Η προπαγάνδα τη δουλειά της, οι ηλίθιοι στο κόσμο τους. 

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Ο χρόνος περνάει και όλοι ψάχνουν το νέο ηγέτη μέσα απο τα αναπαλαιωμένα, σκελετωμένα και ψεύτικα υλικά, τις προσφορές της Υπατίας των λαγουμιών, των κραμμάτων της αποτυχίας, των ταγμάτων του ξεπλύματος, της απαξίας και του ξεπουλήματος. Η προπαγάνδα τη δουλειά της, οι ηλίθιοι στο κόσμο τους.

Δεν υπάρχει μέλλον με αυτό το πολιτικό σύστημα, ούτε απο τις προσφορές. Είναι εκτός εποχής όλοι. Δεν θα προσλάμβανα κανένα απο αυτούς. Απο τη μια απολύουν και απο την άλλη ξαναδιορίζουν στο δημόσιο. Φοβούνται να πούν ότι πρέπει να υπάρχει ακόμη και σχέδιο Β για επιστροφή στη δραχμή. Δεν ξέρω. Δεν μπορεί να λέγονται τόσες βλακείες και εσεις να χειροκροτάτε ότι νάναι.

Ποτάμι και ΔΗΜΑΡ στο ρόλο του Joker με τον Κουβέλη σε ρόλο έκπληξη. Και μετά; To Μετά να σκέφτεσθε. ΜΕ αυτούς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ κσι εσείς δεν μπορείτε.

Ακόμη και να μιλάτε δεν ξέρετε. Απλά μιλάτε και όπου σας βγάλει. ¨Εχει νόημα;

Τεράστια τα κέρδη των εφοπλιστών απο την μεταφορά καυσίμων στην Ελλάδα. Φόρους; Που ακούστηκε σταθερός φόρος στα καύσιμα και. 80-90% κέρδος υπέρ του μεταφορέα καιι του κράτους; Αυτό είναι διαπλοκή. ΓΙα ποια δικαιοσύνη μιλάμε; ¨Ολα έχουν εκπέσει.

ΟΥΤΕ ΤΑΠ, ΟΥΤΕ ΕΑΣΤ ΜΕD. ΜΟΝΟ ΦΑΠ

Σε ποια χώρα υπάρχουν τόσα ΜΜΕ; Αυτο και μόνο δεν σας λέει κάτι;

ΥΓ. Το κράτος που δεν επιτρέπει να ακούγονται οι απόψεις μου στα κεντρικά ΜΜΕ να αφήσει τη γυμναστική…