Συναντήθηκε με την Ιόνιο Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής

Η Ιόνιος Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής είχε την μεγάλη τιμή και χαρά , να συναντηθεί με την Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου Καθηγήτρια κ. Αναστασία Σαλλή Παπασαλή, στα πλαίσια της επίσκεψης της στην Νέα Υόρκη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Παν κερκυραϊκός Σύλλογος Αμερικής με τον Πρόεδρο κ. Θοδωρή Δουκάκη και την Γραμματέα του Συλλόγου κ. Μαρία Κυρόπουλος, την Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Ομογενειακών Οργανώσεων Νέας Υόρκης κ. Αυγερινή Κατέχη και τα μέλη του Δ.Σ. της Ιονίου Πολιτιστικής.

Η Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου ενημέρωσε για την ραγδαία  ανάπτυξη του Ιονίου Πανεπιστημίου, για την δρομολόγηση λύσεων στο πρόβλημα των κτιριακών υποδομών και για την ιδιαίτερη πολιτισμική και εκπαιδευτική φυσιογνωμία των τμημάτων του Ιονίου όπου μερικά από αυτά είναι μοναδικά στον ελληνικό εκπαιδευτικό χάρτη.

Ο Πρόεδρος της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας Αμερικής κ. Νίκος Μπάρδης, ενημέρωσε την Πρύτανη, για τις δράσεις της Ιονίου Ομοσπονδίας , για το πλήθος των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που πραγματοποιεί η Ομοσπονδία στην καρδιά της Νέας Υόρκης με στόχο πάντοτε την προβολή των Ιόνιων Νησιών και  τόνισε πως η Ομοσπονδία θα είναι συμπαραστάτης στο έργο του Πανεπιστημίου ενώ συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας μέσω κοινών δράσεων, που θα ωφελήσουν το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και θα το προβάλουν στην Ομογένεια και ιδιαίτερα στους νέους ομογενείς.