Γράφει ο Nicolas Kaloy

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Η Αλήθεια έχει ήδη αρχίσει να φαινεται αλλά σε πολλά διακεκομμένα σενάρια. Για την πραγματική, ολοκληρωμένη, αλήθεια πρεπει να γίνει "σύνοψις οικειότητος"των σεναρίων σε ολοκληρωμένο σύνολο. Η σημερινή καταστροφή του Έθνους των Ελλήνων, πολύ βαθύτερης σημασίας από την Μικρασιατική καταστροφή (αν και οι δύο  είναι "ως εκ μιας κεφαλής ημμένω δυ΄όντε") έχει πολύ μακρό χρόνο γενέσεως- ολοκληρωτικό αποτέλεσμα της μακραίωνης ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ που καθοριζει νομοτελειακά την ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.  Όποιος αγνοεί την Λογική αυτή δεν πρόκειται ποτέ να κατανοήσει την μετα το 1821 Ιστορία της Νεωτέρας Ελλάδος. Για το Ανατολικό Ζήτημα έχουμε μεταδώσει σειρά 18  περίπου εκπομπών μέσω του Γαλλικού dailymotion.fr/Nicolas Kaloy (βλ. εν από τα συνημμένα). Παραθέτουμε για όσους πράγματι ενδιαφέρονται για την ουσία του προβλήματος (φοβούμεθα ότι είναι λίγοι, κυρίως μεταξύ των "κυβερνητικών" παραγόντων!) συντομη απαρίθμηση των σεναρίων.

 

1ον Απελευθέρωση της Ελλάδος υπό συγκεκαλυμένη "ρήτρα δουλείας" έναντι εξυπηρετήσεως των Αγγλικών (τότε) συμφερόντων (οδός προς τις Ινδίες )

 

2ον Διάσκεψις το 1853 Τσάρου Νικολάου και Αγγλου Πρέσβεως: κύριο συμπέρασμα: "ποτέ δεν θα επιτρέψουμε ανασύσταση της βυζαντινής Αυτοκρατορίας ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΎΝΑΜΙΣ".

 

3ον Προσέξατε την ουσία και τα αίτια της Μικρασιατικής καταστροφής

 

4ον. Σημειώσατε την εκπληκτική οικονομική πρόοδο της Ελλάδος κατά την χρυσή 20ετία 1953-1973: ετήσια άνοδος ΑΕΠ 7-8%, Ιδιωτικών επενδύσεων 10% – όλοι μιλούν για το "ελληνικό οικονομικό θαύμα".  Οι Έλληνες πολιτικοί αρχίζουν να υψώνουν ανάστημα έναντι της εξυπηρετήσεως των Αγγλικών (τώρα ΚΑΙ Αμερικανικών) συμφερόντων (Κυπριακόν, άρνησις χρήσεως αεροδρομιων χάριν επιχειρησεων υπέρ του Ισραήλ και πολλά άλλα)

 

5ον. Τότε ακούονται οι πρώτες μοιραίες φωνές στην Ελλάδα ("ευημερούν οι αριθμοί αλλά πάσχουν οι άνθρωποι", "με την δάδα της ΕΔΑ (κομμουνιστικού κόμματος) θα πυρπολήσωμεν την Ελλάδα", ακολούθως απειλή κυβερνήσεως Μαρκεζίνη και παγειώσεως της οικονομικής αναπτύξεως που διακόπτεται προ των εκλογών από το περίεργο κίνημα των … "Ηρώων του Πολυτεχνείου" με επικράτηση της δικτατορίας του Ιωαννίδη που οδηγεί στην Τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

 

6ον Ακούεται η φωνή η αποδιδόμενη στον Κίσσιντζερ " πρέπει να κτυπήσουμε την Ελλάδα στα πολιτιστικά αποθέματα, στην οικονομία, την γλώσσα κλπ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ  ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ" (ανάδυσις της Λογικής του ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ).

 

7ον Έλευσις στην Ελλάδα του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με άφθονα κεφάλαια για ίδρυση κόμματος και  ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Θυμηθείτε: "ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο", "ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ", μύδροι εναντίον των Ελλήνων εφοπλιστών και δίωξις (από τον πολιτικό μίμο Κωνστ. Καραμανλή) Νιάρχου και Ανδρεάδη – πράξεις και προθέσεις που έρριξαν τις ιδιωτικες επενδύσεις ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΕΙ (1975) από το ετήσιο 10% του ΑΕΠ στο τραγικό και μόνιμο 0.6% !)

 

8ον Μετά την επιτυχία του σχεδίου ενθρονίσεως του Ανδρέα Παπανδρέου ακούγεται ο Αμερικανός πρέσβης Στερν να διαλαλεί θριαμβευτικά "δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο Ανδρέας αλλά τι κάνει".

 

9ον. Και τι έκανε? Βρήκε το χρέος το 1981 στο 27% του ΑΕΠ και ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΤΟ ΕΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕ (85%), εκλεισε όλες τις αναδυόμενες βιομηχανίες, αύξησε τις δαπάνες σε καταναλωτικά αγαθά με εισαγωγές που εχρειάζοντο πρόσθετο δανεισμό για να φτάσουμε στο σημερινό χρέος.

 

10ον. Ερωτά τον Ανδρέα ο έγκριτος δημοσιογράφος Κόλμερ "έτσι όπως πάμε θα χρεοκοπήσουμε – στο οποίον ο ασυνείδητος απαντά " ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ" (!)

 

11ον Και έτσι φτάσαμε στο σήμερα όπου τα πάντα έγιναν για να επισπεύσουν και εξασφαλίσουν την ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που επεδίωκαν – με πρωτεργάτη τον γόνο της μοιραίας οικογένειας Ελληνο-πολωνο-εβραιο-αμερικανικής καταγωγής(!).

 

Μετά από τη εισαγωγή αυτή που δείχνει το ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΙΕΣΕΩΝ (μεταξύ άλλων, το ΠΑΣΟΚ επεμβαίνει στο HighTV με εντολή να διακόψει τις εκπομπές του ΝΚ – οι οποίες τώρα συνεχίζονται από την ελεύθερη φωνή της Γενεύης μέσω του Παρισινού dailymotion.fr/Nicolas Kaloy)

Παρακαλείσθε (αν ενδιαφέρεστε) να διαβάσετε (η μάλλον να ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ) τα συνημμένα.

 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΓΙΑ ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ