Ένα σενάριο πολύ κοντά στην πραγματικότητα αλλά ουδείς γνωρίζει (ακόμα) αν είναι πόσο; και μακράν της αλήθειας…ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Η Επιστολή προς τον έλληνα πρέσβη στην αμερικανική πρωτεύουσα, Χρήστο Παναγόπουλο που απέστειλε ο γερουσιαστής του ρεπουμπλικανικού κόμματος Dan Coats, εκφράζοντας την ανησυχία του για τις πρόσφατες δηλώσεις του έλληνα υπουργού άμυνας Π. Καμμένου για τους παράνομους μετανάστες και Τζιχαντιστών  και τα περί επιστροφής στις εστίες τους μέσω Ευρώπης, ήδη εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρω του ελληνικού και του διεθνούς  διαδικτύου. Τρέχει με μεγαλύτερη ταχύτητα και από εκείνη του ήλιου… Σε αυτό το κείμενο –ανάλυση θα επιχειρήσουμε να  δούμε λίγο πίσω από αυτό που φαίνεται ως είδηση. Πίσω από το προφανές δηλαδή  αποκαλύπτοντας μια σειρά άγνωστες πτυχές…της υπόθεσης αυτής.

   Προηγουμένως ο αμερικανός γερουσιαστής είχε εμποδίσει να «περάσει» ομόφωνα το ψήφισμα από την Γερουσία για την  ημέρα της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας (δηλαδή την 25η Μαρτίου 1821), η οποία αναλόγως και με βάση τα προηγούμενα έτη και τα ειωθότα τιμάται και στις ΗΠΑ όπως έχει καθιερωθεί εδώ και δυο τουλάχιστον 10ετιες. Μια διαδικασία (η έκδοση δηλαδή ανάλογων ψηφισμάτων και για άλλες εθνικές κοινότητες με αφορμή κάποια ημέρα μνήμης ή εθνικής επετείου της όποιας εθνικής κοινότητας η οποία εγκαταβιώνει στις ΗΠΑ, πολυεθνικό κράτος γαρ…)  καθαρά τυπική και χωρίς ιδιαίτερα βαρύνουσας πολιτικής σημασίας που συμβαίνει τυπικά χωρίς καν να γίνει συζήτηση είτε στο ένα Σώμα (αυτό της Γερουσίας) είτε εκείνο της Βουλής των Αντιπροσώπων (και τα δυο σώματα μαζί συναποτελούν  το Κογκρέσο).  

Ιδιαιτέρως αν έχει προηγηθεί το πράγματι  ιδιαίτερης  πολιτικής σημασίας ανάλογο ψήφισμα (διακήρυξη) -και εν προκειμένω για την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδος- του Αμερικανού Προέδρου( BarackObama). Διακήρυξη που εκφράζει και πανεθνικά την χώρα. Αν δηλ. ο αμερικανός πρόεδρος είχε αρνηθεί να εκδώσει το καθιερωμένο ψήφισμα –διακήρυξη τότε πράγματι θα υπήρξε και μάλιστα πολύ σοβαρό πολιτικό θέμα που θα έθετε εν αμφιβόλω τις διμερείς σχέσεις. Για να ξέρουμε τι λέμε επειδή στο διαδίκτυο εδώ και ώρες διαβάζεις ότι του έρθει του λόλω Στεφανή. Ότι νάναι κυριολεκτικά! Μπούρδες ή μια χειρότερη από την άλλη. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων…

Πρέπει δε να σας πω ότι ο Υπουργός εθνικής άμυνας ήταν εδώ και λίγα 24ωρα ενημερωμένος ότι επίκειται νέα επίθεση στο πρόσωπο του εν όψει και του ταξιδιού του στις ΗΠΑ (27 Μαρτίου με 02 Απριλίου).

Ωστόσο το θέμα εδώ και ένα 24ωρο, και αφού πρώτα το ανέδειξε η διαδικτυακή έκδοση του ΒΗΜΑτος  ως μια είδηση που υφίσταται χωρίς άλλες κρίσεις ή σχόλια , εν τούτοις  προσλαμβάνει περιέργως –και όχι λόγω άγνοιας ειδικά όταν το «σηκώνουν» και διαδικτυακά ΜΜΕ που φέρουν το κύρος και την υπογραφή ονομάτων όπως αυτό του Μιχάλη Ιγνατίου…ο οποίος το ανήρτησε στην σελίδα σήμερα νωρίς τα πρωί… (ασχέτως αν πρόκειται για αναπαραγωγή κειμένου άλλου  εσωτερικού εντύπου της Αστόριας και μάλιστα  μικρής και άνευ σημασίας –και το έντυπο και ο συντάκτης –  καθώς  ο ίδιος ο Μ.Ι. προσέχει πάρα πολύ  πως κινείται σε τέτοια ζητήματα και ποτέ  δεν εκθέτει εαυτόν…)- όταν το βλέπουμε να φιγουράρει ΚΑΙ σε γνωστά ΜΜΕ (πρώτο θέμα 21:59) και το κάνουν θέμα (από clopypaste) και μάλιστα χωρίς πηγή (συνηθισμένο φαινόμενο σε όλα τα γνωστά συστημικά ηλεκτρονικά μμε)…λίγα λεπτά αφού το έδωσε ΤΟ ΒΗΜΑ  onlineαργά χτες (25.03.14 και ώρα 21:28)

Το θέμα , επειδή προορίζεται –και προσφέρεται – για ένα νέο κύκλο  mediaκης  εσωστρέφειας με ένα ακόμα ύπουλο και υπόγειο –όπως αυτά που προηγήθηκαν ή αυτά που έρχονται…- χτύπημα όχι βέβαια μόνο στον Π. Καμμένο , μιας και ο ίδιος έχει δώσει , και μάλιστα αρκετές φορές εξηγήσεις για τις συγκεκριμένες δηλώσεις του , αλλά στοχεύουν όπως έχουμε προειδοποιήσει, από τις 13 Μαρτίου 2015 προσωπικά στον κ. Τσίπρα!  Και εν γένει στην κυβέρνηση αυτή, για αυτό και χρήζει περισσότερης προσοχής. Κάντε ένα διαδικτυακό γύρω για να δείτε πόσο ανεύθυνα και άκριτα ως συνηθίζεται στο ελληνικό διαδίκτυο όπου ο καθείς ότι δηλώνει χαίρεται… για να καταλάβετε την παράνοια…   Ας  τραβήξουμε λοιπόν   την κουρτίνα, και να δούμε πίσω από το προφανές  «γεγονός»  που  αφορά στην  είδηση.  Την επιστολή δηλαδή που εστάλη στον Έλληνα Πρέσβη μας στην Ουάσιγκτον με ημερομηνία  25 Μαρτίου 2015. Ας δούμε  τι –μπορεί – να προηγήθηκε δηλαδή;…  Το γεγονός και πως αυτό «στήθηκε»… Και από ποιους;  Το γιατί το είπα. Να χτυπηθεί και μέσω Π.Κ. –μετά τον ορυμαγδό και ομοβροντία για  την πρωτοφανή «Βαρουφακειάδα» –  προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας. 

 

Πριν λοιπόν  σας δώσουμε την είδηση κατευθείαν από τις πηγές, και τι ακριβώς λέει ο κύριος  Dan Coatsγια την πληρέστερη ενημέρωση σας, εμείς απλά να προσθέσουμε  δυο τρία χαρακτηριστικά στοιχεία  για το συγκεκριμένο Γερουσιαστή  Dan Coats ώστε να έχει ο αναγνώστης πληρέστερη εικόνα αλλά και για όσα θα ακούσετε τις επόμενες ώρες… στοιχεία που ούτε θα ακούσετε πουθενά ούτε πολύ περισσότερο θα διαβάσετε. Προς το παρόν…   Υπήρξε λοιπόν  πρέσβης των ΗΠΑ στη Γερμανία το 2001-2005. Κρατείστε το για να κάνετε τους  απαραίτητους συνειρμούς και διασυνδέσεις… Σύμφωνα πάντα  με το βιογραφικό του εκείνη την περίοδο διατηρούσε πολύ στενές σχέσεις με την τότε Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Άνγκελα Μέρκελ.  Ο ίδιος τα λέει.

Επίσης είναι φανατικός πολέμιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας και του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου και ανήκει στην γνωστή για εμάς που παρακολουθούμε τα παγκόσμια  θρησκευτικά δρώμενα οργάνωση (χαρακτηρίζεται και ως) αίρεση “The Fellowship” .

Η οργάνωση αυτή ούτε λίγο ούτε πολύ  θεωρεί το Χριστό έναν απλό ηγέτη της εποχής του, ενώ στις διαλέξεις τους κάποιοι αρκετές φορές τον έχουν συγκρίνει είτε  με τον Οσάμα Μιν Λάντεν παλιότερα όταν ο άξονας του κακού ήταν ο κομουνισμός και με τον Λένιν. Παράλληλα, το 2009 προκλήθηκε μέγα σκάνδαλο στις ΗΠΑ όταν αποκαλύφτηκε ότι σημαντικά πολιτικά πρόσωπα-μέλη της εν λόγω αίρεσης διατηρούσαν εξωσυζυγικές σχέσεις με άλλα μέλη της αίρεσης. Τέλος, η εν λόγω-μπορείς να την πεις και – παραθρησκευτική οργάνωση ασκεί και μία μόνιμη αλλά συντονισμένη παραδιπλωματία για λογαριασμό των  ΗΠΑ έχοντας χρηματοδοτήσει στο παρελθόν τον πρώην στρατηγό του Σαλβαδόρ Carlos Eugenio Vides Casanova που δικαστικώς έχει κριθεί ένοχος για το βασανισμό χιλιάδων πολιτών του Σαλαβαδόρ τη δεκαετία του ’80, ενώ στο παρελθόν έχει προσκαλέσει επίσημα και τον στρατηγό της Ονδούρας Gustavo Alvarez Martinez, επικεφαλή των ενόπλων δυνάμεων της χώρας του, που σύμφωνα με έκθεση της CIA διατηρούσε ομάδες θανάτου παρακρατικών εκτελεστών! Ένα πιο προσεχτικό  research  θα σας δώσει και άλλα πολύτιμα στοιχεία για το πρόσωπο του Γερουσιαστή. Χρήσιμα.

 

ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ «ΕΙΔΗΣΗ»…  αυτή καθ αυτή.

Με ημερομηνία 24 Μαρτίου, η επιστολή του Dan Coats προς τον πρέσβη Παναγόπουλο, αναφέρει τα εξής: «Σας γράφω για να εκφράσω την ανησυχία μου για τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, Πάνου Καμμένου, οι οποίες δεν συνάδουν με τις θερμές διμερείς σχέσεις που αντικατοπτρίζονται στο ψήφισμα για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, που εκκρεμεί στη Γερουσία».

Ο γερουσιαστής συνεχίζει, επικαλούμενος αξιόπιστα και ευρέως διαδεδομένα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ ότι «ο υπουργός κ. Καμμένος προειδοποίησε ρητά τους ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας ότι στην περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα οικονομικά αιτήματα της Ελλάδα, (η Ελλάδα) θα εκδώσει ταξιδιωτικά έγγραφα για χιλιάδες παράνομους μετανάστες, οι οποίοι τώρα κρατούνται σε ελληνικά κέντρα κράτησης. Συγκεκριμένα, απείλησε ότι σε αυτό το «κύμα» των μεταναστών που απελευθερώνονται να ταξιδεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα μπορούσαν να βρίσκονται εχθροί τζιχαντιστές».

«Με αυτές τις δηλώσεις», προχωρά στην επιστολή του προς τον έλληνα πρέσβη Παναγόπουλο, «ο υπουργός απείλησε την ασφάλεια των συμμάχων της χώρας του. Από τη στιγμή που κάτοχοι των ταξιδιωτικών εγγράφων της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να ταξιδεύουν εύκολα και στις ΗΠΑ, η απειλή αυτή επεκτείνεται ενάντια και στα δικά μας συμφέροντα ασφάλειας».

Ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής, όπως αναφέρει στην επιστολή του, δεν πιστεύει πως οι εξωφρενικές αυτές δηλώσεις αντανακλούν την επίσημη κυβερνητική πολιτική. «Πλην όμως», τονίζει ότι «εφόσον προέρχονται από ανώτερο υπουργό της κυβέρνησης, δεν συνάδουν με τη θερμή διμερή σχέση που συνήθως αντανακλάται στο ετήσιο ψήφισμα της Γερουσίας για την Ελληνική Ανεξαρτησία».

Ο αμερικανός γερουσιαστής από την Ιντιάνα προτρέπει το έλληνα πρέσβη να υπάρξει σχόλιο εκ μέρους της ελληνικής πλευράς για τις δηλώσεις Καμμένου. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον σας, καθώς και το δικό μας, αν εσείς ή άλλος ανώτερος εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης να σχολιάσει δημόσια τις απειλητικές αυτές δηλώσεις, διευκρινίζοντας αν αντανακλούν την σημερινή πολιτική ή την συλλογιστική της κυβέρνησής σας. Με τέτοια διευκρίνιση, ελπίζω ότι θα μπορέσω να υποστηρίξω το ψήφισμα της Γερουσίας για την ελληνική ανεξαρτησία και τις κοινές δημοκρατικές μας παραδόσεις».

Κλείνοντας ο Dan Coats, εκφράζει τον μεγάλο σεβασμό του προς την Ελλάδα, το λίκνο του δυτικού πολιτισμού και της Δημοκρατίας, για την μακρά θετική σχέση των δύο χωρών και προσωπικά προς τον πρέσβη.

 

Official Documents

 

WASHINGTON, DC – Senator Dan Coats (R-Ind.) has sent a letter to Christos Panagopoulos, Ambassador of Greece to the United States, expressing concern about recent statements made by Panos Kammenos, the Minister of Defense of Greece.

 

Earlier this month, Minister Kammenos threatened Greece’s European Union partners, warning that Greece would issue travel documents to thousands of illegal immigrants – including jihadists – now held in Greek detention centers unless Greece’s economic demands are met.

 

In his letter to Ambassador Panagopoulos, Coats wrote, “I believe it is in your interest as well as ours that you or another senior spokesman of the Greek government publicly comment on those threatening statements and clarify whether they reflect current policy or thinking within your government. With such clarification, I hope I will be able to support the Senate resolution regarding Greek independence and our shared democratic traditions.”

 

Coats currently has a hold – which prevents legislation from passing via unanimous consent – on the Senate’s annual resolution celebrating Greek Independence Day.

 

The full letter is below:

 

March 24, 2015

 

His Excellency Christos P. Panagopoulos

 

Ambassador of the Hellenic Republic

 

2217 Massachusetts Avenue, NW

 

Washington, DC 20008

 

Excellency:

 

I write to express my concern about recent reported statements by Minister of Defense of Greece, Panos Kammenos. These statements are inconsistent with the warm bilateral relationship reflected in the Resolution on Greek Independence Day that is now pending in the Senate.

 

According to widespread and reliable media reports, Minister Kammenos explicitly threatened Greece’s European Union partners, warning that Greece would issue travel documents to thousands of illegal immigrants now held in Greek detention centers unless Greece’s economic demands are met. He threatened in particular that among this “wave” of immigrants then freed to travel throughout the European Union could be “Jihadist” enemies.

 

With these statements, the Minister threatened the security of his country’s own allies. Since holders of European Union travel documents also travel easily to the United States, this threat extends to our own security interests as well.

 

I do not believe that such outrageous statements actually reflect official Greek Government policy. Nevertheless, coming as they do from such a senior government minister, they are inconsistent with the warm bilateral relationship normally reflected in the Senate’s annual resolution marking Greek independence.

 

I believe it is in your interest as well as ours that you or another senior spokesman of the Greek government publicly comment on those threatening statements and clarify whether they reflect current policy or thinking within your government. With such clarification, I hope I will be able to support the Senate resolution regarding Greek independence and our shared democratic traditions.

 

Permit me to express again the highest regard I hold for Greece, as the birthplace of western culture and democracy; for the long positive relationship between our two countries; and for you personally.

 

Sincerely,

 

Dan Coats

 

U.S. Senator

Τα ερωτηματικά που τίθενται

Από την πολύχρονη  εμπειρία (μου στις ΗΠΑ)  τις γνώσεις αλλά και το ρεπορτάζ που έγινε για την συγκεκριμένη είδηση και τον εν λόγω Γερουσιαστή θα σας πω πριν θέσω τα ερωτηματικά ότι η υπόθεση είναι στημένη 1000% τοις 1000 για να δημιουργηθεί θέμα εκ του μη όντως! Πόσο στημένη και από ποιους και γιατί εξηγώ παρακάτω αναλυτικά…  

1.     Το θέμα έσκασε (24 προς 25 Μαρτίου), όπως φαίνεται και από την  επιστολή του ιδίου προς τον έλληνα πρέσβη Χ. Παναγόπουλο, αφού  πρώτα έγινε γνωστό, εδώ και μια εβδομάδα περίπου δηλαδή 7 εως 8 εργάσιμες ημέρες  ότι τα προσεχή 24ωρα από τις 27  θα βρίσκεται στις ΗΠΑ μέχρι και τις 02 Απριλίου ο Υπ. Εθ. Άμυνας  Π. Καμμένος. Γράφτηκε αρκετά και στα ελληνικά και στα αμερικάνικα (ούτε καν στα ψιλά).

2.    Οι «επίμαχες δηλώσεις»  έγιναν από τον Π. Καμμένο την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου (για την ακρίβεια στις 8 .03.2015) στο πολιτικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ. Ακολούθησε ο γνωστός κύκλος αντιδράσεων από την Ευρώπη και ευρωπαίους αξιωματούχους. Θόρυβος που κράτησε μέχρι και πρόσφατα.

3.    Οι δηλώσεις αυτές, ως γνωστόν,  εν συνεχεία στρεβλώθηκαν και διαστρεβλώθηκαν. Και συνεχίζεται ο θόρυβος.

4.    Σε όλο αυτό το διάστημα τα διεθνή και ευρωπαϊκά (συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών )ΜΜΕ κυριολεκτικά  ξεσκίζουν τον Π. Κ.

5.    Δηλαδή μιλάμε για ένα διάστημα μεγαλύτερο από 15 ημέρες . Όλο αυτό το διάστημα ο πολυπράγμων Γερουσιαστής παρ όλο που αφενός διαβάζει και βλέπει στα αμερικάνικα  κανάλια και στις εφημερίδες από τις οποίες ενημερώνεται τον κακό χαμό που γίνεται για τις δηλώσεις του έλληνα Υπ. Εθ. Άμυνας αλλά ουδέν πράττει για τον προβληματισμό του,   και αφετέρου ενώ   στο διάστημα αυτό  είχε την ευκαιρία 10αδες φορές να παρέμβει με τον ίδιο τρόπο μέσω επιστολής προς τον Έλληνα Πρέσβη, σας θυμίζω τις συνεχείς και διαδοχικές παρεμβάσεις του Δημοκρατικού  Αμερικανού προέδρου  BarackObama , να θέσει το θέμα και τον προβληματισμό του δημόσια ή να ταυτιστεί με τις συνεχείς και πολλές διαδοχικές δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων που την έπεσαν κυριολεκτικά στον Υπ. Εθ. Άμυνας (ψάξτε θα βρείτε καμιά 15αρια χώρια τα επικριτικά άρθρα και οι αναλύσεις με αφορμή την συγκεκριμένη δήλωση στο πολιτικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ στις 08. 03.2015), εν τούτοις όλο αυτό το διάστημα σώπαινε. Δεν μιλούσε. Καν. Κιχ.  Περίμενε… τι έκανε; Δεν αντιδρούσε παρά περίμενε…

6.     Τι περίμενε αλήθεια όμως   ακριβώς ο κ. DanCoats…; Το κατάλληλο teeming?  

7.    Γνώριζε δηλαδή πριν από τον Πάνο Καμμένο ότι θα έρθει στις ΗΠΑ ώστε να προβεί στην πολιτική του ενέργεια; Ε όχι δα! Και για να μη το κουράζω πολύ.

8.    Κοντολογίς. Θα επαναλάβω για ακόμα μια φορά όπως κάνω εδώ και μια 10ετια –δείτε τα παλιότερα   editorial μου-  ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ  τα πάντα ειδικά ότι προέρχεται από Αμερική από Ελληνικές πηγές…  χωρίς καμία εξαίρεση! Ακόμα και εκείνες τις πηγές που φέρονται ως ή μοιάζουν αξιόπιστες… θα εκπλαγείτε αν ψάξτε…. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ακολουθήσετε μια απλή –την πιο απλή είδηση εξ Αμερικής από ελληνικές πηγές (δεν είναι δα και πολλές μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού…) ε! θα πάθετε μεγάλη πλάκα! Με την «εγκυρότητα» και προ πάντων την «δουλειά» που γίνεται…

9.     ΠΆΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. Για να το πω απλά και καθαρά. Το θέμα στήθηκε! Όπως πολλά άλλα! Από δικούς μας! Πως ; να σας εξηγήσω πως δουλεύει αυτός «ο μηχανισμός» , τον  έχω δηλαδή να δουλεύει 100αδες φορές ενώπιον μου όταν για π.χ όταν  θέλουμε κάποια υπογραφή για ένα ψήφισμα υπέρ της Ελλάδος ή της Κύπρου ή για το Οικουμενικό Πατριαρχείο.  Αυτός ο ίδιος μηχανισμός λοιπόν –στην  λίγο πιο  γκρίζα και σκοτεινή εκδοχή  του-   δουλεύει, στο πιο αθόρυβο και συνωμοτικό  και αντίστροφα. Ανάποδα. Αρνητικά. Όταν θέλουμε να χτυπήσουμε κάποιο στόχο και μάλιστα εν αγνοία εκείνου που θα λειτουργήσει ως απασφαλισμένη ρουκέτα!…   

10.                      Πρώτα επιλέγεται  ο Γερουσιαστής αναλόγως όπως προείπα της ιστορίας και της δράσης του αλλά και του στόχου…  Μετά,  με κάποιο τρόπο  ειδοποιήθηκε. Ο πιο προσφιλής τρόπος,  αν όχι με  μια συνάντηση με τον ίδιο είναι ένα τηλέφωνο στην γραμματεία του. Εκεί εργάζονται 10αδες παιδάκια ως δόκιμοι ( internship). O  μαθητευόμενος που ξέρει τις προτεραιότητες του Γερουσιαστή και έχει εκπαιδευτεί ποια είναι  τα θέλω και  ποια τα μπορώ του Γερουσιαστή  το προωθεί στην γραμματεία του και εκείνη με την σειρά του σε κάποιο εκ των συμβούλων του. Αν το θέμα μπορεί να φέρει και ψήφους ακόμα καλύτερα. Τα υπόλοιπα που ακολουθούν τα βλέπουμε ως αποτέλεσμα  πολιτικής πράξης και μετά ως είδηση που εν τω μεταξύ  αρχικά διοχετεύτηκε σε κάποιο ΜΜΕ της Αμερικής  όχι και τόσο γνωστό, έχουν φροντίσει για αυτό και ο σκοτεινός ενδιαφερόμενος και φυσικά και το αρμόδιο για τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία  επιτελείο του γερουσιαστή να προωθεί  ή σε κάποιο ΜΜΕ της Ευρώπης και εν συνεχεία αρχίζει ο γνωστός χορός και θόρυβος εντός και εκτός Ελλάδος…

11.                       Αυτή την φορά από ποιον επιλέγεται ο Γερουσιαστής ; από τα ίδια  γνωστά σκοτεινά ύποπτα υπόγεια κανάλια  ελληνογενούς προελεύσεως τα οποία δρουν εδώ και χρόνια προς ίδιον όφελος και συμφέρον ως επί τω πλείστων(…) 

12.                      Για να το κάνω πιο σαφές κυρίως δουλεύουν για την πάρτη τους-αυτοί οι δυο τρεις «κύριοι» δυστυχώς αν τους φωτογραφίσω περισσότερο θα έχουμε άλλα προβλήματα και δεν είναι ώρα για τέτοια… ούτε του παρόντος…

13.                      Γιατί το κάνουν και με ποιο στόχο;   για να πουλήσουν εκδούλευση, και εν προκειμένω εκδούλευση είτε στα αφεντικά τους και  παράλληλα στους ισχυρούς πολιτικούς και επιχειρηματικούς αντιπάλους της κυβέρνησης  –όχι ανέξοδα ούτε για πλάκα αλλά με το αζημίωτο…-} ότι έρχεται ο Καμμένος στις ΗΠΑ οπότε εντοπίζεται τα πρόσωπο που θα κάνει την δουλειά …και πάντα μέσω τρίτου γνωρίζοντας και την προηγούμενη δράση του εν λόγω Γερουσιαστή(…) Αν και γενικώς  ο εν λόγω Γερουσιαστής δεν εντάσσεται ούτε καν στους πολέμιους της Ελλάδας –μάλλον αδιάφορος και ούτε καν Φιλότουρκος ή έστω  σε εκείνους που έχει κάποια βαρύτητα ο λόγος πολύ περισσότερο η πολιτική του δράση ή ακόμα περισσότερο η επιρροή του και στα δυο σώματα (Γερουσία και Βουλή των αντιπροσώπων).   Εν συνεχεία γίνεται στο άσχετο ένα τηλέφωνο και στην γραμματέα του Γερουσιαστή… από άτομο που ξέρει λίγο περισσότερο ο Γερουσιαστής του γίνεται εκ νέου μια υπενθύμιση ποιος είναι ο Καμμένος και πόσο σημαντικό θα ήταν να κάνει μια παρέμβαση καθώς χαίρει της εκτίμησης μεγάλου αριθμού Ελλήνων στην περιοχή του και γενικά στις ΗΠΑ.  Του τίθεται  ως βασική επισήμανση –αυτό είναι το τυρί – ότι «πρόκειται για κακούς κουμουνιστές που πήραν με ψέματα την εξουσία στην Ελλάδα  και εδώ έχεις να κάνεις με  ένα πολύ  γνωστό αντισημίτη (σ.σ. τον Πάνο Καμμένο»… ε!  δεν θέλει και πολύ για να  πάρει μπρος ο άνθρωπος να αναλάβει δράση –και μάλιστα αισθανόμενος και υπερήφανος …

14.                        όλα τα υπόλοιπα θα τα δείτε λίαν συντόμως να εκτυλίσσονται στις οθόνες της τηλεοράσεως στα δελτία των οκτώ και στις οθόνες των λάπτων σας όπου έχει ήδη ξεκινήσει ο κακός χαμός!       

 

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ο μηχανισμός που περιγράφω είναι πραγματικός και τα πρόσωπα πίσω από αυτόν τον συγκεκριμένο μηχανισμό επίσης υπαρκτά! Κανονικά. Με ονόματα και διευθύνσεις… και μάλιστα σε πλήρη συνεργασία με κέντρα των Αθηνών…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ2: Σκόπιμα δεν “φωτογραφίζω” περισσότερο πρόσωπα στην παρούσα φάση…Αν και όποιος μπορεί να διαβάσει πίσω από τις γραμμές θα βρει πολλά στοιχεία. Σίγουρα πάντως εκείνοι που πρέπει το μηνυμα το πήρανε… ελήφθη… από τους παραλήπτες…