέπραξαν όχι οι ίδιοι αλλά οι δήμιοί τους που έχουν το θράσος να τους δικάζουν???
 
Δε νομίζετε κύριοι δικαστές, ακόμη και κάποιοι ελάχιστοι από σας που κάνετε ένα βήμα παραπέρα απ όλο το υπόλοιπο σινάφι σας, πως δεν αρκεί να γίνεστε απλά κομιστές δικογραφιών, σ ένα κοινοβούλιο που έχει μετατραπεί σε πλυντήριο εγκλημάτων, αλλά θα πρέπει να βρείτε και άλλους τρόπους για να τιμήσετε τον όρκο σας στο βαθμό που πιστεύετε σ αυτόν???
 
Δε νομίζετε πως θα πρέπει με ανακοίνωσή σας να τους ξεφωνίσετε συγκεκριμένα και προσωπικά με τρόπο που να μη τους χωρά πλέον ο τόπος, και να διευκολύνετε την εξέγερση αυτού του κοπρίτη λαού, ώστε σύσσωμο το κοινοβούλιο της ντροπής να παραπέμψει άμεσα και σε έκτακτη συνεδρίαση του, σε δίκη σύμπασα την πολιτική μαφία του τόπου???
 
Και για να το πούμε ακόμη πιο απλά… ακόμη πιο ξεκάθαρα…
 
Στ αρχίδια του του Βενιζέλου και του κάθε Βενιζέλου, αν τον κρίνει αυστηρά κάποια στιγμή η ιστορία, και δυο φορές στ αρχίδια του αν δεν επανεκλεγεί σε επόμενη Βουλή. Οι προσωπικοί του λογαριασμοί είναι καθ εικόνα και καθ ομοίωσή του. Αλλά και κάποιος μελλοντικός του διορισμός σε κάποια διεθνή επιτροπή, θα τον καταστήσει ακόμη πλουσιότερο και ακόμη πιο θρασύ και ικανοποιημένο που θα πίνει στην υγεία των κορόιδων.
 
Μήπως να σας θυμίσουμε πόσους Πάγκαλους, πόσους Ράλληδες, πόσους Έβερτ, πόσους και πόσους από δαύτους, δε στιγμάτισε με τον τρόπο της η ιστορία, αλλά οι γόνοι τους βίασαν και συνεχίζουν να βιάζουν την προβολή της στο μέλλον???
 
Για ποια ιστορική καταδίκη μιλάτε λοιπόν???
Γι αυτή που όσο παραπέμπετε στη διακριτική της ευχέρεια τα κακουργήματα σε βάρος του έθνους, θα γελούν ασυγκράτητα τα μουστάκια των άθλιων πρωταγωνιστών???
 
Όχι κύριοι…
Η καταδίκη όλων αυτών πρέπει να είναι άμεση…
Το ραντεβού τους μαζί της πρέπει να είναι εν ζωή….
Να είναι άκρως οδυνηρή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, αλλά και άκρως παραδειγματική για κάθε επίδοξο μελλοντικό τσογλάνι που θα θελήσει να μετατρέψει την πολιτική σε μπίζνα ατίμωσης σε βάρος του τόπου.
Και είναι προφανές, ότι αυτή η συγκυβέρνηση, δεν αποτελείται μονάχα από εμφαινόμενους ενόχους σε κακουργήματα, αλλά και από θλιβερούς συνενόχους με προεξάρχοντα τον ίδιο της τον πρωθυπουργό.
 
Τη δική μας τη δυστυχία δε θα την κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος. Την κρίνουν καθημερινά οι δολοφονημένοι, τα κατασχετήρια, τα παγωμένα νοικοκυριά, τα σκοτεινά σπίτια, τα ολοσκότεινα σχολειά, και μια ολόκληρη πατρίδα που βγαίνει απ άκρη σ άκρη στο σφυρί.
 
Αει σιχτίρ πια με το νομικό σας πολιτισμό και το πολιτικό του εξάμβλωμα.