Ένα βιβλίο για το χθες και το αύριο

Μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον ALEXIS, άκουγα την αμαθή «νέο-λέρα» του ΣΥΡΙΖΑ, να φωνάζει στην Καισαριανή το σύνθημα «λαέ θυμήσου το χώμα που πατάς λευτέρωσαν ο Άρης και το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ», και τους λυπήθηκα. 

Τόσο νέοι σκέφτηκα και τόσο βλάκες.
Οι Γερμανοί , στους 54 μήνες της Κατοχής εκτέλεσαν στην Μεσσηνία, μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 1944 που έφυγαν περίπου 800 Έλληνες. Αριστερούς και Δεξιούς. Ο «Άρης» και ο ΕΑΜ ΕΛΑΣ, που δεν επιτέθηκαν πουθενά στους αποχωρούντες Γερμανούς, επιτέθηκαν κατά των Ελλήνων στις απελευθερωμένες πόλεις, αφού έφυγαν οι Γερμανοί, και σκότωσαν, μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 1944, που αποβιβάστηκε στην Καλαμάτα ο Π. Κανελλόπουλος, το λιγότερο 4000 Έλληνες. Ούτε έναν Γερμανό. 

Έτσι απελευθέρωσε το χώμα που πατάει ο λαός ο Άρης και το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Το έβαψαν κόκκινο με το αίμα Ελλήνων. Οι Γερμανοί σκότωσαν 800 σε 54 μήνες και ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και ο «Άρης» 4000 σε 17 ημέρες.

Η απλή αριθμητική θα τους έλεγε να μην φωνάζουν τόσο βλακώδη συνθήματα. Αλλά για τους κομμουνιστές δεν υπάρχει αλήθεια. Ένα και ένα δεν κάνουν ποτέ δύο. Κάνουν ότι τους συμφέρει.
Αν δε καταλάβουμε το παρελθόν μας δεν θα λύσουμε ποτέ τις εξισώσεις του μέλλοντος αφού έτσι κι αλλιώς τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Για αυτό πρέπει επιτέλους να πούμε την αλήθεια για το πως και γιατί η Ιντέλιτζεντ Σέρβις χρηματοδότησε το ΚΚΕ και το καθοδήγησε προς τον «Εμφύλιο», που τον προέβλεπε η υπηρεσία από το 1937. Πως η Ιντέλιτζεντ Σέρβις δολοφόνησε τον Μεταξά, πως καταλήξαμε από τον Θρίαμβο και την απελευθέρωση της Β. Ηπείρου στην τριπλή κατοχή και την καταστροφή και πως ο Ζαχαριάδης έφερε πίσω τον δωσίλογο Βασιλιά, που έκλεψε τον ελληνικό χρυσό και τον παρέδωσε στα αφεντικά του, πριν επιτεθούν στην Ελλάδα οι Γερμανοί.
Να εξηγήσουμε το πως οι Εγγλέζοι γνώριζαν για την απόφαση των Γερμανών να φύγουν από την Ελλάδα από τον Νοέμβριο του 1943, και γιατί μετά από αυτό όλες οι αντιστασιακές επιθέσεις ήσαν άσκοπες. Γιατί το μαύρο καλοκαίρι του 44, οι Εγγλέζοι απαγόρευσαν στον ΕΛΑΣ να επιτεθεί στους Γερμανούς που αποχωρούσαν και του έδωσαν εντολή να επιτεθεί στους Έλληνες;
Αλλάζουν όλα όσα νομίζετε ότι ξέρετε. Και όλα αυτά τα αναλύω στο νέο μου βιβλίο «ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, Πράκτορες και Κομμουνιστές στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητας» με φόντο το τι πραγματικά έγινε στον Μελιγαλά το Σεπτέμβρη του 1944, και εξηγώ τους λόγους που οι «εθνικόφρονες» συγκάλυψαν τις ευθύνες των Άγγλων.
Οι εικόνες στα κανάλια και στο διαδίκτυο, των «τζιχαντιστών» -Ισλαμορατσιστών, που αποκεφάλισαν , τους «Αμερικανούς» «δημοσιογράφους» και «εθελοντές», μετέφεραν τη βαρβαρότητα στο σαλόνι των εγχώριων «δημοκρατικών», «προοδευτικών» και των «αριστερών», τους προκάλεσαν , «φρίκη και αποτροπιασμό», και για αυτό, κόμματα, διανοούμενοι, δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές και ψηφοφόροι, καταδίκασαν χωρίς περιστροφές, το σφάξιμο.
Όμως, οι ίδιοι, εξακολουθούν να μην αισθάνονται την ίδια φρίκη και τον ίδιο αποτροπιασμό, για τα «οικεία κακά», για το σφάξιμο, από τους «τζιχαντιστές» του ΚΚΕ και της ΟΠΛΑ, με μαχαίρι, σκεπάρνι ή τσεκούρι, χιλιάδων, αιχμαλώτων και ομήρων, το μαύρο Καλοκαίρι του 1944, η κατά τον «Κόκκινο Δεκέμβρη».
Ισχύουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Αλλά είχαν οδηγίες από τα «Κεντρικά».
Να μια ευκαιρία για τον ALEXIS. Να πάει τον Σεπτέμβρη στον Μελιγαλά, και να προσκυνήσει τους νεκρούς στην Πηγάδα. Για να τελειώσει επιτέλους ο εμφύλιος.
Σπύρος Χατζάρας