Δεν κάνω διάλογο με υβριστές  και συκοφάντες που με έλεγαν πουλημένο και προδότη

Η προεκλογική εκστρατεία του Ιουνίου 2012 επαναλαμβάνεται. Η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για κρυφή ατζέντα σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές (κυρίως για το χρέος) και ο Αντώνης Σαμαράς απορρίπτει το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για τηλεοπτικό debate – όπως και τότε.

«Διάλογο με υβριστές και συκοφάντες που με έλεγαν πουλημένο και προδότη δεν κάνω», είπε απόψε σε εκδήλωση της ΝΔ, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες.

«Με την βοήθεια του Θεού, γιατί εμείς δεν φοβόμαστε να το λέμε θα νικήσουμε αυτή την κρίσιμη μάχη. Είμαι προσωπικά αισιόδοξος. Το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει μειωθεί στο όριο του στατιστικού λάθους και σύντομα θα ανατραπεί. Θα κερδίσουμε και θα είναι το τέλος του λαϊκισμού στην Ελλάδα. Όπλο μας έχουμε την αλήθεια και σημαία μας την ευθύνη, εκείνοι έχουν κρυφή ατζέντα», είπε.

Κατά τις πληροφορίες, στη Συγγρού έχουν φτάσει δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν μειωμένο το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ ("στη μία μονάδα", όπως λένε).

Αναφερόμενος στις περίφημες δηλώσεις στελεχών της Κουμουνδούρου τις τελευταίες ώρες, ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε τον αντίπαλό του για πολιτικές χρεοκοπίας: «Έλεγαν στο συνέδριό τους ότι δεν θα πληρώσουν τους τόκους και τα χρεολύσια, αυτό είναι ο ορισμός της χρεοκοπίας. Σήμερα είπαν ότι θα προχωρήσουν και σε εσωτερικό δανεισμό ακόμη και από τους μικροκαταθέτες», υποστήριξε.

Από αύριο ο πρωθυπουργός θα ξεκινήσει περιοδείες σε μεγάλες πόλεις. Κατά τον σχεδιασμό του «γαλάζιου» επιτελείου το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει «μπαλκόνια» σε αυτή τη φάση, δηλαδή ομιλίες σε ανοικτές εκδηλώσεις.

πηγή

Σαμαράς: Το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει μειωθεί στο όριο του

 

Πηγή:www.capital.gr