Ισλαμιστές έκαψαν ζωντανό 18χρονο στην Αίγυπτο. Eπιτέθηκαν με μολότοφ και σφαίρες στο κατάστημα που εργαζόταν 

Η ΜΑΝΑ: ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (DAESH) ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝTΑΝΟ ΤΟN ΓΙΟ ΜΟΥ.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ 18ΧΡΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ
ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ 18ΧΡΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ 1

Ένας νέος άνθρωπος ο 18χρονος χριστιανός Paul Samir Ibn κάηκε στην περιφέρεια Menoufia της Αιγύπτου τα χαράματα της Πέμπτης. Η Daesh της Αιγύπτου τον έκαψε ζωντανό γιατί ήταν χριστιανός. Το παιδί ήταν ένας βιοπαλιστής που αναζήτησε δουλειά σε μια πόλη που απέχει 25χλμ από τη δική του για να συντηρήσει την οικογέειά του έναν άρρωστο πατέρα και μια αδερφή.Δούλευε σ΄ένα ταχυφαγείο της γνωστής αλυσίδας KFC.Απανθρακώθηκε.

Η κηδεία του νεαρού κόπτη ήταν πάνδημη με τη συμμετοχή χιλιάδων χριστιανών και μουσουλμάνων. Η νεκρώσιμος ακολουθία του τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου την Πέμπτη. Το κλίμα ήταν τεταμένο υπήρχε οργή κατά των δολοφόνων και γενικότερα εναντίον των Αδελφών Μουσουλμάνων και των τρομοκρατών που καταστρατηγούν την τάξη στο Βόρειο Σινά και αιματοκυλίζουν την Αίγυπτο.Χτυπούν εστιατόρια και τράπεζες με το σκεπτικό ότι αυτές οι επιχειρήσεις υποστηρίζουν τον πρόεδρο Abdel Fattah al-Sisi.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ 18ΧΡΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ 2

Η αδελφότητα πραγματοποίησε μια επίθεση τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης κατά δημοφιλούς και πολυσύχναστου εστιατορίου στο Quesna.Τα μέλη της έριξαν κοκτέιλ μνολότοφ και καταιγισμό από πυρά κατά του καταστήματαος που κατέληξε στον θάνατο του 18χρονου χριστιανού.Ο Paul Samir Mansour εργαζόταν στο μαγαζί.Υπέστη πολλαπλά και σοβαρά εγκαύματα στα οποία και κατέληξε. (Alnaharegypt 7/2/15)

« H Daesh της Αιγύπτου έκαψε ζωντανό τον Paul Samir Quesna” τιτλοφορεί το άρθρο του το μέσο (copts-united).To σώμα του έγινε κάρβουνο.Η μητέρα καταγγέλει ότι η « daesh έκαψε ζωντανό το γιο μου». Ήταν μοναχογιός υπάρχει και μια αδερφή. « Την Πέμπτη το πρωί η θεία μου, μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να πάμε στο νοσοκομείο no 41 λέγοντάς μου ότι ένα ατύχημα συνέβη στον Paul. Πήγαμε,μπήκαμε στο νοσοκομείο και εκεί βρήκαμε την αστυνομία.Αισθάνθηκα ότι έχασα τον γιο μου και κραύγαζα και ζήτησα να μου επιτρέψουν να τον δω για μια στιγμή.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ 18ΧΡΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ 3

Όταν πήγα στο νεκροτομείο στα ψυγεία και άνοιξε η πόρτα στο βάθος της αίθουσας είδα κάτι μαύρα υπολείμματα. Η ξαδέρφη μου που με συνόδευε κι αυτή είδε ότι το σώμα του παιδιού ήταν ολοκληρωτικά καμμένο.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ 18ΧΡΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ 4

Η μητέρα δήλωσε επίσης ότι ο υπεύθυνος του υποκαταστήματος Kentucky συντετριμμένος της διηγήθηκε τις ακριβείς συνθήκες του θανατου του γιου της. Στις 03:00 τα χαράματα ένας μοτοσυκλετιστής μασκοφόρος έριξε με όπλο κατά του Paul και ενός άλλου εργαζομένου .Πέταξαν μολότοφ στο εσωτερικό του καταστήματος και εμπόδισαν την έξοδο των εργαζομένων ενώ οι φλόγες τους περικύκλωναν απειλητικά. Χριστιανοί και μουσουλμάνοι που συμμετείχαν στην ληδεία φώναζαν συνθήματα καταδίκης των φονιάδων. Μια πομπή με μοτοσυκλέτες οργανώθηκε για να τον αποχαιρετίσουν. Ο γιος μου είναι μάρτυρας φωνάζει η μητέρα. Παντρεύεται στους ουρανούς.Η μάνα επανέρχεται: “τον γιο μου τον έκαψε ζωντανό το Ισλαμικό Κράτος (Daesh) της Αιγύπτου όπως ανηλεώς έκανε και με τον ιορδανό αιχμάλωτο πιλότο.Ήταν ο μοναχογιός μου. Ως και οι μουσουλμάνοι στο χωριό του μάρτυρα χριστινού σοκαρίστηκαν και κρατούσαν χαρτόνια με συνθήματα κατά των τρομοκρατών. Ένας μάρτυρας περιγράφει ότι όλοι ξύπνησαν από τις ριπές των όπλων γιατί οι τρομοκράτες έριχναν κατά του καταστήματος. (difa3iat 7/2/15)

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ 18ΧΡΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ 5

Oι αιγύπτιοι καταγγέλοντας το Ισλαμικό Κράτος της Αιγύπτου ουσιαστικά εννοούν την οργάνωση Ansar al-Bayt Makdis που έχει δηλώσει την υποταγή της στο Ισλαμικό Κράτος. Αυτή η οργάνωση επιχειρεί κυρίως στο Βόρειο Σινά.Ο αιγυπτιακός στρατός της κατάφερε καίριο χτύπημα με αεροπορικές επιδρομές στις οποίες συμμετείχαν ελικόπτερα Apaches χθες το πρωί στο Β Σινά.Βομβαρδίστηκαν 2 σπίτια στην πόλη Sheikh Zuwied και σκοτώθηκαν 25 μαχητές της.(Xinhua)

 

dimpenews