Ο πολυβραβευμένος διεθνής chef Nobu Matsuhisa θα βρεθεί τη Δευτέρα 27 & Τρίτη 28 Ιουλίου στο Matsuhisa Athens, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, ενώ από τις 29 Ιουλίου έως και 1 Αυγούστου θα δώσει το παρών στο Matsuhisaτης Μυκόνου.

 

Ο chef, δίνει και φέτος ραντεβού με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον «NobuFoodFestival», προκειμένου να συνδιαλλαγεί μαζί τους και να τους επικοινωνήσει τη μοναδική φιλοσοφία και τεχνική της μαγειρικής του κουλτούρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι από την ελληνική αγορά. 

Για λίγες ημέρες οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν, τη Nobu style cuisine, μια κουζίνα απαράμιλλης ισορροπίας και γευστικής φινέτσας, με επιρροές από την  ιαπωνική και περουβιανή κουζίνα δια χειρός Nobu Matsuhisa.  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Nobufoodfestival ‘’απαιτεί’’ την καθιερωμένη βόλτα του Nobuκαι σύσσωμης της ομάδας του εστιατορίου στην ελληνική αγορά για πρώτες ύλες και τοπικά ελληνικά προϊόντα. Η συνέχεια, στην κουζίνα του MatsuhisaAthensκαι Matsuhisa Mykonos αντίστοιχα, για νέες γευστικές δημιουργίες υπό την καθοδήγηση του Ιάπωνα chef, συνοδεία εκλεκτών ετικετών του ελληνικού αμπελώνα. Τα νέα πιάτα θα ‘’τρέχουν” στο μενού των Matsuhisaόλο το καλοκαίρι.

Μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία για όσους επιλέξουν να απολαύσουν από κοντά τις δημιουργίες του, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Matsuhisa Athens-Ώρες Λειτουργίας:

Κυριακή έως Πέμπτη: 19.30μμ – 1.00πμ

Παρασκευή & Σάββατο: 19.30μμ – 1.30πμ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ: 210 8960510 ή επισκεφτείτε: www.matsuhisaathens.comκαι www.astir-palace.com

MatsuhisaΜύκονος-Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινά: 20.00μμ.- 1.30πμ

Για κρατήσεις: 22890 27362

www.belvederehotel.com