Ως ευκαιρία για εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών και ενίσχυση του ανταγωνισμού της χώρας, «βλέπει» τη νέα συμφωνία με τους εταίρους ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς,Μιχάλης Σάλλας.

 

«Η χώρα έχει ανάγκη από ένα νέο αφήγημα, από μια νέα αρχή. Πρέπει να δούμε όλοι, και του Ναι και του Όχι, τη νέα συμφωνία ως ευκαιρία για την εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών και την ενίσχυση του ανταγωνισμού της χώρας. Είναι ανάγκη να τεθούν οι βάσεις για τον εκσυγχρονισμό και την ανάκαμψη της οικονομίας», δήλωσε ο κ. Σάλλας ερωτηθείς σχετικά με τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Τράπεζας Πειραιώς, όλο το βάρος πλέον πρέπει να δοθεί στις επενδύσεις για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη του τόπου και κυρίως για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

«Οφείλουμε να δώσουμε προοπτική στους νέους και το επιστημονικό δυναμικό της χώρας», ανέφερε, επισημαίνοντας πως σήμερα καλούνται όλοι οι Έλληνες και πρώτη η επιχειρηματική κοινότητα, να δώσουν το παρόν για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Πηγή: Ναυτεμπορική