Με την κλιμακούμενη εμπλοκή της στο δοκιμαζόμενο Ιράκ, η Ρωσία, περνά στην αντεπίθεση.

Απαντώντας με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο στην προκλητικότητα των γερακιών του αμερικανικού Administration, ο Πρόεδρος Πούτιν, έδωσε χτες εντολή για άμεση μεταφορά επιθετικών ελικοπτέρων στο Ιράκ.

Αυτή του η κίνηση, που παρόμοιά της δεν υπάρχει στην ιστορία των τελευταίων τουλάχιστον χρόνων, η Ρωσία δημιουργεί μια μόνιμη αερογέφυρα, με την περιοχή όπου υπάρχουν, μερικά από τα μεγαλύτερα πετρελαιοφόρα κοιτάσματα στον κόσμο.

Την ίδια ώρα, στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: Πως δεν πρόκειται να ενδώσει στις τυχοδιωκτικές επιλογές της Δύσης.

Παράλληλα, με την σθεναρή τους στάση/αντίσταση, οι Ορθόδοξοι πληθυσμοί της Ανατολικής Ουκρανίας, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τον εμφύλιο που τους έχει επιβάλλει το νεοναζιστικό «γκρουπούσκουλο» του Κιέβου.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη εν εξελίξει συγκρότηση του ιστορικού Άξονα, Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας, Μαυροβοουνίου, Κύπρου, στην οποία σημαντικότατο ρόλο έχει κληθεί να παίξει – και παίζει –  το Πατριωτικό Μέτωπο και ο Πρόεδρος του κ. Σταύρος Βιτάλης, δείχνουν πως η Ρωσία, ανακαταλαμβάνει με γρήγορους πλέον ρυθμούς, την ιστορική της θέση. Και πως πολύ σύντομα, αυτό το οποίο εδώ και πολλά χρόνια διατυπώσαμε, περί «του τέλους της Γιάλτας», θα βρει την εφαρμοσμένη του διάσταση.

Μοναδική εξαίρεση, οι μικροί και ανόητοι της Αθήνας, της Σόφιας, του Βελιγραδίου, της Ποτγκορίτσα και της Λευκωσίας, οι οποίοι είτε σφυρίζουν αδιάφορα, είτε συνεχίζουν να γλύφουν εμετικά τους πάτρωνες τους.

Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται ως τραγωδία ή ως φάρσα. Και η φαρσοκωμωδία του ελληνικού κομματικού και κρατικοδίαιτου πολιτικού προσωπικού, πολύ σύντομα θα φανεί αν θα γκρεμιστεί ως μπερντές του Καραγκιόζη με το τέλος της παράστασης, η αν θα επιφυλάξει ακόμη περισσότερα δεινά, για τον ήδη καταταλαιπωρημένο Λαό μας.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης