ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΕΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ. ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΚΡΩΣ  ΑΠΟΡΡΗΤΑ(ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ) ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ  

Δέος (θα  έπρεπε να) προκαλούν στις νεότερες γενιές  τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την Εθνική Τραγωδία που ακολούθησε η εισβολή και συνεζόμενη κατοχή των Τούρκων, στο πλαίσιο του ιστορικού αφιερώματτος έρευνας του  ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ/GreekAmericanNewsAgency για τα όσα διαδραματίστηκαν πριν και μετά την εισβολή των Τούρκων με την κωδική ονομασία "Αττίλας" I & II στην Κύπρο από τον Ιούλιο μέχρι και τις 16 Αυγούστου του 1974. Μια σειρά από άκρως απόρρητα (μέχρι σήμερα) στρατιωτικά σήματα και εντολές της αστυνομικής διεύθυνσης στην Κύπρο εκείνης της περίοδου, τα οποία ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ GREEKAMERICANEWSAGENCY και έρχονται στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια,   δείχνουν πολύ ξεκάθαρα και με σαφήνεια  τι συνέβαινε αλλά και τι ανέμεναν να συμβεί -ειδικά οι στρατιωτικές και οι αρχές ασφαλείας πρόληψης και κατασοτολής  του Νησιού.  Ενδεικτικό είναι το απόρρητο σήμα που φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας.   Δηλωτικά της έκρυθμης εμπόλεμης κατάστασης που η Κύπρος βρίσκοταν εν όψει των τραγικών γεγονότων που ακολούθησαν. Δείτε το σχετικό ντοκουμέντο! 

    

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ  ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΡΑΙΤΩΤΙΚΑ  ΣΗΜΑΤΑ .

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ