Διαψεύδει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης τα όσα παρουσιάστηκαν σε μερίδα του ελληνικού Τύπου ότι η δημοσιοποίηση του non paper της ελληνικής κυβέρνησης λίγο πριν τις συνομιλίες Ντράγκι-Δραγασάκη προκάλεσε αρνητικές επιπτώσεις στη συνάντηση αφού η Αθήνα εμφανιζόταν έτοιμη να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές την ίδια ώρα που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναζητούσε τη βοήθεια του κεντρικού ευρωπαίου τραπεζίτη.

Ο κ. Δραγασάκης προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: 

Μυθοπλαστικής υφής δημοσιεύματα που αφορούν στη χθεσινή επίσκεψη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην έδρα της ΕΚΤ δεν αντέχουν καν σε σχολιασμό, πόσο μάλλον σε διάψευση.

Όσοι σπεύδουν να προκαλέσουν αντιπερισπασμούς, «ανακαλύπτοντας» δήθεν ρήγματα στο κυβερνητικό μέτωπο, απλά ματαιοπονούν.

Για όσους ενδιαφέρονται για την πραγματικότητα, ας ανατρέξουν σε όσα ευκρινώς δηλώθηκαν εχθές. Η δημιουργική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων μερών είναι η μόνη ρεαλιστική προσέγγιση για την εποικοδομητική ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την  επίτευξη αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας.